NIje urađeno kako treba, 100%, ako je materijal 200 eur, onda nije ni pola od obavezne opreme ugrađeno (ono što sam naveo).Cekaj, polako, meni je instaliran TP monoblok pre desetak dana, za ruke 300 za materijal jos 200(tu spadaju sve spojnice, filter nečistoće)+glikol 165 eur. Nosač mi je bio oko 120 EUR. Wifi modul 80 EUR. Pumpa je puštena u rad istog dana i čovek je dolazio ponovo sutra da proveri da li sve radi i za 15 dana je rekao da će da dodje još jednom da proveri da li sve radi kako treba, sve uz tu cenu ugradnje. Inače struju su sve sami rešavali iako je bio bio veliki problem zbog propusta električara, na kraju smo i njega zvali i problem je rešen. Ljudi vole malo i da zakomplikuju, ubace i neke nepotrebne stvari da bi mogli više da naplate. Ne kažem ja da je kod mene nešto idealno odradjeno, još ne mogu da ocenim dok me počne hladnoća. Bilo bi lepo da kad krenu aktivno da rade pumpe da malo objavimo realnu potrošnju u KWH, na kraju je to jedan od važnijih faktora uz samo zagrevanje. Meni sad troši 17 kw dnevno u proseku zadnjih 11 dana, s tim da je sve otvoreno preko dana, prvih par dana sam je stavljao i na 40-45 izlaz da vidim kako će da se ponaša. Zadnjih par dana ne dižem iznad 30 izlaz i potrošnja je znatno niža od 17 kwh dnevno.
To što sada radi super na temperaturi od +18'C ne znači ništa. Da se razumemo, ja svima vama želim da sve radi besprekorno i da što manje košta, ali ako se ne ugrađuje oprema propisana od strane proizvođača, onda nema ni efikasnosti, ni komfora, ni dugotrajnosti, ni u krajnjem slučaju garancije.