Šta je novo?

Thermaltake Toughpower XT 775W, iskustva?

Nije to losa opcija, ali danasnja napajanja su dosta efikasna i malo se greju (zato i nemaju velike hladnjake kao nekada), tako da to realno i nije bitno. Zato i mali broj napajanja ima tu opciju.

Nije to losa opcija, ali danasnja napajanja su dosta efikasna i malo se greju (zato i nemaju velike hladnjake kao nekada), tako da to realno i nije bitno. Zato i mali broj napajanja ima tu opciju.

Eto ti, sad nije bitno! :D Jesi imao prilike da stavis ruku na napajanje kad ga nategne u proleće i leto, 4-jezgarni procesor, debelo naklokovan i grafička, itd...

Poslednja izmena:
Pozdrav drustvo..Postovao sam ranije u ovoj temi o tome da imam ovo napajanje i da sam vrlo zadovoljan istim,kao i kvalitetom,opremom bla bla bla..

Spomenuo sam takodje da nije necujno,ali sasvim korektan(narmalan) sum vazduha sa cuje..Glasnije je od Chiefteca GPS500AB-A..:)

Od nedavno sam primetio da mi u HwMonitoru pise broj obrtaja za vent u napajanju kao PSU i iznosi ~1360rpm.. Da li neko ovde ko kaze da mu je tiho to isto napajanje moze da proveri na koliko obrtaja radi?

Najverovatnije si jednostavno povezao neki od ventova na kućištu na "PWR_FAN" header na ploči, pa ploča to očitava. Nema načina, ni teoretskog a ni praktičnog, da matična ploča očitava broj obrtaja ventilatora u napajanju, sem ako je vent neki koji si ti ugradio, a povezao ga na ploču, umesto na za to predviđeno mesto unutar napajanja...

Eto ti, sad nije bitno! :D Jesi imao prilike da stavis ruku na napajanje kad ga nategne u proleće i leto, 4-jezgarni procesor, debelo naklokovan i grafička, itd...
Pa u toku samog rada svejedno je, "odlozeno hladjenje" nastupa po gasenju, jel tako? P:)
Opcija jeste plus, ali kazem nista posebno bitno.

Sluzio dobro 2god,nikad se nije ugrejao,tiho napajanje cuo se samo protok vazuha. Stvarno kvalitetno napajanje ali crklo :p

Idealno vreme za crkavanje. Posto istog vise nema dobices novo i jace;)

Nazad
Vrh Dno