Šta je novo?

The Last of Us - Naughty Dog

Jesi li odrado splitovanje, ostavio sam ti na republici odgovor, ali nisi online tamo ....

Nece radi, pojavi se logo dole u uglu, malo ucitava i onda stoji. Rogero 4.40, interni, disk unutra, probao i BD mirror i internal, resetovao PS3 na default settings, ne pomaze.

Čime si splitovao? Da li ga je PS3 sastavio kod kopiranja Ekterni na Interni? Ako ga nije sastavio, neće da radi, probao sam sa ekternog. Tj. ako je splitovan na onaj .psarc sistemom ...

da bi ga multiman sastavio, mora da bude sa ekstenzijom .00666 ili tako nekako ...

Kod mene radi sve kao sat, samo prvi put se malo duže učitava.....

Skinuo, UnRARovao, 4G spliter na eksterni, 666ekstenzija, MUltiMan kopira na interni, sastavio nazad, OBRISAO one lang. psarc fajlove sve osim engleskog, sada ima 25 GB, i sve radi i startovalo se bez problema....

To bas mora tako komplikovano?
Ja sam igru prebacio na externi disk, promenio driver na NTFS u Multimanu i prekopirao igru na interni.

Šta je tu komplikovano, leba ti? :) :)

Meni je taj eksterni i inače za PS3 , tako da je FAT32. Na njemu su mi igre koje rade sa eksternog.

Umesto da preko TotalKomandera kopiram sa PCa na eksterni, ja preko 4G splitera kopiram sa PCa na eksterni.

Koliko je to komplikovanije? Choose source - choose destination ....

I posle kad je na eksternom, MultiMan obavlja posao .... plus što ko ima mali HDD interni, na moj način može da prebaci samo taj jedan fajl na interni, tako da mu je oko 13-14 GB na eksternom, a taj od 11 na internom, i igra radi i tako ....

splitovao sam ga sa opensplit, na to i sumnjam. Na Macu sam a kapiram da su ti programi svi za win. Opensplit sam koristio i ranije i radio je normalno. Proverio sam fajl i u komadu je, ali moguce da je multiman tu izbrljao nesto. Probacu preko mreze, jer ni NTFS ne mogu :)

Koliko price o pirateriji, a igri - nista.
Kao da smo u pc temi :d.

Pa sta ima da se prica o igri, da li si pregledao sve coskove i dobio sve achievemente, ili kako se to zove na PS3 :)

Nije moja konzola, tako da nisam :).

Poslednja izmena:
Igrao sam do dela gde nam u Pitsburgu ona banda pravi zasedu... i za sada najbolja igra na ovoj generaciji konzola uz MGS4! :)

Ja sam odmakao nesto dalje.
Odlicna je igra ... ali igra generacije? Tesko ;).

Njemu jeste, tebi nije. Dalja rasprava ne vodi nicemu

I ja sam nesto dalje, ali da sada bas ne idem u detalje... jer mnogi su mogli tu scenu da vide i u dosadasnjim trejlerima. :)

Zavisi kako kome, mozda na mene to tako utice jer sam dugo vremena cekao takvu igru. Pogotovo sto sam imao velika ocekivanja od slicne igre kada je predstavljena tj I Am Alive. :)

Ovo za sada prevazilazi sva moja ocekivanja... Naravno igra ima neke svoje mane, kao npr ponekad glupo ponasanje AI ali dobro. :)

Ume AI da zakuca, ali i da iznenadi.

Meni vise smetaju 2 stvari koje totalno ubijaju atmosferu:
1. AI sobaraca kojeg neprijatelji ignorisu
2. mid-battle checkpointi

Gameplay je dobar(Manhunt/Uncharted mesavina), a svet, prica, gluma i zvuk su fenomenalni.

Dobro kada sam rekao AI generalno sam mislio i na svog kompanjona i uopsteno da protivnike... Pogotovo kada treba da se sunjam medju gomilu "Clicker-a" a onaj lik trci u onim cizmama bez problema oko mene i nikom nista! :D

Odgledah intro na YT..
Ovo je sjajno..Za tako kratko vreme igra uspeva emotivno da poveze igraca sa likovima..

Poslednja izmena:
Neverovatan nedostatak municije,nabucio sacmaru,al sad nigde municije-tek retko 2-3 patrona
Nema mape-putokaza,ono pritisnes dugme pa pokaze pravac,vec mora da se ceka 5-10 minuta,pa pokaze ono press L3
Ovi klikeri su zesci,umeju da iznenade,AI izvanredan

Ja cekam moju kopiju nadam se sledece nedelje utorak srijeda

AI ume bas iznenadi u pozitivnom a i u negativnom smislu... Ali je to po meni toliko zanemarljivo da uopste ne utice na moj celokupni utisak do sada a igrao sam oko 12h. :)
Ostalo je jos barem 5 sati igranja. :D

Mislis na sporo ocitavanje, meni extra brzo ocitava, digital verzija, moguce ako imas na disku da do citaca zeza

Pokreti likova su fantasticno odradjeni,ovo je najbolji motion capture koji sam ja video do sada..Voice acting ne zaostaje...Kao da gledam igrani film...Da igra ide na high-end PC-ju,ne bi se ni primetilo da je igra..

Osvetljenje je ovde jako dobro uradjeno i dosta vadi stvar, vidi se slabost ps trojke i ovo je stvarno maximum sto su izvukli, ne smem da zamislim sta tek spremaju za PS4 :D

Kad bi AI pratio i saputnika ne bilo igrivo uopste
Saputnika ne kontrolises(samo prati i muva se okolo),i u redu je sto je neprimetan za protivnike
Jer svima sporo startuje,cekam 5-10 min dok krene

Ali bi AI saputnika mogao da prati sta ja radim.
Jako je smesno kada pokusam da izbegnem 2 protivnika koji stoje na vratima tako sto udjem kroz prozor, a Eli odluci da utrci kroz vrata.

Osvetljenje je ovde jako dobro uradjeno i dosta vadi stvar, vidi se slabost ps trojke i ovo je stvarno maximum sto su izvukli, ne smem da zamislim sta tek spremaju za PS4 :D

Osvetljenje je odlicno. Steta sto frame rate nije stabilan.

Zavrsih posle nesto vise od 17 sati...

Ostajem pri svom misljenju, najbolja igra na ovoj generaciji uz MGS4!

Ajd iskreno, koliko ima gledanja a koliko igranja :)

Uf bre Borise, mnogo pitas...

Ja kada igram, uzivam u igri! Ne brojim FPS, ne pratim kakve su teksture, dal je lipsync, itd...

Pogledaj neki walkthrough ako imas vremena, tj ako smes da napustis avion, kamion ili sta god sad vozio od tih silnih simulacija! :d

Ali ajde po nekoj mojoj proceni, jedno 13-14 dati igranja. :)

Nazad
Vrh Dno