Šta je novo?

TWS slušalice

Имам их од прошлог лета.
Pogledajte prilog 491199 Pogledajte prilog 491200

Сем њих, коростим још и FiiO FW5.
По квалитету звука, FiiO FW5 су за мој укус далеко боље. Недостатак је што FiiO FW5 немају ANC, и лошији су микрофони. Слушалице су чисто за слушање музике.
CMF Buds Pro 2 су по питању микрофона боље и имају доста добар, можда чак и одличан ANC. Што се тиче звука, имају више изражене басове и без укључивања функција Супер бас.
Еквилајзером се да то средити. Лагане су и добро се држе у ушима. Свиђа ми се контролни точкић на кућишту којим се може контролисати јачина звука као и пребацивање песама. По питању батерија, па неких 4 сата без проблема. По јачини звука, доста гласне али не као FiiO FW5, које су најгласније, од свих које сам имао прилику да користим. Може се рећи да спадају међу најгласније?
Ја сам CMF Buds Pro 2 прошле године на некој акцији у иностранству купио за неких тридесетак евра и све укупно, оно, цена и квалитет, задовољан сам.
Hvala za detaljnu recenziju.
Na kraju sam se odlucio za QCY Melobuds Pro.

Guraju svi LDAC potpuno nepotrebno za ovaj rang slušalica. Kompromituju autonomiju, za marginalan dobitak, a većinu nas potpuno nebitan. Stave te u situaciju da ih prebacuješ na inferiorni AAC, koji je takođe sasvim ok, btw. I dalje mislim da je za Android banja aptX adaptive. Multipoint i sve što treba, uz najdužu bateriju od navedenih.

Guraju svi LDAC potpuno nepotrebno za ovaj rang slušalica. Kompromituju autonomiju, za marginalan dobitak, a većinu nas potpuno nebitan. Stave te u situaciju da ih prebacuješ na inferiorni AAC, koji je takođe sasvim ok, btw. I dalje mislim da je za Android banja aptX adaptive. Multipoint i sve što treba, uz najdužu bateriju od navedenih.
Треба имати на уму да је слух индивидуалан и зато не треба писати "маргиналан добитак".
Неки људи чују ту разлику а неки не чују. Зато је добро да слушалице имају подршку и за кодеке који могу дати бољи квалитет звука, па нека свако одабере према свом слуху и укусу.

Npr ko je na Apple sistemu ništa mu ne znači ni aptx ni ldac, jer Apple koristi AAC.

Guraju svi LDAC potpuno nepotrebno za ovaj rang slušalica. Kompromituju autonomiju, za marginalan dobitak, a većinu nas potpuno nebitan.
I iz mog iskustva je upravo tako, LDAC je inferiorno rešenje naspram aptx adaptive, i što se zvuka i (pogotovo) baterije tiče.

Citam temu i vidim nahvaliste Soundpeats Capsule3 Pro+, pogotovo @nidza 😄

Bezobrazne su cene na aliju, kostaju oko 80e.. Jel kupovao mozda ko od Dzokera sa KP? Vidim da ih prodaje pa me zanima jel su original i da nije neka prevara 😃

Ima li ko da koristi ove capsule 3pro + za trcanje, bas me zanima da li ispadaju? Ja imam souundpeats mini pro hybrid i koristim ih za trcanje ali moram povremeno da ih vracam u usnu skoljku narovito kada se oznojim.

Citam temu i vidim nahvaliste Soundpeats Capsule3 Pro+, pogotovo @nidza 😄

Bezobrazne su cene na aliju, kostaju oko 80e.. Jel kupovao mozda ko od Dzokera sa KP? Vidim da ih prodaje pa me zanima jel su original i da nije neka prevara 😃
Imas foru jos danas da ih kupis za 60€, novcici, kupon iz prodavnice i kupon iz alija SDES08 mislim da je

Koristim godinama galaxy buds+ i dalje rade odlicno ali bih da kupim nesto novije i nesto sto je bolje za razgovor. Probao sam par dana galaxy buds 3 pro i razocarao se koliko je u realnosti mali napredak u odnosu na moje. Pobednik 2024 sto se tice razgovora je huawei freebuds 3 pro( znam da ima i 4 ali je minorna razlika). Intresuje me ko ih koristi jel su dobre za razgovore jel ne smetaju usima tokom duzeg koriscenja i jel imaju dovoljno glasnoce

Stigle mi sa ae, anker official store za 20e soundcore p20 … mnogo su lakse i plastika je drugacija od prethodnih soundcore life tws koje su zamalo prezivele i drugo pranje u masini (zapravo je samo levoj otisla baterija). Pitam se da li su ove p20 fake, jer i kutija i kod i sve nekako vuce na to kao i nedostatak onog koda na kutiji. Soundcore aplilkacija ih vidi uredno, mada nemam opcije za one ambijetalne zvuke i ostale anc opcije jer ih p20 i nema. Ali sto se dobro cuju, ja ne verujem za te pare. Inace koristim apple airpods 2 pro i cak i u odnosu na njih ove p20 su bas korektne, naravno ne gledamo anc jer ga nema.

Uzeo Soundpeats T3 Pro za 13 dolara. Baš da vidim kakve su za te pare. Scarbir ih nahvalio, najbolje do 25 dolara.

Prilozi

• Screenshot_20250509_192616_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250509_192616_AliExpress.jpg
    91 KB · Pregleda: 2
Ja sam preko neki dan uzeo, nisam uspeo ispod 13 da izvučem.

Nazad
Vrh Dno