Šta je novo?

Thermaltake Toughpower XT 775W, iskustva?

Meni radi po toj tabeli. Uopste se ne vrti non stop na 100%. Ne znam odakle ti to.

poredim sa ventilatorima u kucistu koji prave buku oko 20db a ovaj je dosta glasniji od njih...vidim da je kod tebe extra tiho ali kod mene ni blizu tihog nije

ja nisam pametan, kazu da je tiho, bas ovo moje, a ja nisam pametan, meni se (mislim) u odnosu na ovu tabelu mnogo dere..... opet nije to nesto mnogo (ali ako znam da je tiho...), grafika kada se dere na 100% (bf3) zanemarim zvuk napajanja, i grafe dok igram bf3, kada ne igram, cujem samo napajanje, nije mnogo to, ali pomirio sam se sa tim, i ne mogu vise da se nerviram oko kompa... :)

bas tako, u ondosu na tabelu se mnogo cuje... 7 dana je rok za vracanje pa cu razmisliti da li da trazim pare nazad ili da mi daju drugo napajanje...

Ja juce kupih isto i moje je prilicno tiho. Doduse radi manje od 24h tako da jos nije imao dodir sa prasinom i sl. Ali za sad se cuje manje nego predhodnik Ciftek 400w

Poslednja izmena od urednika:
ma ja mogu da reklamiram kad hocu, ako nesto nije u redu, a ovde je to buka! buka..... a sad ja nemam profesionalni ''merac''.... nisam siguran, da li je to velika buka, ili sam ja bas toliki perfekcionista....

ma ja mogu da reklamiram kad hocu, ako nesto nije u redu, a ovde je to buka! buka..... a sad ja nemam profesionalni ''merac''.... nisam siguran, da li je to velika buka, ili sam ja bas toliki perfekcionista....

Zvuci kao da na nekim primercima uopste ne radi regulacija broja obrtaja. Svakako bi trebalo reklamirati.

Zvuci kao da na nekim primercima uopste ne radi regulacija broja obrtaja. Svakako bi trebalo reklamirati.

to me brine, plasim se da nije slucajno to dobro, a ja reklamiram, pa ostanem jos bez kompa, i ovako sam jos od 8.11. na lap topu, jer mi je prvo ram crko, pa posle i graficka.... :(

@kexi

Ja sticem utisak da vama ne radi regulacija broja obrtaja, dakle reklamacija.

Cekajte bre, objasnite mi kako vi uspevate da cujete napajanje preko graficke ili procesora?

Ja imam pasivni hladnjak na procesoru, ali koju god graficku da ubacim u racunar, ona u idle nadjacava napajanje, ono ni ne primecujem da radi, cak i kada ugasim racunar, a napajanje nastavi da radi, ne mogu da ga cujem sem ako ubacim glavu u racunar.
Vi ste izgleda mnogo razmazeni kada je buka u pitanju.

ja probao bez graficke.
a i kad ugais komp sve stane sem napajanja ciji kuler vriti jos nekih 30-60 sekundi dok ga ne ohladi pa tek se onda ugasi.

ali defintivno stoji da graficka nadjacava napajanje :)

ortaku je TT 775W ispustio dusu posle samo 10 dana koriscenja. C2D & 6870 - nista OC.
ceka sada nedelju dana odgovor iz WW sta je bilo sa napajanjem....

ja moje napajanje sutra vracam u ww...

Uploaded with ImageShack.us

Interesuje me da li su ovo OK vrednosti sto se tice napajanja? U pitanju je Thermaltake TPX-775M i M5A97 Pro Asus maticna ploca.

Poslednja izmena:
Softverska ocitavanja su nepouzdana, stoga unimer u ruke i proveri napone.;)

AIDA64 Extreme Edition kod mene ocitava brzinu ventilatora u napajanju, probaj pa vidi.

ovako.... napajanje mi nadjaca sve racunaru...... graficka se ne cuje, a cm hyper 212 plus tek cuti, kao i jedan TT 12cm.... jedino se cuje napajanje..... sad cu da pogledam da li je neko stavio neki test na yt, da ja to cujem....

Ma pomešao je nešto. Isčitava mu obrtaje nekog ventilatora u kućištu

Dali je moguce da je uvezena neka serija sa falicnim ventilatorima. Kupio sam ga pre mesec i kusur dana i kod mene je najglasnija stvar u kucistu. Gledajuci cene po netu nije mi logicno da 875w kosta 140e , 675w 100e a 775w 80e. Logicnija bi bila cena izmedju, znaci 120e kolko je i kostalo pre tri meseca.

Vrlo je moguce to sto pricas. Dzabe sto je kvalitetno ako se dernja ko usisivac. U procesu sam kupovine novog napajanja do 100e, i dvoumio sam se izmedju ovog i seasonic GM 620w, i ipak cu ici na Seasonic, ne zelim da rizikujem.

Isti slucaj, samo sto sam ja na gm presao.

Mozda program baguje, ovako meni prikazuje.

5ls67a.jpg

Jel mislis na bateriju?
40145537772df866955f.jpg

Mislio sam na ocitavanje brzine ventilatora u napajanju. Bateriju nisam ni primetio :)

Mislio sam na ocitavanje brzine ventilatora u napajanju. Bateriju nisam ni primetio :)

Dali ti je neki od ventilatora u kucistu utaknut na konektor odmah pored konektora za ventilator procesora? Ako jeste prebaci taj vent na neki drugi konektor na ploci pa vidi dali ti i dalje pokazuje obrtaje napajanja.
konektor.jpg

jednostavnije je da drzi taj ventilator dok se radi test, i videce da li ocitava cooler ili cooler na napanju.....

Ukoliko ima TPX-775M koje opet nema 3-pinski konektor za PWR fan onda je to brzina ventilatora koji je prikacen na pwr fan a to je neki case fan sa 3 pina. Tako da nema puno mudrolije. Znaci nije sigurno brzina ventilatora u napajanju.

Drugari znaci generalno misljenje je da je SS620gb/gm bolje resenje od 775w? Ovaj ss moze da gura recimo 6970+c2q6600?

Nazad
Vrh Dno