Šta je novo?

The Last Of Us Part II

Ovo kačenje samo desetki meni više vuče na neku nesigurnost i da ipak nije sve tako sjajno. Nadam se samo da se na kraju neću mnogo razočarati.
Ako polaziš sa idejom da češ se razočarati a da je nada da nećeš mnogo, batali igru. Ima 200 drugih. Ču nesigurnost, pa ko pri zdravoj pameti ne bi na sva zvona razglasio da mu je igra dobila 45 čistih 10-tki. Evo pokušavam da shvatim logiku da je ND trebao da izdvoji 10-tak perfektnih ocena i onda doda 7 od strane IGN Japan recimo...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Definitivno si u pravu, dodje mi da preorderujem dva primerka najmanje.

Bice zabavno cuti korisnicke utiske u narednih dve nedelje.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Kad vidiš samo desetke, a znaš da se uvek nađe neka zamerka, onda možeš samo da se nadaš da se nećeš jako razočarati. Da su ubacili i te loše ocene očekivanja bi mi bila veća.

Doduše, možda je do mene jer mi je jedna od jadnijih osobina kod ljudi ta prepotentna arogancija, i samohvalisanje, a ove samo desetke su čist primer toga.

Poslednja izmena:
Definitivno si u pravu, dodje mi da preorderujem dva primerka najmanje.

Bice zabavno cuti korisnicke utiske u narednih dve nedelje.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ja jesam, jednu digitalnu, jednu fizičku kopiju :) Neće da se baci.
Videćemo šta kaže ekipa ovde sa foruma koja će da igra, ja neću komentarisati jer avansno kažem da je remek delo...

Kad vidiš samo desetke, a znaš da se uvek nađe neka zamerka, onda možeš samo da se nadaš da se nećeš jako razočarati. Da su ubacili i te loše ocene očekivanja bi mi bila veća.

Doduše, možda je do mene jer mi je jedna od jadnijih osobina kod ljudi ta prepotentna arogancija, i samohvalisanje, a ove samo desetke su čist primer toga.

Znaci ni ti nisi igrao ni jednu Naughty Dog igru :D

Evo izasao skoro novi Porsche 911 Turbo S, dok ga ne probam on moze da bude isti kao Škoda Felacio, ne smem nista unapred da govorim dok ne probam, i tek posle mozda 10 godina posedovanja mogu da znam kakav je :D :D

Poslednja izmena:
A I ti ga sad pretera poređenjem sa poršeom... Meni pre vuče na neki izvikan i precenjen američki auto sklapan u Indiji sa ubagovanim GPS-om.

.. zadnje se odnosi na Ai, i ono sudaranje kompanjona sa npc-ovima a ovi ga kao ne vide.

Poslednja izmena:
A I ti ga sad pretera poređenjem sa poršeom... Meni pre vuče na neki izvikan i precenjen američki auto sklapan u Indiji sa ubagovanim GPS-om.

.. zadnje se odnosi na Ai, i ono sudaranje kompanjona sa npc-ovima a ovi ga kao ne vide.

Definitivno nisi igrao ni jednu NaughtyDog igru :D :D

Kanda sam odigrao i koju više kad kažem da je ovo daleko od poršea. Unchartede imam na nalogu, ali me ne privlače ti Tomb Raider klonovi.

Prvi TLOU mi je dobro legao, najviše zbog priče i ambijenta, ali dvojka(barem po ovim recenzijama koje nisu 10/10) izgleda nije uspela da bude u nivou keca kad je priča u pitanju.
Nadu sad polažem u ovo što pričaju o boljem gejmpleju, mračnijoj atmosferi i misery simulatoru, jer se to dobro uklapa u postapokalipsu.

Videćemo. Isprobaću još noćas pa javljam sutra utiske.

Poslednja izmena:
Hmmm... kada će vama igra biti dostupna? Meni tek u 6 ujutru... :d

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Meni u jedan noćas. Vidim Novozelanđani već igraju, padaju u trans od razočarenja :p

Poslednja izmena:
Zavisi od regiona na kojem je nalog. Posto je imam na americkom nalogu, meni ce tek sutra u 6h ujutru biti dostupna.

Meni u jedan noćas. Vidim Novozelanđani već igraju, padaju u trans od razočarenja :p

Izgleda odlično, šteta što je sama priča veliki "bullcrap". :d

Kamo lepe sreće da su nastavili s narativom u pravom smeru, ovako, sve što su dobro napravili "pada u vodu".

Što bi rekli kod nas "DžABA STE KREČILI" :D

Kad bi ja igre igrao samo zbog priče, ili očekivao dobre priče u igrama, ne bi tri igre odigrao do sada.

Ti već odigrao, zavidim ti... ili si i dalje u modu video sam sat vremena spojlera pa sve znam? Kako možeš da znaš na osnovu toga? Pali strimove večeras kod omiljenih domaćih strimera pa se nauživaj :) Nemoj strane slučajno, oni su svi potplaćeni da igraju igru tako da se čoveku svidi...

@Stari

@Uruk: Ja ovakve igre igram zbog priče. Kad mi je do zabave uđem u WoT. :)

Samo za arheologove oči, iznenadićeš se prijatno, pošto ti izleda imponuje da igraš sa ... jakim ženama, sve u 4K :D

Samo za arheologove oči, iznenadićeš se prijatno, pošto ti izleda imponuje da igraš sa ... jakim ženama, sve u 4K :D

Tebi je glavni problem sve ovo vreme jaka žena i seksualna orijentacija likova, nikakve veze sa pričom nema... to je evidentno od prvog trejlera. Sve posle toga je trol i flejm na temi o igri koju nećeš igrati...

Ko si ti da procenjuješ i sudiš da li je nešto flejm ili je neko trol?

Smeta ti što neko ima suprotno mišljenje od tebe? Deal with it. :D

To da li ću je igrati ili ne ne menja situaciju da je igra s*r*a... Dovrš sam reč ako te zanima. ;)

Gde to u pravilima piše da neko mora da odigra igru da bi dao mišljenje o istoj.

Evo ja sam odigrao više od tri sata. A ti?

Poslednja izmena:
Kao ja da odem na temu o Fifi i počnem da objašnjavam ljudima koji igraju da je sra...nje i svake godine reciklaža jednog te istog. Ja ne igram i ne zanima me, koju bih potrebu imao to da uradim sem da flejmujem...

Brate, gde si odigrao tri sata, igra još nije izašla. Ne brukaj se...

Trebao si sačekati do ujutru pa da onda objaviš da si ipak kupio i igraš da bi mogao da nastaviš da nas zaje...bavaš :)

Poslednja izmena:
Ajde ne lupetaj više. Kako nije izašla?

Možda tebi nije dostupna. ;)

Donositi sud na osnovu tri sata, igra koja traje 20-25+ je preterano po mom mišljenju.

Opet ne shvatam ljude koji su posle svih onih leak-ova govorili da je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* i da neće sigurno igrati, opet je igraju čini mi se.

Ne znam sad kakv je tvoj stav bio povodom svega toga ali sticem utisak da spadaš u tu grupu ljudi.

Ja nisam ništa od toga ispratio, na svu sreću... niti me zanima, igraču je svakako i onda ću doneti svoj sud.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Imaš moj stav, nije brisano, kao ceo sinopsis igre. Arheolog će da te uputi na post u ovoj temi. :D

svaka cast osobi koja je leakovala sve ono, ocito mu je bilo jako stalo do igre
bilo bi razumno da svako kome je stalo do price pogleda ovaj gameplay (ne mora dalje od 2h) pa da proceni da li mu se daju pare za ovo

Evo ja sam navalio da predjem last of us remastered iz razloga sto sutra dobijam ovu dvojku pa zbog price i iskreno da kazem evo vec oko 5 sati igranja, igram je zorom samo da predjem pretrcim pola toliko mi je igra dosadna i monotona sve isti kadrovi se ponavljaju, pomeri kontejner, pobegni zombiju, i krij se iza nekih zaklona koji su maltene isti, bas je igra smor ali cu je preci samo zbog dvojke. Posle toliko hajpa meni je ova igra 4/10

:D Jel tako pretrčiš i sinematike ili je problem jezička barijera? Kontam, ukusi su različiti al 4/10 mislim stvarno...
Upozorenje, dvojka je još gora... kažu ovi što nisu igrali

:D Jel tako pretrčiš i sinematike ili je problem jezička barijera? Kontam, ukusi su različiti al 4/10 mislim stvarno...
Upozorenje, dvojka je još gora... kažu ovi što nisu igrali

Ne, naprotiv to sve odgledam pratim i slusam, cak sve sa sluskama da mi nesto ne prodje ali definitivno evo i sad sam jos igrao nije mi ni za ovo 4/10, toliko monotono i ponavljanja sve isto nikad nista losije igrao nisam ali hajde zbog ove dvojke zbog toga sto sam je vec platio...

Vrh Dno