ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Uzeh preko viacoma, generalnog za fujitsu kod nas, njihovi momci ce raditi i montazu, nadam se da ce proci okej.Sad' još samo da se to ugradi kako treba.
Uzeh preko viacoma, generalnog za fujitsu kod nas, njihovi momci ce raditi i montazu, nadam se da ce proci okej.Sad' još samo da se to ugradi kako treba.
Zavisi i od spoljnih uticaja i od tvojih ličnih zahteva. Recimo, tvoj zahtev da klima greje na 25 C umesto na 23 C u nepovoljnim spoljnim uslovima, rezultiraće češćim defrostima i manjem koeficijentu iskorišćenja.Od skora sam u ovoj priči, imam multisplit, zašto misliš da snaga unutrašnjih jedinica utiče na defrost, zar to ne zavisi samo od spoljni uticaja?
Kako radi multisplit, jeste li se grejali do sada?Od skora sam u ovoj priči, imam multisplit, zašto misliš da snaga unutrašnjih jedinica utiče na defrost, zar to ne zavisi samo od spoljni uticaja?
Ja gledam Mideu 36000btu sa 4 unutrasnje, cenovno prihvatljivo i po kvalitetu isto.Stavio sam letos Gree Polar, 18+9 a spolja je od 24 btu. Za sada je ok.
То ваљда зависи од типа климе. Моји имају стари мултисплит (из 2001) са три компресора где је измењивач подељен у три сегмента. Ови нови инвертери имају један компресор, нисам сигуран како користе површину спољног измењивача.Šta fali naponu?
Pišete o defrostu na multi sistemima a izgleda da niste videli kako to izgleda.
Spoljnja jedinica radi defrost u segmentima
Nominalni napon su Srbiji je 230/400V +-10% i zavisi od udaljenosti od trafo staniceFali mu 13 V, jer još od prošle godine i onog zaheba kod mene ne odstupa značajno od predviđenih 230 V
Otapa u segmentima delove izmenjivaca, ne sve odjednom.То ваљда зависи од типа климе. Моји имају стари мултисплит (из 2001) са три компресора где је измењивач подељен у три сегмента. Ови нови инвертери имају један компресор, нисам сигуран како користе површину спољног измењивача.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari