Šta je novo?

TWS slušalice

Što je najbolje od bt slušalica ali da imaju kabal koji povezuje lijevu i desnu? Da li neke kzm sa onim posebnim kablom koji ih pretvara u bt ili nešto drugo? Mislim tu do 50tak eur

To onda nisu TWS. Tražiš obične BT slušalice, ima toga. Ne znam zašto bi insistirao na kablu?

Pouzdanije su. Manje komponenti, manja verovatnoca da ce nesto da rikne. Cesto bolje te cuju sagovornici sa njima. Duze trajanje baterije. Ako ih koristis po ceo dan manje se greje lobanja. Kada hoces da ih izvadis iz usiju mogu da ti vise oko vrata.

Što je najbolje od bt slušalica ali da imaju kabal koji povezuje lijevu i desnu? Da li neke kzm sa onim posebnim kablom koji ih pretvara u bt ili nešto drugo? Mislim tu do 50tak eur
Imas tu varijantu sa KZ BT kablom koji ima neki aptx kodek. Ima i nekih no name koji imaju i LDAC.
Meni mnogo zanimljivija varijanta trenutno je regularne zicane sluske + Snowsky Retro Nano.
Ima sve moguce kodeke (AAC, SBC, APTX, APTX low latency, APTX HD, APTX Adaptive, LDAC), nema shuma, ima PEQ koji pamti u okviru sebe, ima svoj mikrofon, baterija moze da se !!!menja rucno!!! (litijumska 10440)
Da podesis EQ moze preko web interfejsa ili preko aplikacije.
Bez baterije mozes da ga koristis kao regularni dac za komp ili dongle dac sa mobilnim.
Mane su sto baterija sa jednim punjenjem traje 7.5 sati, realno 6 sati sa LDAC-om i sto nema stipaljku.

Ima li ko iskustva sa ovim slusalicama Honor x7i, i da li mogu da se povezu na iphone 14?

Poslednja izmena:
Stigle i meni t3 Pro , ali čekaju me u pošti, ako ste vi pozitivno iznenađeni kapiram da će sestri biti odlične :)
I meni su stigle, ali nista specijalno, imam godinama Galaxy Buds+, i imaju mnogo bolji zvuk od ovih T3 Pro.

Мислим да је смешно поредити T3 Pro са 10х скупљим слушалицама. Поента је да су пристојне за уложени новац.

Baš to, za slušalice od cca 10 dolara, više nego pristojne funkcije i zvuk.

I meni su stigle, ali nista specijalno, imam godinama Galaxy Buds+, i imaju mnogo bolji zvuk od ovih T3 Pro.
Imam i ja Buds+ i ništa epohalno tu nije bolje kod Buds slušalica. A Buds+ ni nemaju ANC. T3 Pro imaju kakav takav, za te pare skroz ok.

Buds+ su djubre za razgovor.

Jel neko naručivao QCY Melobuds Pro sa qcy.com? Ako jeste kakva su iskustva? Izadje tamo sa popustom od 10% oko 3870 din ~ 32 evra

Мислим да је смешно поредити T3 Pro са 10х скупљим слушалицама. Поента је да су пристојне за уложени новац.
Slazem se, za te pare su vise nego ok, za podcastove su odlicne.

E sad posto dolazi ovaj neki sale u junu na Aliexperessu gledam Capsule3 Pro+ i Liberty 4 NC kada budu na popustu, ili jos nesto da pratim?

Kad će taj popust da se pazare Capsule ?
Imam 2k coina, ali ne mogu za njih da ih iskoristim.....

T3 Pro mislim da završavaju posao za sobnu upotrebu , pristojnog su kvaliteta u svakom smislu, računam i zvuk i kvalitet izrade.
Za te pare super, bukvalno BT bubice od 10-11 €

T3 Pro mislim da završavaju posao za sobnu upotrebu , pristojnog su kvaliteta u svakom smislu, računam i zvuk i kvalitet izrade.
Za te pare super, bukvalno BT bubice od 10-11 €
Upravo ih slušam, juče stigle. Potpuna ludnica od sluški za kilogram parizera, sve se može konfigurisati u aplikaciji, solidan zvuk i baterija. Plastika od kutije nije neka ali bože moj.
Za te pare ne verujem da imaju konkurenciju.

I ja mislim da za te pare teško može bolje.

Kakve su Samsung buds 3 pro po pitanju udobnosti nošenja?

Komšija dobio preko promocije,ne nosi to nikad,pa bih mogao za džabalesku pare da otkupim. 80e.

Svaka preporuka ili sugestija dobrodošla 🙃

Koje slušalice U ISTOM CENOVNOM RANGU PARIRAJU ili su možda čak i bolje od AirPods 2 Pro? Zanimaju me Vaša mišljenja jer vidim da ovde ima ljudi koji se dosta razumeju. Hvala.

Kakve su Samsung buds 3 pro po pitanju udobnosti nošenja?

Komšija dobio preko promocije,ne nosi to nikad,pa bih mogao za džabalesku pare da otkupim. 80e.

Svaka preporuka ili sugestija dobrodošla 🙃
Udobne su ja sam ih poredio sa buds+ koje sam nosio po 8 sati bez problema. 3 pro sam testirao 2 dana imao sam ih za povoljne novce medjutim pored svih hvalospeva koje sam gledao razočaravajuce mali napredak u odnosu na buds+ pogotovo za razgovore tako da sam odustao.
Trenutno sam na Soundpeats T3 pro koje su bile isuvise jeftine da ih ne probam,ljudi su zadovoljni kako me cuju i ja sa kvalitetom tj glasnocom sluski ali i dalje me vuce da kupim Huawei freebuds 3 pro koje su odnele pobedu na raznim testiranjima u sferi razgovora a mogu povoljno da se kupe

Kapiram da buds 3 pro za 80e je više nego povoljno. Kako si zadovoljan kvalitetom razhovora za tih 2 dana,ako si uopšte imao vremena na tom polju da ih testiraš?

Koje slušalice U ISTOM CENOVNOM RANGU PARIRAJU ili su možda čak i bolje od AirPods 2 Pro? Zanimaju me Vaša mišljenja jer vidim da ovde ima ljudi koji se dosta razumeju. Hvala.
Senn, Beyer, Denon itd... Imas gomilu da biras

zavisi u cemu, kvalitetu zvuka, kvalitetu anc, all around experience tesko da ima jos neka, kada je sve u integraciji

Na all around sam mislio... Onako sveukupno.
Naravno da imam iPhone jer Appleu je manje više sve u integraciji. 😊

Kapiram da buds 3 pro za 80e je više nego povoljno. Kako si zadovoljan kvalitetom razhovora za tih 2 dana,ako si uopšte imao vremena na tom polju da ih testiraš?
Testirao sam ih dosta, u bucnom okruzenju tihom i tokom razgovora(pojedine sluske drugacije rade kad si na pozivu a drugacije u app za snimanje). Poredjenje sam radio sa starim buds+ i razlika je bila mala. Nije to samo moj osecaj nego i ljudi sa kojima sam pricao.
Znam da se vecini nece svideti ovo sto kazem ali Soundpeats T3 Pro su mi bolje za razgovor od Samsunga
Samsung odbija da mi uzme pare, S25U sam hteo da kupim da zamenim S23U oni izbace bluetooth olovku, slusalice njihove cekam vec neko vreme razocaram se. Vreme je da se menja proizvodjac

Si probao da ih resetuješ u kutiji?

Meni se desilo 2,3 puta otkad imam Liberty 4 NC da se jedna zabaguje, ali sam rešio svaki put.

Koliko sam hvalio Anker P20i a evo danima leva slušalica na radi...
Prošao si na žalost isto kao i ja...
Stigle Soundcore by Anker P20i. Međutim, od prvog momenta problemi...
U startu leva slušalica nije bila uparena sa desnom... Ok, procedura uparivanja, i upare se. Za mene sjajan zvuk, ima i dosta basa, svidelo mi se što u app mogu da mapiram komande na slušalicama. I sve bilo ok u toj prvoj sesiji slušanja. Sutradan, sve krenulo ok, posle 4-5 minuta krčanje u levoj slušalici, i rasparila se posle par sekundi.
Neće da se upari, nema šta nisam probao.
Na netu nađem YT video, čovek sve lepo objasnio, dosta opširnije nego objašnjenje na sajtu Soundcore.
I u toj sesiji obe slušalice rade, bez problema...
Novi dan, sve se ponavlja... Rade, leva zakrči, raspare se. Ponovno uparivanje, ponovo rade taj dan.
I tako svaki dan.
Pisao sam Soundcore, stvarno ljudi brzo odgovaraju, prosledili su moj problem dalje, videćemo šta će biti.
S obzirom da je problem oko rasparivanja očigledno zastupljen među korisnicima, kako je moguće da Soundcore nije pustio update koji bi to rešio?
U svakom slučaju, ako neko planira kupovinu Soundcore by Anker P20i, čisto da zna šta ga može zadesiti.
I da: Garanciju u Srbiji nemam, zato nisam mogao da ih vratim. Videćemo da li će zvanični Soundcore imati neko rešenje.
Stoje u kutiji već dugo, baš sam ih pre neki dan napunio, sa nadom da će se upariti... Jok, leva i dalje mrtva.

Nazad
Vrh Dno