Šta je novo?

TrackMania Nations

Ja sam igrao TMU beta ... Jablan i Ludak us kupili TMU...

Čak i ako naprave krek nece moci online, isto kao sunrise... ya online ide jedan kez ya jedan racunar.... ynachi mora da se kupi ...

Ne mogu da verujem da je proslo 3-4 godine otkad sam zadnji put upalio trackmaniu :zgran:
Setim se (neko je pomenuo u drugoj temi) i instaliram, jos mi je ziv stari nalog :) Odem na onaj domace-nesto server, krenem da igram kad u pozadini krece Indira Radic :lupko: sreca pa postoji brdo stranih servera.

ja se secam da sam igrao daaavno.pre oko 10 godina mozda.bila dobra zabava a i dosta nasih ljudi bilo.

Stadium dvojku igram relativno redovno. Ima igrača još uvek.

Ijao, TrackMania, kad se setim... Domace ekipa i grajndovanje za 1 milisekund prednosti. Uhvatila me nostalgija, moracu sad opet da instaliram. :D

taj isti rad je i kod mene :) samo ne znam da li ima koga :(

Skida se na steam-u. :) Ne znam ni sam jel igra neko jos uvek, cisto sumnjam da igra stara ekipa, ipak je proslo mnogo. Ja sam bio domace_silver ako dobro pamtim.

Valjda, ja to skidam. I ja sam igrao pre steam-a, ima vec 8-9 godina, al cini mi se da je to to.

probao sam malo i koliko vidim zive vaske tamo nema :(

gde igras? koji server? daj malo informacija za nas koji pokusavamo da povatamo sta kako ide :)

O pa de si Jablane, ne znam jel me se secam, Silver ovde (il Silver_pk, ne znam vise :D ). Igrali smo buraz (DZW) i ja stalno ranije. :)

Ja sam non stop tu i nekada bio glavni booster na starom tmn.
A najvise sada igram na Full Speed Mania.
A ako hocete mogu da otvorim stari Domace server jer sam ga i pre hostovao

Vrh Dno