Ih, ih necemo preterivati. Desilo se da sam igrao na onom linux serveru, gde non stop ima 100 ljudi... Neke staze tamo imaju cake koje oni nisu provalili. Kad na serveru od 100 ljudi (od kojih su 10-torica u pvih 100 na svetu) zavrshish trku 7-mi (kao shto se meni desilo) dobijesh npr. 200-300 poena.gx-x je napisao(la):@weetah:
vito druze stari, izvadices ti SCG sam, vidim da si seo i ne ustajes sa tm nations :d za 2 dana si napravio 1500poena, mora da ti je oko ispalo od igranja lol
Poz, Dzunja
gx-x je napisao(la):heh, desava se, samo kad predjes 700 poena vise ne dobijas bas tako mnogo, pre neki dan sam na ktd-linux pro sa 57 ljudi bio 9-ti dobio sam 12 poena (tad sam vec imao 1200 poena), a bilo je njih dosta sa plasmanom ispod 1000-tog.
Hvala, ohrabrujem te da podjesh mojim stopama, da mi se dete ne igra samo u avliji.gx-x je napisao(la):svaka cast na zeni i deci, nisam ni znao, cestitam !
Tip za tebe. [GER] linux EXPgx-x je napisao(la):ufff, pa onda ja jos nisam imao takvu partiju sa toliko dobro kotiranim igracima![]()
Ni ja. Igram samo brze, dinamichne igre, u kojima 80 frejmova u 1000x700 koje postize ova moja zver, ima gde da se iskoristi.gx-x je napisao(la):i tamo idem cesto. a wow nisam ni video kako izgleda, znas da mene to ne zanima, samo ozbiljne drustvene igre :d
Nije to do tebe, to je do nas, chim nadjem nekog sponzora, stavicemo server na neko drugo mesto, ovako se gura sa ostalim saobracajem na NSwireless-u.Falcon je napisao(la):Provalio sam slucajno, reko' da podelim sa vama. Dok vozite, pritisnite Shift + 0 (nula)
Kad pritisnete prvi put, dobijete FPS, kad opet pritisnete, dobijete i grafikone mrezne aktivnosti itd. Vidi se i ping koji je meni 3000-4500 ms ka serveru NSWireless. Od 5 minuta na stazi, uspem da zavrsim 2 puta a da mi ne izbaci invalid time poruku.
Inace koristim ADSL, kod Beotela, sve ostalo radi najnormalnije, nemogu da se pozalim nesto ali TMN me ubi u pojam.
Ako ima neki savet, slusam....
valerian je napisao(la):Pozdrav svima,ajd neka neko pomogne?kad hocu da igram online trazi mi neki code,jel treba da se registrujem negde ili sta?
Ne. To treba ako imas original TM Sunrise, i taj kod dobijas uz igru i kad ga ukucas dobijas opciju za avatar i custom cars (ili custom texture).valerian je napisao(la):ma jel uopste treba da se ukucava neki kod?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari