Šta je novo?

TWS slušalice

Moj zez...mislih na HT05 model Melobuds..stoji da nije moguce narucivanje za Srbiju
 
Sa oficijalne prodavnice nikad nije ni moglo, moraš da pronađeš pouzdanog (ovlašćenog) relesera
 
Jasno , samo ni njega ne nalazim..baci link od nekog sa AE ovde
 
Kakve su Anker A40 za trčanje/trening? Razmišljam nešto da uzmem njih možda umesto galaxy buds plus koje imam sad i koje su stvarno baš dobro fiksirane u ušima.
 
Uspeo sam sa ebay-a da porucim...videcu sta ce da stigne :D
 
Ja uzeh ovo za trčanje, valjda će biti ok:

SmartSelect_20240327_232914_AliExpress.jpg
 
Ja uzeo danas airpods 3. Pre njih sam koristio Huawei buds 4i. Airpods mnogo udobnije, skoro da ih i ne osećam dok mi Huawei pomalo smetale. Što se tiče zvuka ne mogu da primetim razliku. Najveća razlika je što se na Huawei slušalicama nije čula npr gradska buka dok se na airpods sve čuje.
 
Airpods = plaćanje brenda. Tih para nikako ne vrede, kao ni Samsung. Samo ako se dobiju uz uređaj ili kupe upola cene sa oglasa.
 
Nekada je brend garantovao kvalitet takvih proizvoda i niko nije mogao da priđe blizu toga, danas imamo mnogo Chi-Fi proizvoda koji nekada i nadmaše te poznate marke...ipak to se događa veoma retko i mislim da nije baš uvek istina da te brendirane slušalice ne vrede, male razlike u zvuku audiofilima znače mnogo i spremni su da plate svaku cenu
 
Ne kažem da ne vrede, nego ne vrede tih para. 🙃 Meni je i dalje Samsung Buds Pro glavni TWS uređaj ali mi se plače kada ih uporedim sa Ankerom od 20$.
 
Anker A20i neverovatno zvuče za tu cenu (1.5k), neizmerno bolje od Redmi Buds 3 pro koje takođe koristim (jedino što Buds 3 imaju ANC). Treba da mi stignu i Anker Space A40 (3.5K), nadam se da su još bolje od A20i.
 
Ja izgubio jednu bubicu od Liberty NC 4, pa se vratio na jeftini Haylou X1s. Radi posao ali nije Anker :(

Kakve su UGREEN HiTune H5? Našao sam ih za 14 dolara.
 
Moondrop Space travel odlična kupovina. Kupio ih sestri nedavno kad su bile 24€. Za par nijansi bolje od mojih Anker P2 Mini.
 
Koje slušalice za jako, jako male uši? Ženi sam uzeo Anker a40, ali ne mogu da joj uđu u uši bukvalno, dakle ne sam vrh slušalice nego ona "kugla" joj udara u ušnu školjku i ne može ni da priđe uvetu da legne kako treba. Dakle trebaju joj slušalice kao za dete.
 
Moja ćera ima izuzetno sitne uši, njoj sam kupio Realme Buds Air 3.
 
Koje slušalice za jako, jako male uši? Ženi sam uzeo Anker a40, ali ne mogu da joj uđu u uši bukvalno, dakle ne sam vrh slušalice nego ona "kugla" joj udara u ušnu školjku i ne može ni da priđe uvetu da legne kako treba. Dakle trebaju joj slušalice kao za dete.
P20i je verovatno bio bolji izbor oblika. Bilo šta tog tipa.
 
Ispratio sam recenzije i lomim se izmedju anker liberty 4 nc i realme buds air 5 pro. Ima li neko eventualno da je imao iskustva sa oba modela ili neko sa savetom na koju stranu da prelomim?
 
Napiši šta ti je važno kod slušalica, možda tako dobiješ bolji savet.
 
ANC i baterija i to sam video, prvo je na strani ankera, svud pise da imaju najbolji ANC za slusalice do 100e, dok za bateriju zavisi od podesavanja i rezima ali tu su negde mozda na strani realmea. Medjutim generalno realme kutija je kompaktnija, ugodnije su za uvo, opet ja bih ih koristio na visecasovnim putovanjima najvise, potrebna mi je udobnost. Tako da i jedne i druge imaju i za i protiv, nijanse su u pitanju rekao bih
 
Imam 4NC, meni je osnovni uslov za kupovinu bio multipoint, da mogu na dva uređaja da budu povezane istovremeno. Koristim ih svakodnevno, najčešće 4+ sata dnevno, i super je što se lagano prebacuje zvuk sa laptop-a na telefon, automatski. Koristim ih sa spinfit cp100, meni su vrlo udobne. Vidim da realme imaju drugačiji oblik pa ti možda više odgovaraju.

Ono što nije na nekom vrhunskom nivou je transparency mod kada slušaš nešto, desi se da ne čujem kada mi se neko obraća ako je pojačan zvuk u slušalicama. NC je super, na starim sam osećao nekakav pritisak kada uključim ANC, kod ovih toga nema.

Za avion koristim overear, Q30, tako da ne mogu da ti kažem nešto više o tome.
 
Stigle su mi Anker Space A40, plašio sam se koliko će stabilne biti za trčanje/teretanu ali ispade da su odlične. Ništa lošije u poređenju sa galaxy buds plus, koje su stvarno jako stabilne zbog onog 'ear wing-a'
 
Da li postoje slusalice koje mogu da prikriju hrkanje, treba mi preporuka za neke slusalice za spavanje koje ne zuljaju i blokiraju hrkanje i ostalu buku?
 
Soundcore by Anker Sleep A10 Earbuds, Bose Sleepbuds, ima li ovo negde da se kupi kod nas?
 
Koja je razlika, osim neznatna u ceni, izmedju Anker A40 i 4NC? Jel imao neko prilike da koristi oba para?
I kakve su recimo u poredjenju sa Galaxy Buds 2 (cija mi se desna slusalica ostetila kad sam ih izgubio i vise ne radi, samo leva). Sa Buds 2 sam bio generalno zadovoljan, jedino sto su imale manu da kad vetar duva, sagovornik me maltene nista ne cuje.

Edit: vidim da na Aliju ima Anker za 60 i neki euro. Jel to ok cena?
 
Imam ja oba para (za sebe i ženu). Bolji zvuk definitivno na 4NC, A40 prednost je što su malo manje i možda udobnije za nošenje, sve ostalo na strani 4NC. Ako ti iz nekog razloga ne odgovara dizajn 4NC, A40 definitivno nisu loše, ali jedino ako želiš sluške bez "drške".
 
Nazad
Vrh Dno