Šta je novo?

TrackMania Nations

Spala knjiga...

Ostali su samo okoreli igrachi, vidim, svi su odustali od Trackmanje. Chak i oni koji su bili dobri, nalaze da im nije vishe zanimljivo da igraju, kazzu, bolje kantera da opichim nego da skreccem tuda...

ja sam ostao bez neta privremeno, a i smaranje je postalo, na ktd expertu svi voze isto tj skoro svi imaju maximalno moguce dobro vreme i vidi se da igraju igru 10 sati na dan, tako da mi nije zanimljivo da delim moje vreme sa jos njih 20 i dobijam po 0.1 pojen, serveri laguju i usporavaju/ubrzavaju igru (ti veliki tipa ktd's), mape iste, samo se nerviram kad ne mogu da stignem necije vreme...Tako da igram Solo mod, skidam nadeo rekorde, vijam samog sebe...manje se nerviram, a i naigro sam se. Zanimljivi mi je BF2

i sta sa time ? Cemu to sluzi ? zasto da se registrujem/logujem ?

dzojpad

Sto se dzojpada tice Logitech je najbolje resenje kod nas, em je lako dostupan em kvalitetan. Ja licno posedujem Wireless Rumblepad 2 sa garancijom od 2 godine! Ej bre 2 godine za dzojpad! Kosta oko 50 evrica, kupljen u Computer Landu. I da... nikad vise joy sa kablom ,)

weetah je napisao(la):
Ostali su samo okoreli igrachi, vidim, svi su odustali od Trackmanje. Chak i oni koji su bili dobri, nalaze da im nije vishe zanimljivo da igraju, kazzu, bolje kantera da opichim nego da skreccem tuda...
Meni je trackmania extra ali mi ne radi vishe :wall: nema sanse da je igram,izbacuje mi neki http eror 12251,sve sam probao osim reinstalacije win-a sto mi ne pada na pamet.To mi se desilo iz cista mira.

psaras je napisao(la):
Meni je trackmania extra ali mi ne radi vishe :wall: nema sanse da je igram,izbacuje mi neki http eror 12251,sve sam probao osim reinstalacije win-a sto mi ne pada na pamet.To mi se desilo iz cista mira.

puko je server za ladder i al sad sljaka sve ko ranije

ljdui vi niste normalni, ja juce usao na ladder i gledam...ono je strasno kolko ste vi navukli poena, pa ja sam bio 8-mi sad sam 67-mi :zgran: Moram da vas stignem malo, gde visite sad djape ? Na kojim serverima ? A inace nisam zardjao, vozim stalno pokusavam da napravim u solo modu sve nadeo rekorde medjutim imam par problematicnih staza :)

Ko hoće da ide u Pariz na Svetsko finale i da igra Trackmaniu sa najboljim igračima sveta trk OVDE

Masni Ludak je napisao(la):
Ko hoće da ide u Pariz na Svetsko finale i da igra Trackmaniu sa najboljim igračima sveta trk OVDE

lol :d

Nego koja su pravila koje ce se staze igrati ... to je ono sto je bitno ..... pa da postavim server da vezbamo :banana: :whip:

pravila su : mora da se spava minimum 7 sati na dan, ne smes da igras TMN vise od 12 sati dnevno (sto ce posebno pogoditi tebe Milane :) )

nesto mi bas nije jasno...
pa ja sam se tek sada zarazio :cigar:

tja, kolko milan i ti vozite covek bi pomislio da ste vec naucili :D :bottle:

dali netko zna što trebam podesiti , problem je ovaj - instalirao sam igricu i uvijek kada je želim igrati na internetu izbaci mi bad proxy configuration , dali netko zna u čemu je problem?

cekaj, izbaci ti bad proxy ali ipak udje na stazu i mozs da vozis ili ne mozes ni da udjes na stazu ?

cekaj, izbaci ti bad proxy ali ipak udje na stazu i mozs da vozis ili ne mozes ni da udjes na stazu ?

ma čim stisnem na internet odmah mi izbaci - bad proxy configuration , neznam zašto ... plz help , bilo tko , nemogu ući na stazu niti vidim servere druge , nema opće kontakta sa netom , helpppppppppppppp

ostale igrice uredno igram na netu... cod 1 i 2

moj msn je [email protected] - pa ko želi neka mi javi kako da podesim jer imam osjećaj da će dugo trajati , a tako bi želio igrati tu igru , plz helppppppppppppppppp

hvala unaprijed

Poslednja izmena:
moras firewall podesiti. kada izbaci bad proxy gresku pogledaj u firewall-u sta je zadnje blokirao/zaustavio, pa to pusti, tj te portove.

moras firewall podesiti. kada izbaci bad proxy gresku pogledaj u firewall-u sta je zadnje blokirao/zaustavio, pa to pusti, tj te portove.

e neznam kak da to napravim , ali evo napravio sam nešto drugo i opet istu grešku izbacuje - isključio sam firewall , možeš mi malo objasniti kako da posebne portove propustim kroz firewall

mozda ima router (kako ja), pa i tu treba podesiti...

Meni od jutros izbacuje, could not connect: internal server error
Sta mu to dodje?
Je'l to do mene ili do njih?

ejjj, zivi li ste ? Spremte li se za TM United ??? Izlazi 23.NOV... Iz poverljivih izvora saznajem da ce tada da resetuju ladder :eyebrows: posto su vec neko vreme batalili ladder...

Inace TMU po ovom sto citam na www.TM-forum.com i raznim FR sajtovim/forumima ima bude mnogo jaka stvar ... sam ladder sitem je promenjen dosta... znaci imas lader za svoj grad, drzavu regiju ... i tek onda WORLD ... tj napredujes do svetskog laddera ... i svaka staza ce imate svoj ladder.. pretpostavljma da ce biti prema PB vremenima ... Onda turniri znaci da udjes na turniris "placas" odredjenom kolicinom "coppera" (valuta u TMU) i onda pobednik kupi sve kopere isl ... cak sav download staza/replays/cars idi interno iz igre i isto se "placa"... novi sistem zvezdica ... znaci iz igre mozes da das "Mania star" kad ti se neki igras svidi ...

Sve u svemu fenomenalno.. znaci ladder zakrpljen i poboljsan jel se gledajuu i rekordi ... razmena staza, replaysa ingame .. Stadium ima jos 2 "moods", pogedajte screenshots na www.tracmaniaunited.com

ehh da $$$$ Igra nije free naravno ;) al samo da bude da se kupi kod nas

Poslednja izmena:
Evo i team rank, pogedajte 33. 72. i 123.

TOP 150 Teams as of 17.10.06

obviously these will change constantly, but at least its a view of who is actually there

Rank Name
1 $w$fffHF'TEAM
2 Fight International Xtrem
3 [LT]
4 $w$s$0a0NewFoundGlory
5 REALPOWER
6 TSUNAMI
7 Turkish Club (TC*)
8 *RMT*
9 Team SL
10 *CZ*
11 [NOZ]
12 $s$w$000R.I.P.
13 MeGaFuN
14 »GT« Team
15 [BBD]
16 .[CN].
17 GF
18 Big's Limited
19 $555¤XT¤
20 *IKT*
21 HR
22 no scotch
23 X-RACE
24 [GP]
25 =SWRT=Racing Team
26 SHARKTEAM
27 ISR
28 $0ffZQT
29 {TOX}
30 [GSF]
31 [ATD]
32 Dragoni Neri
33 =LOL=CLAN
34 #p-S
35 TEAM KOFS
36 =FFP=
37 perceptra
38 XcentriK
39 T46
40 [dp]
41 =ЙŎЎ=
42 $FF7<$700UPS$FF7>
43 *HuStY*pa.es
44 j4f
45 POL
46 eXalted
47 ®Team
48 maniacs brothers
49 [timeWARP]
50 PIAA
51 $f00G$fffT$0f0R
52 S.P.M
53 BS-Racers
54 hoWned
55 $00fReV$888e$f80Sports
56 ULA
57 [z]
58 The Tarot Team
59 BlizZeroZ
60 Obst´s Elite
61 atteam
62 Fight Club
63 $ff0#RC#
64 {Joy}
65 Team Omerta
66 Turkish Delight
67 Green Team
68 "OLD"
69 chico's te@m TM
70 [OLD]
71 Brt
72 domace
73 Artick Warriors
74 $9f0TZK/$042/FTS
75 RTMF
76 Crew Clean
77 Perpetuum Mobile
78 Lord
79 KamikaZ
80 CDR
81 vip
82 ERC-Team
83 w4
84 -ZΞX-
85 OnlyForFun
86 *BgV*
87 UK~
88 elite Turk players
89 _PrizdiSraCZ_
90 B&G
91 TNT
92 gotr00t
93 reLoad
94 Opel
95 Crazy Turkish Team
96 TrLz
97 Fair Stars
98 PPP
99 CDD
100 spieleplanet.ch
101 $f00underworld Preachers
102 [cHoe]-Team
103 NoProblem
104 super Qalitni skupina
105 ¤DM¤
106 $0feSuper$0f0Guys
107 OnD
108 [CF]team
109 axis
110 XXX
111 Aspire
112 {prs}
113 Infinity Speed
114 ¦ÐĶP¦
115 *CRT*
116 {AyT}
117 LMC
118 O.M
119 planB
120 dac
121 BKS
122 NoTeam
123 G
124 Dark Exodus
125 2Fast4U
126 Racing Freaks
127 TEAM BRAUWEILER
128 DriveOrWalk
129 kanak-knk
130 Team-GER
131
132 UKRockers
133 Dark
134 TMN RA Team
135 *FTP*
136 |GT|
137
138
139 CaNiGoU
140 Twister Phantoms
141
142 >METEOR<
143 Pim#
144 ForsakenGaming
145 FragLanD
146 TMT-TRACKMANIA TRACKERS
147 DIE BANANENBANDE
148 [PROSMC]
149
150

Svi nas deru, mogl bi malo da popravimo mesto na listi...
Nasao sam ekstra server, Francuska, Mini tracks pa ko hoce dranje neka dodje :D

znaci od timova imamo Domace g Elf ~TB~ domace mozda i CRO ... vreme da se orgasnizuje neka mini liga

vreme je da pocnete da izlazite malo i negde drugde sem na TMN servere :d

Vrh Dno