Ekpanziona posuda je unutar monobloka i ne znam kapacitet, niti sam nesto spreman da otvaram pumpu da to proverim...juce i danas radi dobro bez oscilacija pritiska. Primetio sam da postoji razlika u temperaturi poda, i to znatna izmedju soba, negde je pod bas topao negde tek mlak, verovatno tečnost nije rasporedjena pravilno i moracu time da se pozabavim...sve u svemu osećaj je super, greje te a ne vidiš ga i ne čuješ. Ovde u postovima pominju grejanje na klimu, evo ja sam se grejao dugo na klimu ali treba da se naviknete na buku, drugo prasina se sve vreme raznosi. I na kraju na ovo da naš narod ne pravi razliku izmedju Japanaca i ostalih, pa ne ne bih se složio, nego su japanci skuplji a mreza servisa kod nas im nije najbolja. Sa kojim god sam majstorom pricao u vezi klima koje sam uzimao ranije, ili sad za TP svi su me ubedjivali da ne uzimam Fujitsu, kao nema delovi i slični izgovori. Ljudi vole da rade ono sto im je poznato, uobičajno, meni je ovaj covek što mi je ugradio TP rekao da ugradjuje 95% Mideu multisplit(verovatno najbolja provizija, proizvod pouzdan-sigurica).