Imas tu varijantu sa KZ BT kablom koji ima neki aptx kodek. Ima i nekih no name koji imaju i LDAC.Što je najbolje od bt slušalica ali da imaju kabal koji povezuje lijevu i desnu? Da li neke kzm sa onim posebnim kablom koji ih pretvara u bt ili nešto drugo? Mislim tu do 50tak eur
I meni su stigle, ali nista specijalno, imam godinama Galaxy Buds+, i imaju mnogo bolji zvuk od ovih T3 Pro.Stigle i meni t3 Pro , ali čekaju me u pošti, ako ste vi pozitivno iznenađeni kapiram da će sestri biti odlične![]()
Imam i ja Buds+ i ništa epohalno tu nije bolje kod Buds slušalica. A Buds+ ni nemaju ANC. T3 Pro imaju kakav takav, za te pare skroz ok.I meni su stigle, ali nista specijalno, imam godinama Galaxy Buds+, i imaju mnogo bolji zvuk od ovih T3 Pro.
Slazem se, za te pare su vise nego ok, za podcastove su odlicne.Мислим да је смешно поредити T3 Pro са 10х скупљим слушалицама. Поента је да су пристојне за уложени новац.
Upravo ih slušam, juče stigle. Potpuna ludnica od sluški za kilogram parizera, sve se može konfigurisati u aplikaciji, solidan zvuk i baterija. Plastika od kutije nije neka ali bože moj.T3 Pro mislim da završavaju posao za sobnu upotrebu , pristojnog su kvaliteta u svakom smislu, računam i zvuk i kvalitet izrade.
Za te pare super, bukvalno BT bubice od 10-11 €
Udobne su ja sam ih poredio sa buds+ koje sam nosio po 8 sati bez problema. 3 pro sam testirao 2 dana imao sam ih za povoljne novce medjutim pored svih hvalospeva koje sam gledao razočaravajuce mali napredak u odnosu na buds+ pogotovo za razgovore tako da sam odustao.Kakve su Samsung buds 3 pro po pitanju udobnosti nošenja?
Komšija dobio preko promocije,ne nosi to nikad,pa bih mogao za džabalesku pare da otkupim. 80e.
Svaka preporuka ili sugestija dobrodošla 🙃
Senn, Beyer, Denon itd... Imas gomilu da birasKoje slušalice U ISTOM CENOVNOM RANGU PARIRAJU ili su možda čak i bolje od AirPods 2 Pro? Zanimaju me Vaša mišljenja jer vidim da ovde ima ljudi koji se dosta razumeju. Hvala.
Testirao sam ih dosta, u bucnom okruzenju tihom i tokom razgovora(pojedine sluske drugacije rade kad si na pozivu a drugacije u app za snimanje). Poredjenje sam radio sa starim buds+ i razlika je bila mala. Nije to samo moj osecaj nego i ljudi sa kojima sam pricao.Kapiram da buds 3 pro za 80e je više nego povoljno. Kako si zadovoljan kvalitetom razhovora za tih 2 dana,ako si uopšte imao vremena na tom polju da ih testiraš?
Prošao si na žalost isto kao i ja...Koliko sam hvalio Anker P20i a evo danima leva slušalica na radi...
Stoje u kutiji već dugo, baš sam ih pre neki dan napunio, sa nadom da će se upariti... Jok, leva i dalje mrtva.Stigle Soundcore by Anker P20i. Međutim, od prvog momenta problemi...
U startu leva slušalica nije bila uparena sa desnom... Ok, procedura uparivanja, i upare se. Za mene sjajan zvuk, ima i dosta basa, svidelo mi se što u app mogu da mapiram komande na slušalicama. I sve bilo ok u toj prvoj sesiji slušanja. Sutradan, sve krenulo ok, posle 4-5 minuta krčanje u levoj slušalici, i rasparila se posle par sekundi.
Neće da se upari, nema šta nisam probao.
Na netu nađem YT video, čovek sve lepo objasnio, dosta opširnije nego objašnjenje na sajtu Soundcore.
I u toj sesiji obe slušalice rade, bez problema...
Novi dan, sve se ponavlja... Rade, leva zakrči, raspare se. Ponovno uparivanje, ponovo rade taj dan.
I tako svaki dan.
Pisao sam Soundcore, stvarno ljudi brzo odgovaraju, prosledili su moj problem dalje, videćemo šta će biti.
S obzirom da je problem oko rasparivanja očigledno zastupljen među korisnicima, kako je moguće da Soundcore nije pustio update koji bi to rešio?
U svakom slučaju, ako neko planira kupovinu Soundcore by Anker P20i, čisto da zna šta ga može zadesiti.
I da: Garanciju u Srbiji nemam, zato nisam mogao da ih vratim. Videćemo da li će zvanični Soundcore imati neko rešenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari