A da li imamo garanciju 5 god. Mi koji smo kupili pre npr.12 meseci kad nije bila potrebna registracija,nego je važila kao pre račun i garantni list popunjen?Да изгура гаранцију од 5 година, за ове паре се исплати, без обзира на све друге мане.
И нека не забораве да се региструју на сајту Горења када дође машина, иначе од додатне гаранције нема ништа.
Kupio gorenje pre deset meseci, tada je bila potrebna registracija. Sad, kada su poceli sa njom?Ali kad sam je kupio Gorenje je bila 5 god. uvek bez registracije,tek su saf koliko vidim uveli registraciju pre mižda pola godine
Ja sam registrovao proizvode 2022.Ali kad sam je kupio Gorenje je bila 5 god. uvek bez registracije,tek su saf koliko vidim uveli registraciju pre mižda pola godine
A da li imamo garanciju 5 god. Mi koji smo kupili pre npr.12 meseci kad nije bila potrebna registracija,nego je važila kao pre račun i garantni list popunjen?
Hvala na odgovoru.Kupio sam u maju 2024 tako da ipak imam garanciju 5 god.👍Da, ako si kupio pre septembra 2024. nisi morao ništa da registruješ, imaš garanciju 5 godina. Provereno.
Od septembra 2024. je obavezna registracija za dodatne 3 godine (60 dana od datuma kupovine). To je što se tiče Gorenje, a za Hisense se oduvek moralo registrovati za produženu garanciju.
Koja je preporuka za 65-100k? Trenutno koristimo neku od 6kg i izginusmo od pranja. A sledeće godine dolazi dodatni član. Išli do tehnomedije i gigatrona da pogledamo, međutim sve isto izgledaju, a prodavci samo čitaju specifikacije... Koja je razlika u odnosu na bosch od 65k i 100k? Koliko ova od 100k može bolje da opere ili šta već? Inače sam fan LG marke, ako može neka preporuka za nju
Zbog cega ta a ne ona gore bosch npr?
Zbog? Odabrati dobar model i odlicne su. (Dobar model ne mora znaciti i skup)Ma kakav samsung ves masina jako su lose.
U sustini gimmick. Marketing bezveze, to su jos neki proizvodjaci reklamirali ali to nije nista novo i primenjuje se vec 20 godina kod svih proizvodjaca.. Samo su oni uzeli za shodno da izreklamiraju to kao svetsko otkrice.StayClean - usmereni mlazovi vode koji ispira fioku nakon svakog ciklusa pranja.
Ova od 100k, Serie 8 modeli, imaju dosta dodatnih opcija, programa itd. 4D pranje i recirkulacionu jet pumpu koja natapa ves tokom pranja. Zavisi od modela naravno. Serie 4-6 sto su jeftinije, imaju nesto manje opcija, malcice bucnije itd. Neznatne razlike prosečnom korisniku. Umesto LG, preporučio bih ti Samsung, i to Bespoke model 11kg. Odlično su se pokazale, možeš komotno uzeti neki model iz niže serije što je jedan od članova okačio, okej su, samo moj savet da se izbegava AddWash vrata. Znaju da puknu tokom godina korištenja od udaranja cibzara jer je taj tunel od plastike. Mislim da ti je ovo bolja opcija od Boscha, jer Bosch ima neke svoje mušice u radu koje većini ljudi ne smetaju, osim toga Samsung koriste i vise vode i vece su zapremine svakako.Koja je preporuka za 65-100k? Trenutno koristimo neku od 6kg i izginusmo od pranja. A sledeće godine dolazi dodatni član. Išli do tehnomedije i gigatrona da pogledamo, međutim sve isto izgledaju, a prodavci samo čitaju specifikacije... Koja je razlika u odnosu na bosch od 65k i 100k? Koliko ova od 100k može bolje da opere ili šta već? Inače sam fan LG marke, ako može neka preporuka za nju
Da li je 944 klasa iznad 744? Ima je sad na popustu za skoro istu cenu kao 744. Po specifikacijama deluju istoOva od 100k, Serie 8 modeli, imaju dosta dodatnih opcija, programa itd. 4D pranje i recirkulacionu jet pumpu koja natapa ves tokom pranja. Zavisi od modela naravno. Serie 4-6 sto su jeftinije, imaju nesto manje opcija, malcice bucnije itd. Neznatne razlike prosečnom korisniku. Umesto LG, preporučio bih ti Samsung, i to Bespoke model 11kg. Odlično su se pokazale, možeš komotno uzeti neki model iz niže serije što je jedan od članova okačio, okej su, samo moj savet da se izbegava AddWash vrata. Znaju da puknu tokom godina korištenja od udaranja cibzara jer je taj tunel od plastike. Mislim da ti je ovo bolja opcija od Boscha, jer Bosch ima neke svoje mušice u radu koje većini ljudi ne smetaju, osim toga Samsung koriste i vise vode i vece su zapremine svakako.
Očistiti sito-filter na dovodu vode, hoće da se zapuši od kamenca.Da li se nekom dešava sledeća situacija?
U pitanju je Beko WTV7622XCW
nema pravila kad ase dešava na kom programu, odmah na startu prima vodu i to duže nego inače i onda se pauzira
Prva dva indikatora trepću, čak se i vrata otključaju.
Nekoliko puta se desilo, krenemo negde ukljucimo je, posle par sati umesto da nađem opran veš ona stoji ovako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari