Šta je novo?

The Last of Us - Naughty Dog

Po meni nebo i zemlja po kvalitetu.

Pa da, pecurke, glive, ima logike :D

Za sada sam stigao do dela kada
se igra sa Ellie
i stvarno sam odusevljen igrom.
Grafika je predivna, sama atmosfera u igri je napeta konstantno sa malim predasima, efekti su takodje na visokom nivou.
Od mene cista desetka.

Za sada sam stigao do dela kada
se igra sa Ellie
i stvarno sam odusevljen igrom.
Grafika je predivna, sama atmosfera u igri je napeta konstantno sa malim predasima, efekti su takodje na visokom nivou.
Od mene cista desetka.

Heh, spremi se za najbolji deo igre [odatle pa do kraja]. :D

Sad sam dosao do dela kad smo
pobegli iz bolnice i tu se ponovo igra sa Ellie
.
Veceras nastavljam avanturu. :D

Ne bih rekao :)

Ako se dobro secam :)

Poslednja izmena:
Za PC nece, za PS4 mozda...

Normalno da ce da bude bolja, nece ljudi da prave gori proizvod od predhodnog. :) Ja se nadam da ce bit za 2-3 godine neki U4, velik sam fan U srrijala :)

Toliko je slicno prethodnim U delovima da cak i sirovinu za upgrade trazim i nalazim na istim mestima (iza ograde,drva,zbunja,kontejnera,kuce,auta i sl.) gde sam u U delovima nalazio blaga za kolekciju.Malo bolja grafika od U3 i WWZ (bread pit) fazon prica mada realno dosta zanimljivija.
Sve u svemu na mene ipak nije ostavila onaj WOW utisak kao npr U delovi od ND'a.

Nema ovde šta da ostavi WOW utisak sem grafike. Igra ne donosi ništa revolucionarno, jednostavno je sve dobro urađeno i odlično ukomponovano po starom receptu.

Inače po meni je diskutabilno da li je grafika bolja nego u U3.

Poslednja izmena:
Nema ovde šta da ostavi WOW utisak sem grafike. Igra ne donosi ništa revolucionarno, jednostavno je sve dobro urađeno i odlično ukomponovano po starom receptu.

Ne slazem se. Grafika je samo slag na vrhu odlicno sklopljene gameplay/horror/exploration/story/character-focused torte.

Ne slazem se. Grafika je samo slag na vrhu odlicno sklopljene gameplay/horror/exploration/story/character-focused torte.

+100

Igra je kod mene ostavila wow utisak, moguce iz tog razloga sto nisam odavno igrao tako nesto, pre ove igre jedno MG4 mi je ostavila ne izbrisiv utisak.

Pa po meni i jeste WOW zato sto nema nista revolucionarno,a opet tako dobra u svim segmentima.To je dokaz da ne treba izmisljati toplu vodu,nego nekom projektu posvetiti vreme i trud,Ane svake godine stancati iste igre sa drugim brojem u naslovu.Jos jedna stvar po cemu je bolja od U je multiplejer,koji je cini mi se dosta podcenjen.

Nikad nisam igrao ovu igru zato što nemam PS3 ali odgledao sam nekoliko gameplayova na you tubu i oduševio sam se ovom igrom jedva čekam da izađe nastavak Left behind,nisam nikad bio neki veliki gejmer ali definitivno ovo je jedna od najbolje smišljenih priča koja kod svakog igrača mogu da probude najdublje emocije,sve pohvale za Naughty Dog.Inače čuo sam da će i da izađe film na temu ove igre sigurno će da krene stopama kao Silent Hill :)

QFT!
Definitivno je mix svega toga odlicno izbalansiran, TLOU je jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao... a igram se od 86e :)
Sama je definicija 'immersive' gejminga, gde je igrac potpuno uvucen u pricu.
Postoje sitnice koje su mi zasmetale - AI protivnika je mogao da bude bolji. Naoruzani "melee" oruzjem jurisaju bez razmisljanja, a realno bi bilo da se "bar neki" od njih
predomisle i daju u beg kad vide sachmaru itd. Drugo je sto svi sa oruzijem kao da imaju alchajmera - kad krene pucanje mozes da se sakrijes tj. sagnes iza prepreke 15tak sekundi
i oni uredno ustaju krecu da vide da li ima nekog 'tamo' :d
Ali bez obzira stvarno je izuzetna igra. Definitivno kupujem dlc 14.02.

Poslednja izmena:
Naughty Dog bolje da nije izbacio Left Behind DLC... prosto te podseti koliko je ovo vec sada legendarna igra, i rastuzi jer znas da ima kraj.

Uzivao sam u svakom momentu od ukupno oko dva ipo sata uz ovaj DLC. I hocu jos ali znam da ga nece biti, barem ne u skorije vreme.

Odigrah ga u subotu, upravo to, podseti nas kako je igra brilijantna.
Steta sto je nastavak tako kratak, taman sam se razigrao kad ono kraj, tako mi se desilo i sa glavnom pricom. :(
Igra ima materijala, sto za pricu o vremenu pre dogadjaja kao i posle, mozda i naprave jednog dana tako nesto. :)

Uh, predjoh je...samo nek nastave da prave ovakve serije igara, odlicne su!

Nazad
Vrh Dno