Jel moze neko da mi da par informacija. Zanima me ako imam 2mbita adsl koliko ce iptv da mi opterecuje net, tj. ako sada skidam lupam pri 240kB/s, koliko ce sa ukljucenim gledanjem tv-a biti max download? I ako skidam nesto sa neta u fulu, koliko ce to da ometa gledanje tv-a?
Drugo, jel tacno da je 5100 dinara cena koja se placa u startu?
Trece, da li se koristi HDMI interfejs?
ja odoh na TTV pa kada dodje za koju godinu probacemo IPTV...
2) Ne. Kojih 5100 dinara?
Korisnik po isteku probnog perioda nastavlja sa korišćenjem usluge
U slučaju kada korisnik po isteku probnog perioda nastavlja sa korišćenjem usluge i važi mu ugovorni odnos od 12 meseci, plaća sledeće:
za promotivni period
priključnu taksu u iznosu od 1 dinar bez PDV-a, jednokratno kroz prvi redovan račun za usluge Telekoma, u roku označenom na računu,
taksu na ime montaže i instalacije u iznosu od 1 dinar bez PDV-a, jednokratno kroz prvi redovan račun za usluge Telekoma, u roku označenom na računu,
ukoliko korisnik ima naručenih filmova, plaća iznos shodno broju filmova i njihovoj ceni.
za sledeći mesec
cenu naknade osnovnog paketa uvećanu za cenu naručenih filmova, zaključno sa 31.12.2009. godine (korisnik ima full paket Open IPTV usluga).
Korisnik pre isteka probnog perioda otkaže uslugu
U slučaju kada korisnik koristi probni period od mesec dana i pre isteka probnog perioda vraća opremu, plaća sledeće:
za promotivni period
priključnu taksu u iznosu od 1 dinar bez PDV-a, jednokratno kroz prvi redovan račun za usluge Telekoma, u roku označenom na računu,
taksu na ime montaže i instalacije u iznosu od 1 dinar bez PDV-a, jednokratno kroz prvi redovan račun za usluge Telekoma, u roku označenom na računu,
ukoliko korisnik ima naručenih filmova, plaća iznos shodno broju filmova i njihovoj ceni.
Korisnik posle isteka probnog perioda otkaže uslugu
U slučaju kada korisnik posle isteka promotivnog perioda otkaže uslugu i ne želi da više bude korisnik usluge, plaća sledeće:
za promotivni period
ukoliko korisnik ima naručenih filmova, plaća iznos shodno broju filmova i njihovoj ceni,
iznos mesečnih naknada preostalih do isteka perioda važenja ugovora.
Korisnik po isteku probnog perioda nastavlja sa korišćenjem usluge, ali bez ugovorne obaveze
U slučaju kada korisnik koji posle isteka promotivnog perioda potpiše aneks ugovora, i dalje želi da bude korisnik IPTV-a, tj ne vraća opremu i ne želi da ga veže ugovorna obaveza na unapred definisan period, plaća sledeće:
za naredni mesec
priključnu taksu u iznosu od 2966,1 dinara bez PDV-a, jednokratno kroz prvi redovan račun za usluge Telekoma, u roku označenom na računu
* korisnik priključnu taksu može da plati i na 6 mesečnih rata po ceni od 3559,32 dinara bez PDV-a,
taksu na ime montaže i instalacije u iznosu od 1355,09 dinara bez PDV-a, jednokratno kroz prvi redovan račun za usluge Telekoma, u roku označenom na računu,
za naredne mesece
mesečnu naknadu za paket koji stvarno koristi (paket koji korisnik odabere), uvećan za cenu naručenih filmova.
Napomena:
Trenutno je u toku promo kampanja "Probaj IPTV" koja traje do 31.12.2009. godine.
Mesečna naknada - pogledajte cene paketa.
I ja isto cekao malo IPTV a posle uzeo Total i nisam se ni jednog trenutka pokajao.
Nove insajder informacije od montera,toliko nisu videli STB da su ih zaboravili i nema informacija da ce skoro biti,zadnji montirali u augustu...kazu moguca 2 razloga,strah od opterecenja protoka,i cekanje da istekne promotivni period jer se od 1 januara placaju posebno paketi a arena ce biti 499 din...ja odoh na TTV pa kada dodje za koju godinu probacemo IPTV...
Zar Arena nije u okviru osnovnog paketa?
I na koje pakete misli yugo?
http://www.telekom.nadlanu.com/iptv/Pages/IPTV.aspx?ac=solo&br=25
Ne postoji trenutno osnovni paket!Ko god je i od kada je uzeo IPTV skoro vec godinu dana ima sve FULL,svi korisnici koji trenutno postoje!
Non stop su produzavali promociju.
Znaci nemojte da se zavaravate da ce to biti 590 din!Promocija je jos uvek...do prvog januara 2010 ako slucajno opet ne produze.
Poenta je da je osnovni paket za 590 din ono sto 90% ljudi traze pa je ok...Ali hbo,cinemax,xxx i ostalo je preko 590 din i to bi trebalo da bude od nove godine...takodje trenutno nema 5000din a 1 mesec je djabe sa pravom vracanja i ne potpisivanja ugovora,a od nove godine videcemo,naravno da nemam nameru da dam 5000 din,pitao sam...i za ADSL modem je valjda 5000 dinara pa ne znam nikog ko je to platio jer su stalno kao neke promocije i interesantno je da u ugovorima koje sam pogledao pise da se modem placa a sluzbenica rece da slobodno idemo samo ih mrzelo da stampaju nove ugovore...
Arena je sama po sebi promocija i ostace samo 1 kanal u osnovnoj ponudi a dodatnih 3 (arena 4 treba da startuje) ce biti 499 din...
Kako koji paketi...pa evo koji...
Kod:http://www.telekom.nadlanu.com/iptv/Pages/IPTV.aspx?ac=solo&br=25
Jel se plaća nešto za full opremu total tv? Piše na sajtu da plaćaš 4.000 plus ugovor. Skupo mi to.
Da ti, ali arena nije iydvojena kao poseban paket.
Jedan od kanala Arena Sporta ce biti u osnovnoj ponudi svih kablovskih operatera koji žele da reemituju signal Arena Sporta. ............ Ostala tri kanala biće u Pay TV paketu Arena Sporta, i to kao samostalan sportski paket. Gledaoci će sami izabrati da li žele da gledaju ove kanale. I da li žele da plate iznos koji će biti na nivou do 500 dinara za sva tri kanala.
Srdačan pozdrav
Vaša TV Arena Sport
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari