kada uvrste (pocetkom januara 2010) u ponudu HD kanale (bice ih oko 4-5), uz taj HD paket kanala menjaju vam i STB za podrsku za HD... uveliko se testira rad 2 STBa na jednom ruteru, ali trenutno nemaju dovoljno STBova da puste u ponudu... a kada izadje HD nece moci 2 HD STBa da se koriste jer za HD kanale je potreban protok od 9Mbps...
Iz tvojih usta u telekomove usi...
Inace svidja mi se iptv!Malo iritira prebacivanje (pogotovo kada se prati vise utakmica) ali ostalo je super!Kvalitet slike u odnosu na klasicnu kablovsku (puj,puj,ne ponovilo se) je kao nebo i zemlja (doduse nisam video D3 uzivo) ! A dabome da ima mesta napretku!
E ovako mali info iz Telekoma
Plan je bio da se krene za dva tv-a od 1.6. medjutim to je pomereno za jesen. Najavljeno je da se nece davati novi set-up boxovi nego da ce se dobijati jos jedan dodatni i on ce se placati dodatnih 250dinara zbog moguce kradje tj davanja komsija. E sad, covek iz telekoma mi rece da je velika verovatnoca da ce se to promeniti jer planiraju jos neke nove usluge i nece se placati nista.
A to sve je pomereno zbog toga sto je telekom raskinuo ugovor sa Huaewi i sklapa ugovor sa Intracom-om, zato nema ni novih routera.
Ljudima se definitivno ne moze ugoditi. Angelos se buni sto je mpeg2, a ne mpeg4, a onda kada ja kazem da mislim da je mpeg4 nadje neko da se buni sto nije mpeg2.
I odkud ti to da T-Com koristi min 9mbps? DVD koji je mpeg2 je do 7-8mbps, a prakticno uvek mnogo manje. A i nesto sumnjam da to ima veze sa brzinom prebacivanja.
Evo sad su me zvali iz poslovnice i rekli da im je stigao ruter i da dodjem da preuzmem :smash:
I ja bi kao sad trebalo da budem srećan zato što ih molim da im dam pare.
Od 12. avgusta![]()
eeeee Srbistane, Srbistane :wall::wall::wall:
necu iz principa uzimati IPTV dokle god je to "sisanje ovaca" i budalastina tipa IPTV za 1 TV ???
Koje normalno domacinstvo ima 1 TV u kuci ?
Ili svi ukucani trebaju da gledaju isti program ?
I jos hoce ovo da predstave kao "vr' teknologije" koju nam pruzaju :smackbum:
beee....be--e--e----e----:hump:
Ja sam danas prikljucio IPTV i ugovoru pise da u ovom promotivnom periodu od 30 dana su dostupni svi kanali.Kod mene za Hustler i Spice trazi PIN kod.Kako je kod vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari