Šta je novo?

TWS slušalice

Zvučale su mi nedovoljno glasno kad sam bio napolju i iščitao sam dosta Reddit threadova i probao sve opcije, ali ništa nije upalilo dok nisam isključio Volume normalization u Spotify opcijama.

To jeste bilo taman glasno koliko treba, ali ne mogu tako da slušam, mora još malo. 😀

giphy.gif

giphy.gif

Da li dobro dihtuju? Ostale u transparency?

Nikad još nisam imao anc slušalice koje nisu dovoljno glasne, a nije mi neki sluh. Glavni takeout takvih slušalica, kada se već ugura u uho, je što ne mora glasno.

Ma Spotify je pravio problem, tj. njegova Volume normalization opcija. Slušalice su i više nego glasne.

Konačno su me izdale Jabra elite 7 pro posle 4+ godina, jedna baterija otkazala a cimanje je zameniti je. Uzeo Bose quiet comfort kao zamenu za Jabra ali sam kasno shvatio posle par nedelja korišćenja da mi ispadaju prilikom trčanja tj kada se natope znojem. Prešao na Soundcore sport x20 i za sad evo nedelju dana korišćenja u bucnoj punoj teretani, trčanje na traci i po gradu, šumi. Zvuk, udobnost, nc, bas ima solidan kick, lake kao pero i prosto ne mogu da verujem da su tako jeftine.Preporuka ako neko traži nešto slično. 12753.jpg

Nazad
Vrh Dno