Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nije to losa opcija, ali danasnja napajanja su dosta efikasna i malo se greju (zato i nemaju velike hladnjake kao nekada), tako da to realno i nije bitno. Zato i mali broj napajanja ima tu opciju.
Nije to losa opcija, ali danasnja napajanja su dosta efikasna i malo se greju (zato i nemaju velike hladnjake kao nekada), tako da to realno i nije bitno. Zato i mali broj napajanja ima tu opciju.
Eto ti, sad nije bitno! Jesi imao prilike da stavis ruku na napajanje kad ga nategne u proleće i leto, 4-jezgarni procesor, debelo naklokovan i grafička, itd...
Pozdrav drustvo..Postovao sam ranije u ovoj temi o tome da imam ovo napajanje i da sam vrlo zadovoljan istim,kao i kvalitetom,opremom bla bla bla..
Spomenuo sam takodje da nije necujno,ali sasvim korektan(narmalan) sum vazduha sa cuje..Glasnije je od Chiefteca GPS500AB-A..
Od nedavno sam primetio da mi u HwMonitoru pise broj obrtaja za vent u napajanju kao PSU i iznosi ~1360rpm.. Da li neko ovde ko kaze da mu je tiho to isto napajanje moze da proveri na koliko obrtaja radi?
Najverovatnije si jednostavno povezao neki od ventova na kućištu na "PWR_FAN" header na ploči, pa ploča to očitava. Nema načina, ni teoretskog a ni praktičnog, da matična ploča očitava broj obrtaja ventilatora u napajanju, sem ako je vent neki koji si ti ugradio, a povezao ga na ploču, umesto na za to predviđeno mesto unutar napajanja...
Eto ti, sad nije bitno! Jesi imao prilike da stavis ruku na napajanje kad ga nategne u proleće i leto, 4-jezgarni procesor, debelo naklokovan i grafička, itd...