Šta je novo?

TrackMania Nations

STIV je napisao(la):
Igra je izuzetno zarazna pogotovo multiplayer.
Mene samo zanima kako da znam koji server donosi poeni za rangiranje zemlje, jer sam primetio da se ne dobija na svakim...
Da li mozda nesto zavisi od toga koliko sam tutorijala presao? Za sada sam izvozao sve iz beginnera sa gold medaljom, i bas i nije bilo lako. Mrzi me da prelazim i druge nivoe, jer mi se igra mp....

Igra nema bolje!!!!!!!!1 :eyebrows:

ako neko prodje iz SCG na turniru 28.06 u Parizu, i osvoji nesto, da napravi pijanku da se pamti! Moze?

Falcon je napisao(la):
Pokrenuo sam poll na gamer.eunet.yu sajtu, sa ciljem podizanja official SCG servera. Pridruzite se, glasajte, dajte podrsku ovoj fenomenalnoj igri
Sto se mene tice, uradjeno :d

Momci uz Euneta su odgovorili

igra je skinuta, skinucemo i linux server.
mora se to i isprobati, ne moze se sve u 3 dana

jeeeejjj :banana:

Znaci igra je stravaaaaaaaaaaaaa. Evo sad sam odradio beginers guide, pa probam sad na netu. Dajte vase nikove, da vas stavim u buddies :) ja sam nitroscg

odradi ti i advanced traninig, a najbolje je odma na net i u vatru :d moj nick ces prepoznati....

Ma sad cu da odradim sve traininge, cekam admina mreze, da otvori portove :mad:
Jel vama ruzno izgleda ova formula sa nasim nacionalnim bojama? Meni je odvratno....
Da li neko zna koje tacno portove da otvorim? Da probam sa Server port:2350,
p2p port: 3450 ? Tako pise u network options-u igre. Aj pls ako neko zna nek postuje, ja cu sad googlati

Poslednja izmena:
Treba da se otvore 2350, 3450 udp i 2350, 3450 tcp.

Ako te firewall sam ne pita da li dozvoljavas igri da izadje na net, onda rucno otvaras pomenute portove.

Kamera se menja na numerickoj tastaturi 1, 2, 3

ljudi, imate u igri kad odete na profil pa na configure input sve komande. Takodje u root folderu od igre imate .txt fajl u kome pise kako se kuca u boji itd. Gledajte malo.

Ljudi,ako josh niste poceli da igrate,ni ne pocinjite :d
Mnoooogo je zarazna,i loshe utiche na tastaturu :D :D
A kad malo bolje pogledam,pa vecinu igraca chine ljudi sa bencha...pozdrav svima od najvecheg kicha od bolida u SCG :p

Jesam ja jedini na svetu kome ova igra zakucava? :) lol
Znaci, cim pocnem online, u toku konektovanja, za vreme onog zelenog load screena, posle load screena, za vreme igre, znaci samo upuca i stoji, ja Start, pojavi se cursor, al slika crna, ctr alt del isto... Sad sam vratio cpu na default, i isto. Cs, i wow najnormalnije rade... Ne znam da li mu mozda smeta proxy, ili ocajan provider, ovih dana cu preci na drugog pa cu videti.
P.S Single nije ni 1 zakucao.
:mad:

Evo sad sam stavio nvidia 8340, i usao u igru, i zakucalo na odbrojavanju za pocetak trke. Ne verujem koje njesra

Ser Goxy je napisao(la):
Ljudi,ako josh niste poceli da igrate,ni ne pocinjite :d
Mnoooogo je zarazna,i loshe utiche na tastaturu :D :D
A kad malo bolje pogledam,pa vecinu igraca chine ljudi sa bencha...pozdrav svima od najvecheg kicha od bolida u SCG :p

Pozdrav i tebi,ma lose utice i na moje prste :d .
Skroz mi je utrnuo srednji prst od drzanja gasa :-devil-:
A bolid ti je bruka ,fluorescentno zelen ne moz ga promasis !!

nick djape

pozdrav za sve trackmaniake
samo hrabro i samo napred

mali saveti:
hvatajte precice kad god mozete
obavezno odvozite jednu turu bilo kako zbog plasmana jer nikad se ne zna, sto ce reci da i najbolji svetski vozaci naprave gresku pa ne zavrse stazu a to znaci vama jedno mesto gore na tabeli pa vise poena
ne morate vezbati u solo vec idite odma na net jer cete tako pre doci do iskustva a samim tim i bodova

favorite serveri za mene:
ktds linux exp - ger
ktds linux pro - ger
heifenklappe - ger (al ne radi vec 2-3 dana)
pa neki francuski...
pa belgijski...
gde god ima vise od 30 igraca (makar 5 bolje rangiranih od mene) zbog bodova
naravno domaci serveri
....
imam i pitanje:
jel vama jezivo laguje kad se nadjete na serveru gde ima vise od 50 igraca, meni opada fps na 15, pa je prakticno neigrivo, sto frustrira, a znate kako je svaki bod pretesko uvatiti kad predjete cifru od 1.800

-------------------------------
adsl 256 neobee

vidimo se na asfaltu, travi, betonu...

ps:
kad ce eunet server da proradi (ako sam dobro shvatio treba eunet da digne server)

Uff, meni opasno laguje kad ima vise od 20 igraca (doduse, trenutno sam na isdn-u).

pozdrav,

zzz

da ti nije u pozadini iskocio neki prozor od firewalla koji te pita nesto tipa allow/deny ? namesti rucno portove i ruleset pa probaj onda.

ako je pitanje bilo upuceno meni, otvorio sam sve portove za igru, tako da je ocigledno problem do konekcije... cak sam iskljucio i imena igraca... :))
btw. oce`l biti nesto od scg servera

djape1 je napisao(la):
kad ce eunet server da proradi (ako sam dobro shvatio treba eunet da digne server)

Kao sto sam vec napisao, pokrenuo sam poll na njihovom forumu, zainteresovani su ali jos nisu podigli server. Aj ne bilo vam mrsko, registrujte se, ako bude velika potraznja podici ce server. Glasajte, postujte, zahtevajte server!

http://gamer.eunet.yu/forum/viewtopic.php?p=579

bilo je upuceno Nitro-u ne znam de mu nestade post ?!?

@djape

*** mora da secka sa toliko formula na stazi ali secka vise zbog mreze nego zbog grafike, posto tebi pocne da laguje pa pocne da secka igra. Stavi da ti je tip konekcije 1024_128 meni je to malo pomoglo. Takodje PC_0 shadows minimal, geometry fastest, u game options iskljuci oponnent shadows, projections off, car details medium/low .

:banana: Uplatio sam net na drugom provideru i radi kao ludo, ni 1 nije zakucalo...
P.S Moze li neko da mi okaci ovaj fajl:
\trackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar\SCG.zip

Evo @NITro stize :

Prilozi

• SCG.zip
    598.9 KB · Pregleda: 60
Poslednja izmena:
pretekli smo hrvate, jeeeee... :d

Poz ekipi sa bencha, vidimo se u nedelju, i nadam se da necu stalno biti prvi od pozadi :d

(imam opravdanje: tek drugi dan kako sam okusio online gaming bilo koje igre)

PS Ne kontam kako off-line mogu sve prakticno na max da postavim (u onom benchmarku koji je ugradjen na 2048x15xx imam preko 100fps!), a on-line moram daleko niza setovanja da postavim (na 6600gt)? Ajd, gx-x je objasnio, al zasto nisu (tj, mislim da nisu) postavili da se ta podesavanja mogu mijenjati iz same igre, a ne samo pri startovanju. Hmmm...
PPS Opet mi je neko radio na re-formatiranju signature-a :d Eeee, i posle vishe od godinu dana i 5-6 varijanti koje su moderatori sami formatirali, neki nisu zadovoljni! :d Sad ce nekome smetati sto su slova suvishe sitna, pa jos italic! :S:

Evo ja danas nabio 450, kusur bodova. Nisam puno ni igrao, imam temperaturu :))) LOL
Do sada sam samo igrao na turskim serverima, i mogu reci da je odlicno. Kidam ih, mlatim bodove. Dajte bre da obidjemo bosance, sramota je :) lol, salim se...

@joriq:

cuti a da vidis sta se desava kad imas 6800 seriju kartica ! Mozes da menjas te setinge do besvesti i nista se nece promeniti, radi samo menjanje rezolucije i game settings !!! Morao sam da preko 3danalyzera prevarim igru da imam fx5900 i onda je tek proradilo menjanje opcija ! Inace je sve bilo na max i igra je na serveerima sa 20+ igraca (+ los ping) radila u ~25fps na 6800GT.

E ljudi verujte mi, najbolje je da stavite sve detalje i ta ****** na sto manje, mnooogooo se bolje vozi kad FPS ne pada ispod 40. Ja teram na PC2, shadows minimal, geometry /fastest (nisam primetio razliku izmedju fastest i najviseg setinga) textures je na max , u game options iskljucite senke za protivnike, detalji za kola medium/low, car projections off (ne znam cemu sluzi ali znam da malo usporava) number of opp to draw stavite 4,5 sta ima koji ocina da gledate 16 automobila i tako se trkate na vreme a ne na sudaranje :d. Sve ovo radi u ~120fps u 1280x960 sa 4x AA i 4xAF

car projections je ja mislim odsjaj na automobilima. Inace imao sam za bench isti problem kao ti (vidim ja da AA ne pali ma na koliko ga podeshavao!), a sad cu jos malo fine tuninga grafike (sad sam se skinuo sa servera :p ).

BTW, izgleda je ladder pao na svim serverima! A taman sam bio 2. i 3. na par trka :d

NiTro je napisao(la):
Jesam ja jedini na svetu kome ova igra zakucava? :) lol
Znaci, cim pocnem online, u toku konektovanja, za vreme onog zelenog load screena, posle load screena, za vreme igre, znaci samo upuca i stoji, ja Start, pojavi se cursor, al slika crna, ctr alt del isto... Sad sam vratio cpu na default, i isto. Cs, i wow najnormalnije rade... Ne znam da li mu mozda smeta proxy, ili ocajan provider, ovih dana cu preci na drugog pa cu videti.
P.S Single nije ni 1 zakucao.
:mad:

I meni se "kuca" tj stane onaj crni ekran sa "please wait" i nece alt+tab pa moram da gasim komp preko tastature...

Sve to na ATI 9200, AMD 1600+

----

Ako neko zna nek objasni kako se postavlja custom zastava i autic ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno