Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Srecni novogodisnji praznici :)

zLrKah.jpg

Jel to normalno da nekad naletim na zmaja a da me ne napada, tj. samo malo kruži i ode dalje. Desilo se i da visoko proleti i ništa. Tako sam prošao sa poslednja 3 zmaja na koje sam naleteo. I još jedno pitanje, da li utiče onaj bounty za igru. Mislim da kad već platim da li će biti problema sa građanima i da li baš moram da pazim da me ne uhvate, pošto kad me uhvate ja samo platim i furam dalje.

To sa zmajem se desava ponekad...leti on svojim poslom:p
Bounty ima uticaj samo ako postoji tj ako nisi platio kaznu, kad platis neces imati nekih problema.

Jel to normalno da nekad naletim na zmaja a da me ne napada, tj. samo malo kruži i ode dalje. Desilo se i da visoko proleti i ništa. Tako sam prošao sa poslednja 3 zmaja na koje sam naleteo. I još jedno pitanje, da li utiče onaj bounty za igru. Mislim da kad već platim da li će biti problema sa građanima i da li baš moram da pazim da me ne uhvate, pošto kad me uhvate ja samo platim i furam dalje.

Evo sta se meni malopre desilo. Fast travel-ujem do nekih katakombi kojima je ulaz u podnozju omanje planine, kad vidim zmajceka kako me prelece i ide u krug iza planine, tamo se malo zadrzi pa opet preko mene, ali me ne dira. Rekoh sebi bas me briga, odoh ja u pecinu, ali u tom trenutku nesto bljesnu sa druge strane planine i zvuk poput munje. I tako resim ja da se popnem na brdo da vidim sta se to desava sa druge strane. Popnem se ja, kad ono zmaj se bije sa dzinom i sve bljuje struju na njega, a dzin njega mocugom :) Pade zmaj mrtav, a ja mu brzo pritrcim odozgo i pokupim mu dusu, a nisam ga ni takao :D

da li jos neko ima problem da mu se igra zamrzne u solitude, u palati u pelagius kreliu? udjem, krenem kroz hodnih i stane igra, samo se muzika cuje, a igra i stoji, stoji... koliko sam video, trebalo bi da me prebaci u neki drugi nivo, ali nista se ne desava. nasao sam na par foruma slicnu stvar su ljudi prijavili, ali nema resenja...

Evo sta se meni malopre desilo. Fast travel-ujem do nekih katakombi kojima je ulaz u podnozju omanje planine, kad vidim zmajceka kako me prelece i ide u krug iza planine, tamo se malo zadrzi pa opet preko mene, ali me ne dira. Rekoh sebi bas me briga, odoh ja u pecinu, ali u tom trenutku nesto bljesnu sa druge strane planine i zvuk poput munje. I tako resim ja da se popnem na brdo da vidim sta se to desava sa druge strane. Popnem se ja, kad ono zmaj se bije sa dzinom i sve bljuje struju na njega, a dzin njega mocugom :) Pade zmaj mrtav, a ja mu brzo pritrcim odozgo i pokupim mu dusu, a nisam ga ni takao :D

mislis ovako nesto:D,moram priznati da si mi da inspiraciju kako da ubijem prvog zmaja

Do jaja je fora :)

A momci imam par pitanja , ako nadjem kroz igru kakav rijedak item , tipa buzdovan Molag Bala (ili tako nesto se zove bozanstvo ) jeli ***** ako ga nadjem na svom levelu recimo 15 u odnosu da sam ga nasao na 75 levelu ?
Sto ce reci da li se damage koji daje item leveluje sa mnom ? Kontam da se povecava sa ONE HANDED skillom , ali buzdovance ostaje na svom nivou jel da ? A da sam ga nasao na 75 lvl svom da li bi i on imao veci DMG ? Sledece pitanje , mrzim jako da grindam bilo sta , pa se pitam da li je u igri moguce naci armore oruzja i sl . koji su mocniji od napucanih sopstvenom proizvodnjom ? Ili da budem zaludan , pa da grindam smitting i enchanting ...

Ja sam smithing napucao negde na 30-om lvl-u i nisam nasao na jace oruzje od onoga koga iskujem (108 dmg dvorucni dedric), trenutno sam 42 lvl. A mogu i jace da iskujem, uz jaci smithing enchant na prsten i ogrlicu plus jaci blacksmith draught napitak, plus jaci enchant, al me trenutno mrzi...Mozda je moguce negde naci jace oruzje, ali dok ga nadjes prodje zurka:)

Od kojih ingota radis dedric ?

Ebony ingoti i dedra srce.

Poslednja izmena:
Nasao sa mneku masku u jednom kvestu ima 52 armor + neke magicne *****avancije, kad bi toga bilo vise , ne bih grindao bas nista ...i provaljujem da imam strasnu slabu tacku , los resistance na cold , jios nisam siguran za schok , ali moram iskovat kakvih *******cija za ovo ...u i i moram napraviti taj napitak za smithing i enchanting ...

A momci imam par pitanja , ako nadjem kroz igru kakav rijedak item , tipa buzdovan Molag Bala (ili tako nesto se zove bozanstvo ) jeli ***** ako ga nadjem na svom levelu recimo 15 u odnosu da sam ga nasao na 75 levelu ?
Sto ce reci da li se damage koji daje item leveluje sa mnom ? Kontam da se povecava sa ONE HANDED skillom , ali buzdovance ostaje na svom nivou jel da ? A da sam ga nasao na 75 lvl svom da li bi i on imao veci DMG ? Sledece pitanje , mrzim jako da grindam bilo sta , pa se pitam da li je u igri moguce naci armore oruzja i sl . koji su mocniji od napucanih sopstvenom proizvodnjom ? Ili da budem zaludan , pa da grindam smitting i enchanting ...

Nije. Kada je reč o Daedric quest-ovima, nebitno je kada ćeš ih započeti. Mace of Molag Bal, recimo... Damage će se povećavati, dok će magična svojstva ostati nepromenjena. ( Bez obzira na level koji si bio kada si započinjao quest, i na level koji si sada. )

Dalje, nećeš naći ništa bolje od onoga što možeš napraviti koristeći Smithing i Enchanting skill-ove.

A moze li se nauciti enchant za budzenje enchant skilla ?

Naravno, kroz sopstveno praktikovanje, tj. enchant-ovanje itema, ili plaćanjem trainera.

Uzgred, evo liste level-ovanih itema.

Ne to , nego mogu li da enchantujem item , koji kada nosen pojacava enchanting ?

Da, ukoliko si već "naučio" Fortify Enchanting.

Edit...

Mada, do sada nisam naišao na item koji sadrži Fortify Enchanting. Možda i ne postoji. Uglavnom se koriste potioni istog, ali kratkotrajnog dejstva.

Poslednja izmena:
E pa to pitam jer i ja nisam naisao na takav ...

Nepostoji Fortify Enchanting , isto kao sto nepostoji ni napitak koji daje Fortify Alchemy.

To su stavili da se ne explointuje tako lako crafiting sistem, ali i dalje moze.

nikako da pitam .. jel zna neko sta su one silne oznake koje mozemo naci urezane u zidove svuda po skyrim-u i u gradovima itd... na primer jedna je u whiterun-u cim se udje pa ispod tog mostica na kom stojite kad se loaduje whiterun...

Summon Arniel's Shade ------- Summon spectral assassin

Zna li neko jel igra dozvoljava oba Power-a?

nikako da pitam .. jel zna neko sta su one silne oznake koje mozemo naci urezane u zidove svuda po skyrim-u i u gradovima itd... na primer jedna je u whiterun-u cim se udje pa ispod tog mostica na kom stojite kad se loaduje whiterun...

To su ostavili članovi Thieves Guilda.
Zavisno od oznake: da li je lokacija već 'očišćena' i nije ostalo ništa vredno, da li je lokacija opasna, da li ima nekih vrednosti ili je u građevini neko ko kupuje po dobroj ceni ukradene stvari...

Ne svidja mi se sto nisu ostavili mogucnost da kupis neko superior oruzje, magiju ili oklop. Sve fakticiki moras da kujes sam ako hoces da valja. Ne uklapa mi se u profil koji furam (demolition heavy krljator koji preseca na pola sa sekirom) :d

A i novac malo znaci kad si visi lvl. ja sam nakucao preko 180k dindzi, i ne trosim ni nasta(osim ponekad ako naletim na trenere)

Nazad
Vrh Dno