Šta je novo?

TWS slušalice

Ima li ko iskustva sa ovim slusalicama Honor x7i, i da li mogu da se povezu na iphone 14?
Trebalo mi za neku ekipu neke jeftinije slušalice, uzeo Honor x7i i mogu reći da sam baš prijatno iznenađen. Za 25-30e koliko li su već kod nas dobije se sasvim dobar zvuk u cijelom spektru i ANC koji radi iznenađujuće dobro. Nisam još uvjek probao mikrofon ali ako je i mikrofon ok, stvarno super sluške za male pare. Pošto apsolutno nigdje na netu nisam mogao da vidim uporedno koje su razlike između x7i i X5 (izgledaju identično i na papiru su gotovo identične plus i koštaju isto) uzeh i X5 jedne i bolje su x7i definitivno + imaju i poneku opciju više u software-u tipa spatial surround sound i game mod.

Šta je trenutno najbolje u rangu od oko 400 evra na tržištu EU?

WF-1000XM4 otkazuju poslušnost, pa bih da kupim nove.
Po meni devialet gemini 2 , na preporuku clana foruma sam uzeo i kao proizvod su jako zaokružene, imaju vrhunski anc i dobre su generalno. Imam i pi8 ali jeste pola pesama ce ti biti bolje ovde, pola tamo. Mislim jedne ili druge. Da me ne shvatis pogresno volim i pi8 i gemini 2,. Pi8 imaju tu magicnu separaciju instrumenata gde zaista pesme zvuče magično neke. Prosto to su slušalice gde mozes dok slušas pesmu da jasno budeš fokusiran na najmanji instrument u zvucnoj slici i tu im nema ravnih . Znam da ima mnogo modela koji to nude, ali ovde je to baš jako izrazeno. Bas im je prirodan bez subasa sto nekima ne odgovara , ja volim cist bas . Dok gemini pomera mozak sa basom kao subwofer u usima.

Šta je trenutno najbolje u rangu od oko 400 evra na tržištu EU?

WF-1000XM4 otkazuju poslušnost, pa bih da kupim nove.
Nisam probao ostale brendove u toj klasi, ali meni su savršenstvo B&O Beoplay EX. Pored toga sam koristio Samsung pro buds 2, Anker p20i, Moonlight space travel i još par nekih ali je sve to daleko od B&O. Imaju neke svoje bubice, aplikacija nije baš najsrećnija, nisu nešto ni preterano glasne, ali je kvalitet zvuka fantastičan.

Vrh Dno