Šta je novo?

The Last of Us - Naughty Dog

Koji ti je deo igre najbolji, zmijo?

Od Uncharted serijala definitivno dvojka najbolja :) The Last of Us bas pomno pratim od same najave i gledao sam walkthrought ona dva nivoa od po 30min i nije me nesto preterano odusevilo, cak je i u videogamer-u bio jedan clanak o tom demou kako bi igra mogla da razocara i bas su dali neke cinjenice koje ne valjaju da bi odjednom igra kod njih dobila 10/10 :)

Izgleda da je prica dobra cim dobija ovoliko dobrih ocena, medjutim ocenicu koliko je to sve realno kad je budem igrao. Zanimljivo je da nisam primetio neke negativne stavke koje se mogu procitati u vise razlicitih review-a sto je recimo bio slucaj kod UC2 ili mozda ja nisam procitao dovoljno opisa. Nisam od pocetka bio zagrejan nesto previse za TLOU ali nemam nista protiv da kazem da nisam bio u pravu i da je igra stvarno fenomenalna.

Sto se tice Polygon-a svako ima svoje misljenje i ta ocena nije problem, jedino sto dolazi od sajta koji za mene ima prilicno srozan integritet od samog pocetka. Cudim se stvarno kad procitam da je Polygon nekome merilo kvaliteta.

Ovaj opis još nisam pričitao, moguće, ali Polygon ima daleko najozbiljnije tekstove i drže do kvaliteta i njihovo mišljenje zaista cenim. Mada o igri neću dok je ne prođem, ali po meni ni Unchartedi nisu zasluživali puno preko 7.5 pa su dobijali.

Da, kapiram da ti je Tomb Raider 12 bolji :d:d

***..Ovo je postalo internet linc usmeren ka osoblju Polygona..No liferi prave sajtove na kojima pozivaju ljude da im spamuju mail i da im guse sajt spam komentarima..
Sve zbog jednog misljenja...*facepalm
Gde ja zivim....

Samo cekam da dodje Yathzee na red i da se popisa po igri...

A da prvo proverite, mozda je igra stvarno toliko dobra?

Poslednja izmena:
Hmmm nije mu loša lista, šta više BEST lista mu je odlična (jedino nisam igrao X-COM pa ne znam kakva je igra) i samo bih u WORST listi umesto MoH:Warfighter ubacio poslednji CoD...

Yathzee? Lik je bio interesantan nekoliko puta u pocetku a posle toga je poceo da smara pa ga odavno nisam ni gledao.

Polygon zasluzuje sve kritike, pa to su i hteli, treba napraviti jos web traffic-a koji ce im doneti nove advertizere.

Poslednja izmena:
Dajte neki invite za privatni torrent, ovo se vuce :)

Bas emotivan pocetak...

vnrGt9C.jpg

Hahahahahaha ekstra! :d

Sad sam odgledao pocetak na YT posto me bas kopkalo da vidim zasto svi kazu da je jedan od najboljih pocetaka bilo koje igre... Wow. Fenomenalno dobro uradjeno, ako te ono ne navuce na igru nista nece.

Pocetak je vrhunski.
Malo me brine sto sam odigrao 2.5/3 sata i stoji da sam presao 25%, a igram na hard i proveravam svaki cosak.

^ A da ti uzivas u igri malo ? :)

Od ovakve story driven igre i ne ocekujem da traje vise od 10-12 sati.

Obicno bih se slozio sa tobom.
Ali po recenzijama pise da traje 15-20 sati, tako da su ocekivanja skocila :).

Utisak do sada - bolje od Uncharteda.

Nazad
Vrh Dno