Sve preko dva sata se racuna kao 100% certified final product :d
Mrzi me da citam sad 120 strana teme, jel normalno da igra samo zabode i izadje u win ?
reciimo jednom u 4 sata igranja ? xD
Zavisi kod mene nema takvih problema, v1.12 valjda Razorov update... Negde procitah da to pucanje zavisi i od rezolucije, tj mi sa vecim rezolucijama imamo manje problema sa pucanjem igre....
Elem main quest sam presao sa Stealth-om kao main skillom + Archery + One Handed Weapon + Light Armor... Najveci problem su mi zmajevi bili jer kidaju ko ludi a sneak ne pomaze kod njih tako da su bile situacije ako sam sam bolje da ne ulazim u borbu bez gomile potiona ili da Shadowmere krene da roka zmaja pa da odvuce veci deo dmg-a na sebe dok rokam iz pozadine
Sto se tice pecina i ostalog, tu sneak radi posao i uglavnom nisam imao problema... DB me je malo razocarao, mislio sam da cu dobiti neki Robe na kraju kao u Oblivionu sto je bilo ali jok, prvi armor je jedan jedini do kraja (sem Ancient armora koji treba naci u sporednom questu) i retardirano mi izgleda - kao neki full metalac/panker sa sado mazo porivima kada igrate sa njim...![]()
Malo mi se cini da je sistem levelovanja losije odradjen nego u Oblivionu, fokusirao sam se na archery dosta i stealth a nisam ih nabudzio do kraja iako je predjen main quest...
Mrzi me da citam sad 120 strana teme, jel normalno da igra samo zabode i izadje u win ?
reciimo jednom u 4 sata igranja ? xD
Prost odgovor NE :d
Igram i po 7-8 sati sve na ultra high maksimalan viewdistance na svemu jedino smanjen AA na 4 samples jer je razlika izmedju 4 i 8 vizuelno neprimetna, a performansi sto se tice malo veca nego sto bi trebala da bude.
nikakvih problema nisam imao i cesto udaram Alt+TAB (ne izlazim iz igre ^^)
Inace sam vec 25 lvl sa novim likom a poceo sam da igram sa njim u nedelju xP
Tii bas cepas..xD
Ja sam turio i aa na 8 xD al moracu smanjim nesto, pada na 35 fps, cak u neku pecinu kad sam usao bilo 25 na momente oO
Stavio si sve na ultra i AA 8X i tek ponekad ti padne fps na 25 ??? Sa 4890 ??? Jel si ozbiljan ili si se tek vratio sa zurke ?Tii bas cepas..xD
Ja sam turio i aa na 8 xD al moracu smanjim nesto, pada na 35 fps, cak u neku pecinu kad sam usao bilo 25 na momente oO
Stavio si sve na ultra i AA 8X i tek ponekad ti padne fps na 25 ??? Sa 4890 ??? Jel si ozbiljan ili si se tek vratio sa zurke ?
a koja je razlika izmedju 25,35 i npr 60 fps jel primecujes ?
ako ne primecujes razliku izmedju 35 i 60 , neces je ti onda primetiti sve dok ti ne padne ispod 24Pa ne nesto ogromno..msm nisam siguran, primecujem kad padne ispod 30to je sigurno xD
evo mojih opcija i par gameplay shot-ova:
nema lazi nema prevare, moja slaba tacka je CPU ,gpu jako retko ide iznad 60%
A meni gpu radi na 100 % a proc nesto oko 40 % :/
mora kupujem novu grafu..5850 il tak nesh
Ljudi ima li neko nameru da odgovori na ono pitanje koje sam po0stavio n a prošloj strani ? Hvala !
Tii bas cepas..xD
Kad povećate one razdaljine u .ini fajlu igra mnogo lepše izgleda, nema one magle kao na ovim shotovima iznad.
a opcije detalja ?
Primetih da ti je Object detail fade ukljucen
Inace upravo testirah sve zivo i nezivo, stanem u Riften-u kod blacksmith-a tu negde i stavim sve sve na maskimum i pustim ono da se kamera sama okrece oko mene ... FPS od 25 do max 45, stavim sve al bas sve opcije na minimum , (sem rezolucije ona je ista, full HD) i fps od 35 do max 59 nije mi u 10 krugova ni jednom pokazao 60 -.- ... i tako optimizacija je jako losaa i meni treba novi procesor :d
btw, ivane jesi ubacivao neke patcheve ili nesto ? neki mod ?
@Accuphase: Aj stavi slike iz Riftena na onom trgu gdje su prodavci da vidimo koliki ti je tu frejm rejt na tim podesavanjima. Kao sto je Old Dog postavio, pa da uporedimo kao ljudi, jer imate iste kartice.
Sa čime merite fps, koji program?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari