Ako polaziš sa idejom da češ se razočarati a da je nada da nećeš mnogo, batali igru. Ima 200 drugih. Ču nesigurnost, pa ko pri zdravoj pameti ne bi na sva zvona razglasio da mu je igra dobila 45 čistih 10-tki. Evo pokušavam da shvatim logiku da je ND trebao da izdvoji 10-tak perfektnih ocena i onda doda 7 od strane IGN Japan recimo...Ovo kačenje samo desetki meni više vuče na neku nesigurnost i da ipak nije sve tako sjajno. Nadam se samo da se na kraju neću mnogo razočarati.
Ja jesam, jednu digitalnu, jednu fizičku kopijuDefinitivno si u pravu, dodje mi da preorderujem dva primerka najmanje.
Bice zabavno cuti korisnicke utiske u narednih dve nedelje.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Kad vidiš samo desetke, a znaš da se uvek nađe neka zamerka, onda možeš samo da se nadaš da se nećeš jako razočarati. Da su ubacili i te loše ocene očekivanja bi mi bila veća.
Doduše, možda je do mene jer mi je jedna od jadnijih osobina kod ljudi ta prepotentna arogancija, i samohvalisanje, a ove samo desetke su čist primer toga.
A I ti ga sad pretera poređenjem sa poršeom... Meni pre vuče na neki izvikan i precenjen američki auto sklapan u Indiji sa ubagovanim GPS-om.
.. zadnje se odnosi na Ai, i ono sudaranje kompanjona sa npc-ovima a ovi ga kao ne vide.
Meni u jedan noćas. Vidim Novozelanđani već igraju, padaju u trans od razočarenja![]()
Tebi je glavni problem sve ovo vreme jaka žena i seksualna orijentacija likova, nikakve veze sa pričom nema... to je evidentno od prvog trejlera. Sve posle toga je trol i flejm na temi o igri koju nećeš igrati...@Uruk: Ja ovakve igre igram zbog priče. Kad mi je do zabave uđem u WoT.
Samo za arheologove oči, iznenadićeš se prijatno, pošto ti izleda imponuje da igraš sa ... jakim ženama, sve u 4K
Gde to u pravilima piše da neko mora da odigra igru da bi dao mišljenje o istoj.
Evo ja sam odigrao više od tri sata. A ti?
@Uruk: Ja ovakve igre igram zbog priče. Kad mi je do zabave uđem u WoT.
Samo za arheologove oči, iznenadićeš se prijatno, pošto ti izleda imponuje da igraš sa ... jakim ženama, sve u 4K
Jel tako pretrčiš i sinematike ili je problem jezička barijera? Kontam, ukusi su različiti al 4/10 mislim stvarno...
Upozorenje, dvojka je još gora... kažu ovi što nisu igrali
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari