Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ovo sam našao na njihovom sajtu
"PITANJE #1228
Nenad Ja sam na avcomu, i taman su nam uveli vaš prvi kanal. Zvao sam ih i pitao za vas 2 i 3 program. I rekli su mi da možda bude nešto kasnije ali isključivo u paketu. Jer kažu da valjda samo na iptv-u i kds-u su u regularnoj ponudi, dok kod svih drugih operatera može jedino u okviru paketa.Zzanima me dal je informacija tacna, i da će oni biti iskljucivo u pay paketu. ili će mozda i 2 i 3 vas kanal biti u slobodnoj ponudi?

2009-11-28ODGOVOR: #1228
Dragi Nenade
Informacija je tačna. TV Arena Sport 2 i 3 će se naći u okviru posebnog sportskog pay tv paketa koji će se posebno prodavati i čija će cena biti do 500 dinara.
Pozdrav"

500 dinaara za sport paket, pa jel su oni zdravi... :O

od obecanja euneta da ce dobiti opremu od telekom 15 novembra proslo je dosta.. zna li se mozda kad bi telekom trebao dobiti tu opremu, dali dolaze oni standardni "box-ovi" ili neki noviji?

razmisljam se da predjem na IPTV posto dve pahulje cine Total TV neupotrebljivim :(

Zanima me sledece, imam sada ADSL click6

1. da li mi ostaje click6 paket ili se menja nesto ?
2. da li se ta kutija koju oni daju za iptv moze povezati wireless sa mojim ADSL wifi modem/routerom ?

pozz
M

1. Od skora je novo da moze maksimalna brzina 6mbit-a, to je valjda Click 4
2. Ako je telekomov ADSL wifi modem/router moze, a ako nije onda ne moze.

koji su to slepci... sto moraju a uvaljuju svoje kineske krseve :) ???
lepo imam Linksys koji radi super...

a ***, ja moj linksys nisam uspeo da podesim pa sam zato prebacio iptv na drugi broj.
******* su i to zesci, al ***

Malo off topic...

Ima li neko ikakvu informaciju da li će makar do Nove god biti isporuke STB-ova?

dobio sam na ruteru potreban bandwidth,ali..neeeema STB-ova :smash:

Ja na njihovom mestu ne bih kupovao STB-ove, nego bih delio ove koje ce ljudi poceti da vracaju kad promocija istekne. Znaci, nemam informaciju od njih, ali logicno mi deluje - ako ne budu produzavali promociju, bice (ozbiljnija kolicina) STB-ova tek u januaru, kad ljudi pocnu da ih vracaju...

Ja na njihovom mestu ne bih kupovao STB-ove, nego bih delio ove koje ce ljudi poceti da vracaju kad promocija istekne. Znaci, nemam informaciju od njih, ali logicno mi deluje - ako ne budu produzavali promociju, bice (ozbiljnija kolicina) STB-ova tek u januaru, kad ljudi pocnu da ih vracaju...

Nisi shvatio,promocija je da su svi kanali gledljivi a kad god da si uzeo imas mesec dana da se odlucis pa ako neces onda vracas tako da januar nema veze sa vracanjem STB osim onih koji su dobili u decembru a takvih nema...mnogi su ili vratili ili zadrzali a pre ce biti ovo drugo jer iz mog okruzenja od nas 5 jos niko nije dobio ni posle 3 meseca...

Pa ovima što su uzeli prošlog decembra ističe ugovorna obaveza, tako da će možda biti vraćanja u većem broju :)

Nisi shvatio,promocija je da su svi kanali gledljivi a kad god da si uzeo imas mesec dana da se odlucis pa ako neces onda vracas tako da januar nema veze sa vracanjem STB osim onih koji su dobili u decembru a takvih nema...mnogi su ili vratili ili zadrzali a pre ce biti ovo drugo jer iz mog okruzenja od nas 5 jos niko nije dobio ni posle 3 meseca...
Dobro sam ja shvatio, ali tvoja primedba (o mojoj losoj proceni) je na mestu. Dobro sam shvatio, ali suvise sam gledao iz svog ugla, zato sam napravio losu procenu. Meni je povoljno da placam 590 dinara za sve, ali nepovoljno da placam toliko samo za osnovni paket. Drugi ljudi, naravno, imaju svoju racunicu...

Dali su se pojavili STB-ovi u skorije vreme ili se još čeka?
Razmišljam da se prijavim za IPTV ali mi problem predstavlja što mi je komp i ADSL modem u jednoj sobi a TV(lcd) na kome bi hteo da gledam u drugoj.

Dali su se pojavili STB-ovi u skorije vreme ili se još čeka?
Razmišljam da se prijavim za IPTV ali mi problem predstavlja što mi je komp i ADSL modem u jednoj sobi a TV(lcd) na kome bi hteo da gledam u drugoj.

Meni je ADSL gore na spratu, a televizor dole. Samo je provučen jedan LAN kabel do dole (uradio sam to pre nego što su došli). I onda su oni samo uštekali STB...

sad su me zvali iz euneta, dobili su STB-ove :banana: sutra dolaze da namontiraju. Javljam se sutra sa utiscima :wave:

evo bili su mi danas serviseri iz euneta,namontirali iptv.. od njih sam dobio i PLANET ADSL 2+ Wireless ruter.. sve radi kako treba bez problema,sem sto mi net nesto slabije radi, rekli su mi da na mojoj liniji moze max 10mbps sobzirom da ja imam 4mbps net ostalih 6mpbs je za iptv.... u sustini sve je isto sem sto su eunetovi ljudi to montirali, i posle toga sve ostaje na telekomu, kad pobrljavi IPTV zovem telekom a ne eunet, u sustini sve ocekivano..

pozz

A kad će ova beda od Telekoma da dobije STBe ? Odobren mi IPTV pre par dana ali naravno nema STBa ?? Gde ja živim....c c c...

Ripper tebi jos nisu uveli iptv?
Secam se da te zezaju jos od oktobra prosle godine kad smo se obojica cimali na ES za uslove uvodjenja. Ja sam imao srece pa su mi jos u decembru uveli, tako da je mojih godinu dana isteklo, pa cu verovatno da gasim i da uzimam HDTV kod SBB-a ako telekom ne odgovori na konkurenciju.

A ne ne...meni u BGu još nisu uveli (nema tehničkih mogućnosti)... A sad sam podneo zahtev u Šapcu....i odobrili ali nema STBova...strašno...

Stigli su STB-ovi samo kad ćeš doći na red za montažu !?

Mene su juce zvali iz korisnickog servisa Telekoma u NS i ponudili mi IPTV. Rekli su mi da ako prihvatim IPTV mogu dobiti i uredjaj i da se prikljucak sredi u roku od jedan dan. Odbio, ne treba :)

Cek cek oni su tebe zvali da ti ponude iptv? :D
Zar su toliko ocajni?

Cek cek oni su tebe zvali da ti ponude iptv? :D
Zar su toliko ocajni?

Ne znam dal su toliko ocajni, ali kad sam potpisao za adsl pitala me sluzbenica da li zelim iptv. Ja rekao ne, a ona me nesto ubedjivala da uzmem dok je promocija. Rekoh ipak ne, nije nemoguce da me je zabelezila kao nesigurnog(potencijalnog) korisnika :D
Iznenadio sam se kad sam juce dobio poziv jer je proslo vise od mesec ipo dana od mog potpisivanja za adsl. Pogotovu sto sam rekao da mi ne treba televizija. Ono sto je meni jako cudno bilo u tom pozivu je neverovatna ljubaznost... Nisam navikao kod nas na tako nesto :p

Aha, ipak je to bilo povezano sa uzimanjem adsl-a. Ja mislio imao si vec duze vreme adsl pa te iz cista mira pozvali da ti nude iptv. To bi bilo pomalo cudno :d

Mene su pozvali iz cista mira, posle skoro godinu dana od uzimanja ADSL-a i ponudili mi promociju, negde za vreme univerzijade, mislim da sam pisao o tome.

Vrh Dno