Šta je novo?

TWS slušalice

Nema smisla ne imati ih za te pare.

Ima li ko iskustva sa ovim slusalicama Honor x7i, i da li mogu da se povezu na iphone 14?
Trebalo mi za neku ekipu neke jeftinije slušalice, uzeo Honor x7i i mogu reći da sam baš prijatno iznenađen. Za 25-30e koliko li su već kod nas dobije se sasvim dobar zvuk u cijelom spektru i ANC koji radi iznenađujuće dobro. Nisam još uvjek probao mikrofon ali ako je i mikrofon ok, stvarno super sluške za male pare. Pošto apsolutno nigdje na netu nisam mogao da vidim uporedno koje su razlike između x7i i X5 (izgledaju identično i na papiru su gotovo identične plus i koštaju isto) uzeh i X5 jedne i bolje su x7i definitivno + imaju i poneku opciju više u software-u tipa spatial surround sound i game mod.

Šta je trenutno najbolje u rangu od oko 400 evra na tržištu EU?

WF-1000XM4 otkazuju poslušnost, pa bih da kupim nove.
Po meni devialet gemini 2 , na preporuku clana foruma sam uzeo i kao proizvod su jako zaokružene, imaju vrhunski anc i dobre su generalno. Imam i pi8 ali jeste pola pesama ce ti biti bolje ovde, pola tamo. Mislim jedne ili druge. Da me ne shvatis pogresno volim i pi8 i gemini 2,. Pi8 imaju tu magicnu separaciju instrumenata gde zaista pesme zvuče magično neke. Prosto to su slušalice gde mozes dok slušas pesmu da jasno budeš fokusiran na najmanji instrument u zvucnoj slici i tu im nema ravnih . Znam da ima mnogo modela koji to nude, ali ovde je to baš jako izrazeno. Bas im je prirodan bez subasa sto nekima ne odgovara , ja volim cist bas . Dok gemini pomera mozak sa basom kao subwofer u usima.

Šta je trenutno najbolje u rangu od oko 400 evra na tržištu EU?

WF-1000XM4 otkazuju poslušnost, pa bih da kupim nove.
Nisam probao ostale brendove u toj klasi, ali meni su savršenstvo B&O Beoplay EX. Pored toga sam koristio Samsung pro buds 2, Anker p20i, Moonlight space travel i još par nekih ali je sve to daleko od B&O. Imaju neke svoje bubice, aplikacija nije baš najsrećnija, nisu nešto ni preterano glasne, ali je kvalitet zvuka fantastičan.

Ako nekog zanima SoundPEATS Capsule3 Pro+ su snižene na 50.86€ (4.42€ store coupon + 668 koina), ukupno 10.96€ popust.

I just found this on AliExpress:
€220.80 | SoundPEATS Capsule3 Pro+ ANC Wireless Earphone Hi-Res Audio Bluetooth 5.3 Earbuds HiFi Stereo Sound with xMEMS Speaker,6 Mic,43H

Prilozi

• IMG_20250624_163436.jpg
    IMG_20250624_163436.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 6
  • IMG_20250624_163459.jpg
    IMG_20250624_163459.jpg
    44.6 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
Nisam probao ostale brendove u toj klasi, ali meni su savršenstvo B&O Beoplay EX. Pored toga sam koristio Samsung pro buds 2, Anker p20i, Moonlight space travel i još par nekih ali je sve to daleko od B&O. Imaju neke svoje bubice, aplikacija nije baš najsrećnija, nisu nešto ni preterano glasne, ali je kvalitet zvuka fantastičan.
Za Beoplay sam čuo da su dobre mada ima je ANC jako los i dosta su star model. Elem ko mozda nije koristio do sad tws slusalice, a hoce da maltene ne pogreši ili ko hoce da ne rezikuje a da malo iznad 300 evra svog teško zaradjenog novca siguran izbor je techics az100 , cak najbolje slušalice danas ako bi gledali sve zive kategorije , od zvuka , trajanja baterije , anca, transparent mode je medju najboljima u klasi, kontrole , razgovor i pozivi u buci, aplikacija je sa milion opcija i itd. Ko nece da razikuje, a daje vec 300 evra. Bowers and Wilkins Pi8 i Gemini 2 za entuzijaste . Razlika u zvuku nije velika tj minimalna.

Vrh Dno