Šta je novo?

TrackMania Nations

Ajde ljudi

Navalite na igru, padamo na listi... bili smo 26-ti u jednom trenutku, sad ne smem ni da pogledam shta nam se desilo. Treba da se udruzimo mi, bosanci i hrvati, da vish kakav bi darmar nastao ;)

uh, propustili ste sinoc turski eMrE-ov server: covjek je 30-i u svijetu, a pustio da ga pobjedjuju, bodovi pljuuuste :) Da ne pominjem da nemaju pojma, cak sam i ja uzeo jednom trece mjesto (server sa 37 ljudi).
BTW, probah i trackmania sunrise, dobra grafika, al fizika je ochaj. Ko bi rekao da je free verzija bolja?

@weetah:

vito druze stari, izvadices ti SCG sam, vidim da si seo i ne ustajes sa tm nations :d za 2 dana si napravio 1500poena, mora da ti je oko ispalo od igranja lol :)

Poz, Dzunja

Dobro je na NSwirelles serveru,ceo dan se przi.

gx-x je napisao(la):
@weetah:

vito druze stari, izvadices ti SCG sam, vidim da si seo i ne ustajes sa tm nations :d za 2 dana si napravio 1500poena, mora da ti je oko ispalo od igranja lol :)

Poz, Dzunja
Ih, ih necemo preterivati. Desilo se da sam igrao na onom linux serveru, gde non stop ima 100 ljudi... Neke staze tamo imaju cake koje oni nisu provalili. Kad na serveru od 100 ljudi (od kojih su 10-torica u pvih 100 na svetu) zavrshish trku 7-mi (kao shto se meni desilo) dobijesh npr. 200-300 poena.
Kad mi se to desilo, priznajem da sam se nalozio, pa sam natenane navuko josh jedno 300...
Druga stvar, moze oko da ti ispadne od igranja koliko hocesh, ako ne znash da vozish, nishta od plasmana. Stoga... dajte neke pohvale, samo me kude shto igram.... kao, sram te bilo, mator chovek, zena, deca - a on se igra.

heh, desava se, samo kad predjes 700 poena vise ne dobijas bas tako mnogo, pre neki dan sam na ktd-linux pro sa 57 ljudi bio 9-ti dobio sam 12 poena (tad sam vec imao 1200 poena), a bilo je njih dosta sa plasmanom ispod 1000-tog.

svaka cast na zeni i deci, nisam ni znao, cestitam !

gx-x je napisao(la):
heh, desava se, samo kad predjes 700 poena vise ne dobijas bas tako mnogo, pre neki dan sam na ktd-linux pro sa 57 ljudi bio 9-ti dobio sam 12 poena (tad sam vec imao 1200 poena), a bilo je njih dosta sa plasmanom ispod 1000-tog.

Hm, ne mogu da se slozim sa tobom, tad kad sam dobio tih 290 poena za 7-mo mesto imao sam vecc 1600... napominjem da je ispod mene bilo najmanje 10 igracha kotiranih u prvih 100 u svetu.

gx-x je napisao(la):
svaka cast na zeni i deci, nisam ni znao, cestitam !
Hvala, ohrabrujem te da podjesh mojim stopama, da mi se dete ne igra samo u avliji. :)

ufff, pa onda ja jos nisam imao takvu partiju sa toliko dobro kotiranim igracima :)

gx-x je napisao(la):
ufff, pa onda ja jos nisam imao takvu partiju sa toliko dobro kotiranim igracima :)
Tip za tebe. [GER] linux EXP
Tamo viseDU manijaci. Samo pazi... morash i sam da budesh manijak, inache slaba vajda. Godine iskustva ti idu u prilog, nadam se da ih nisi previshe troshio na WoW. Chujem da je to opshta popala danashnjice.

i tamo idem cesto. a wow nisam ni video kako izgleda, znas da mene to ne zanima, samo ozbiljne drustvene igre :d

gx-x je napisao(la):
i tamo idem cesto. a wow nisam ni video kako izgleda, znas da mene to ne zanima, samo ozbiljne drustvene igre :d
Ni ja. Igram samo brze, dinamichne igre, u kojima 80 frejmova u 1000x700 koje postize ova moja zver, ima gde da se iskoristi.

weetah, podrska! Pa kad nabijes 10.000 poena, i ti da dodjes na nas server i pustas da te razbijamo i punimo se bodovima :d

Provalio sam slucajno, reko' da podelim sa vama. Dok vozite, pritisnite Shift + 0 (nula)
Kad pritisnete prvi put, dobijete FPS, kad opet pritisnete, dobijete i grafikone mrezne aktivnosti itd. Vidi se i ping koji je meni 3000-4500 ms ka serveru NSWireless. Od 5 minuta na stazi, uspem da zavrsim 2 puta a da mi ne izbaci invalid time poruku.

Inace koristim ADSL, kod Beotela, sve ostalo radi najnormalnije, nemogu da se pozalim nesto ali TMN me ubi u pojam.
Ako ima neki savet, slusam....

Falcon je napisao(la):
Provalio sam slucajno, reko' da podelim sa vama. Dok vozite, pritisnite Shift + 0 (nula)
Kad pritisnete prvi put, dobijete FPS, kad opet pritisnete, dobijete i grafikone mrezne aktivnosti itd. Vidi se i ping koji je meni 3000-4500 ms ka serveru NSWireless. Od 5 minuta na stazi, uspem da zavrsim 2 puta a da mi ne izbaci invalid time poruku.

Inace koristim ADSL, kod Beotela, sve ostalo radi najnormalnije, nemogu da se pozalim nesto ali TMN me ubi u pojam.
Ako ima neki savet, slusam....
Nije to do tebe, to je do nas, chim nadjem nekog sponzora, stavicemo server na neko drugo mesto, ovako se gura sa ostalim saobracajem na NSwireless-u.

@falcon:

ne mora shift, dovoljno je stisnuti nulu, ali ne na numerickoj.

inace dosta servera laguje, pogotovo kad ima 99 ljudi ;)

Ex meni je invalid time ko dobar dan :d ,al ionako
uspem samo 2 puta dobro i skoncentrisano da izvezem stazu.

valerian je napisao(la):
Pozdrav svima,ajd neka neko pomogne?kad hocu da igram online trazi mi neki code,jel treba da se registrujem negde ili sta?

Meni je izbacivao gresku invalid code ali je to bilo
do njihovog servera koji je preopterecen i cesto zna da brlja.
Kad server pukne izbacuje ti i neki http eror code.
Znaci samo strpljenje .

ako izbacite custom mape mozda i dodjem tamo ponekad da igram :d

Nemoj tako gx, ima zanimljivih mapa, a ako se dobro secam i par oficijalnih :)

Mape su extra, sinoc sam malo igrao i sve do jedne custom su bile dobre, niko se nije zalio. Dodji veceras, videces ;)

ma jok, nevolim te custom, samo cu da se nerviram, treba sad da ucim da vozim nekih 20 novih staza...nije mi interesatno, nisam ni sve official jos savladao ko svet.

Nije poenta da naucis stazu da je vozis slepo, nego da naucis da vozis, posle toga nijedna staza ne predstavlja problem

ma znam ja da vozim odlicno ali custom staze su cesto delo umobolnih ljudi, umeju da budu jako nepredvidive i jako bagovito napravljene (vire coskovo od rampi u koje mozes da zapnes itd.) a najcesce su nista drugo do gomila loopova i skakanja na sve strane, a ja ocu da vozim a ne da letim automobicicem :)

Vrh Dno