Šta je novo?

TrackMania Nations

Ja kliknem par puta da preskocim sve uvodne animacije, dok se ne pojavi glavni meni i to radi u svakoj igri :d

sinoc je bilo dobro zezanje bilo nas je dosta jedino sto nije bas najbolja ideja sa ADSL-om praviti, (falcon ce znati o cemu pricam: full duplex :d ) mnogo laguju i skakucu automobili po ekranu, barem je meni kao serveru tako izgledalo.

Ljudi ruka me jos uvek boli ali odo sad da igram malo :d

Ajde veceras opet da se okupimo, bas je bilo dobro. Poz za Lorda :D

Meni ne smeta sto mi drugi automobili skakucu po ekranu, bitno je samo da je sto manji procenat "invalid time" poruka, ove skakvce ni ne registrujem :d

BTW Kako si napravio custom skin za auto? Video sam moze da se pravi iz same igre, ali mi nudi opciju da snimim samo preko skina postojece zemlje, ne bih da menjam default skinove nego bih samo da dodam svoj

Eh,momci,mnogo mi je zao,zbog nedostatka vremena ne mogu da vam buden konkurentan :(
dr.Tiristor,i meni se to povremeno desava,nebitno on/offline,samo se prebaci u neki drugi program(Ctrl+Tab),pa se vrati,tako meni proradi..
POzz

@falcon

izaberes skin bilo koje zemlje, prepravis ga, snimis ga pod kojim nazivom hoces ostace ti skin te zemlje, ovaj sto si pravio bice poseban. A nisam ja nikakav skin pravio, samo sam ofarbao auto u mat crnu, napiso nick i zalepio soferu crash test stiker preko cele face :d

De si bio veceras ? Navatali smo ((milana)) da napravi server on ima 256/256 cable i dobro je radilo.

PS. mene zbunjuju skakavci, ne vidim de vozim, ne stalno ali kad se desi da ima skakavac i da ispadnem iz krivine on mi je kriv naravno :d znas kako to vec ide.

Ajde ljudi skidajte igru i dolazite ! hrvati nas biju za 1000 poena, mi imamo 6000 oni 7000 poena (francuzi 80000 :d )

Pozdrav za Lorda Gx-X.Moj user je EasyTarget.
Danas je bilo strava,igrao sam od 18 H do malo pre.
Propadose mi ispiti :d .

Da,da,bilo je zanimljivo,ali je ipak zanimljivije na stranim serverima(francuskim najpre).Ima vishe jakih igraca,a samim tim se i vishe poena dobija za trku...poz

hejvule: pozdrav i tebi ! :)

Ser Goxy: pa sta ti je falilo ? bio je djape, on je u prvih 20 na svetu ! Ne znam kako se tacno sve to boduje, mislim da kolicina poena zavisi i od broja igraca i od toga koliko si puta oborio svoj rekord.

e sad meni je frka na stranim serverima zato sto je jako mnogo ljudi na mapi, bukvalno ne vidim nista od nickname-ova ispred mene i lupam se ko lud :(

Focus gx-x ;)

Trudicu se da dodjem veceras, sinoc sam se skomirao, nisam mogao da sedim koliko sam bio umoran. Napravite neki server za bar 20 igraca, dovodim veceras jednog ortaka i polako lozim sve ostale do dodju, bice nas sve vise :)

gx-x, isti auto sam i ja napravio kad sam se zezao u editoru, shiny black, crash test na kacigu i nick na zadnji spojler :D pa sam tek onda pitao ovde kako ;)

E zna li neko kako da promenim da mi nije formula nego auto posto sam se trko vidio sam da polovini njima nije formula nego auto.

ja sam video shelby cobru gt 500 i jos neke bugije :D, najjace je kada igras na nekom serveru 30+ ljudi, naravno pobedis i onda ide nasa himna :D

Jel to samo meni ili je vrisnuo njihov server negde oko ponoci ??
Stalno mi izbacuje neki http eror ...

ma ceo ladder je rokno, moglo je da se igra ali bez poentiranja. Cak im ni www adrese nisu radile, valjda su dosegli limit pa sve prslo u pm :d probo ja ponovo oko 2 ujutro medjutim nistaaaa.....

PS. da ne smarate po chatu u igri :d (salim se) http://www.trackmania-carpark.com/index.php?page=faq - prebacite na engleski jezik , php je pa ne moze direkt engleski. na istom sajtu imate i automobila za skidanje. Ako neko provali kako se vrsi navigacija po bazi automobila - neka napise ovde, ja nisam izvalio nista drugo sem kliktanja na top 10.

PPS. Ja sam juce skino 3 modela ali samo mi je jedan radio. Drugo, vozio sam McLaren F1 koji je bio za 50% veci od default formulice i udarao sam po svim coskovima tako da sam se vratio na forumulicu. PAZLJIVO iscitajte onaj gore FAQ , (to je doduse za TM sunrise, vi cete sve delove arhive trpati u isti folder), kada skinete skin sa lokatorom i namestite sve kako treba, ucesnici ne serveru ce model automobila vuci sa lokacije defenisane u lokatoru, ako ofarbate sami posle taj automobil koji ste skinuli on ga snima kao drugi model (mislim, ako nista drugo snima paint job) pa lokator vise ne vredi vec ce ga vuci od vas. Sa druge strane ako skinete model od 5mb svi ljudi sa servera na koji ste usli (ukljucujuci i onog koje server) ce morati da DL 5mb tako da: IMAJTE OBZIRA !

Poslednja izmena:
U prevodu, vozite formulicu i tjutite :d

pa dobro ima i manjih modela, evo sad sam skino dodge viper-a ~222KB samo jos da radi u TM nations i super

Jel vozite sa volanima ili na tastaturi? Mislim da li je igra za volan ili ne?

tastatura, mislim da bih volan polomio koliko se iznerviram po neki put :-devil-:

Falcon je napisao(la):
tastatura, mislim da bih volan polomio koliko se iznerviram po neki put :-devil-:

Da,da,upravo i ja tako razmisljam,i bas sam se iznenadio kada mi je juce jedan lik rekao da vozi preko volana :|
BTW,evo,ja odoh da se igram sada,bicu tamo celu noc,nadam se da ce biti dobro??
NIck Ozvolt
POzz

Nema teorije da se igra preko volana jer je igra previshe brza i zahteva jako dobre reflekse... Tesko je i strelicama da se pohvata a kamoli volanom :)
Steta sto igra nema neki mod sa sudaranjem igracha kao u micro machines ali sa nekim laksim stazama naravno.

ovde [milllan] #5 u SCG posle 3 dana igranja }:]

MAlopre me pitao lik sa SBB DC++ chata kako se salju poruke, a i ja nisam ovo mogo da provalim kad sam prvi put igrao, pa reko za pochetnike par osnovnih stvari ...

- SPACE je za CHAT
- TAB daje trenutne rezultate, a krajna desna cifra je world rank igracha ( u konkurenciji od nekih 400 000 registrovanih NICK-ova )

- BODOVANJE - djape ( #1 SCG ) kaze da je za broj bodova najvaznije naravno LAP TIME i rank konkurenata, pa zato na strranim masivnim serverima, sa po nekoliko igracha u top 5000, dobar rezultat daje dosta bodova itd; ali na broj bodova uticu i rekordi, cak i udaranja itd...

- SERVER moze da pravi svako, ali molim vs bez begginer mapa ... Najbolje PRO i recimo 6 minuta po mapi
- SERVER je zahtevan pre svega po pitanju UPLOADA, pa sa 512 Up sve super sljaka za oko 15 igracha kazu stranci ( ali meni je prvi put radilo super na 256/256 konekciji, a bilo je 14-15 max, dok kad sam drugi juce pravio, bilo je invalid time i sa 12-13, sav Dowload sam pogasio ... )

U vezi greski pri prijavljivanju za online play (sa TM foruma)

Kod:
When you randomly experience the following errors while connecting online:
- bad proxy configuration
- invalid key
- could not connect to ladder

Please do not panic. When you have been able to connect to the online part of the game befor, there is probably nothing wrong with your internet connection when you receive these errors.

It just means that part of the master server system @ nadeo is temporarily unavailable or under maintenence. It also could be that the connection from your provider to the bandwidth provider for Nadeo's systems is temporarily severed for there's network congestion, maintenance work etc.

It's probably not an issue with your local settings except for when you want to create a server and have no luck in doing so, but we will discuss that in another topic.

Igrao sam na turskom serveru jednom jedinom i derem ih a bodici samo padaju, dok FR GER vec, malo teze, ali dobar rezultat ( top5 ) daje bas puno bodova, pa i slabiji vishe nego na nashim serverima gde su ljudi slabijeg ranka uglavnom...

Klinac iz komshiluka je iz prvog pokusaja napravio 39 poena na tom TURSKOM serveru ( bio 1. na nekoj PRO mapi), znachi registrovao sam ga i odma 39 bodica, ali mi smo vec igrali staru trackmaniu pre 2 godine ( ne SUNRISE vec prvu trackmaniu sa 3 autica, samo single i LAN)

BTW ko je na SBBu, tu TRACKMANIu moze da skine sa lokalnog torrenta, ja sam uploadovo RIP igre ...

SUnrise sam skinuo sa neta pre nekih 6 meseci ali nije bilo cracka za igru pa sam batalio, ako je neko igrao nek objasni kako da je pustim, imam *.CCD ...

Toliko od mene u ove sitne sate ( nemogu da igram - "invalid key" shit)

poz

edit :
sad sam pustio single prvi put i imam 13 " NADEO HS" oborenih a brojao sam svaki i mislio da imam 10 :p
sad odo na spavanje, vidimo se sutra ...

Poslednja izmena:
poz millane :d

elem samo da dodam juce i prekljuce ladder nije radio (vise je bio "down" nego sto je radio) tako da je to sa invalid time-om bilo do toga

I jos nesto: na serverima sa mnogo igraca se dobija vise bodova to je tacno, ali je jako tesko voziti (bar meni) jer se nista ne vidi od nickname-ova iznad automobila, mislim vidi se, ali jako smeta tako da bi pocetnicima preporucio da izbegavaju servere sa vise od 15 igraca.

PS. SERVER izbegavajte da pravite ako imate ADSL konekciju, ume jako da se 3puje.

gx-x je napisao(la):
poz millane :d

elem samo da dodam juce i prekljuce ladder nije radio (vise je bio "down" nego sto je radio) tako da je to sa invalid time-om bilo do toga

I jos nesto: na serverima sa mnogo igraca se dobija vise bodova to je tacno, ali je jako tesko voziti (bar meni) jer se nista ne vidi od nickname-ova iznad automobila, mislim vidi se, ali jako smeta tako da bi pocetnicima preporucio da izbegavaju servere sa vise od 15 igraca.

PS. SERVER izbegavajte da pravite ako imate ADSL konekciju, ume jako da se 3puje.

~ - Show/Hide car names ;)

Milan82bh je napisao(la):
~ - Show/Hide car names ;)

Ili koristi kameru 1,podigne ti jos malo sliku,dovoljno da vidis krivine koje nailaze

ufff :d nisam znao za ~ lol hvala !

Sad sam upravo ukljucio gamepad pa cu da probam da vidim kako ide sa time :D

Pokrenuo sam poll na gamer.eunet.yu sajtu, sa ciljem podizanja official SCG servera. Pridruzite se, glasajte, dajte podrsku ovoj fenomenalnoj igri

linkovi : Forum : TrackMania Nations poll

Nazad
Vrh Dno