IvaNftw
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2008
- Poena
- 360
Jel to normalno da nekad naletim na zmaja a da me ne napada, tj. samo malo kruži i ode dalje. Desilo se i da visoko proleti i ništa. Tako sam prošao sa poslednja 3 zmaja na koje sam naleteo. I još jedno pitanje, da li utiče onaj bounty za igru. Mislim da kad već platim da li će biti problema sa građanima i da li baš moram da pazim da me ne uhvate, pošto kad me uhvate ja samo platim i furam dalje.
Evo sta se meni malopre desilo. Fast travel-ujem do nekih katakombi kojima je ulaz u podnozju omanje planine, kad vidim zmajceka kako me prelece i ide u krug iza planine, tamo se malo zadrzi pa opet preko mene, ali me ne dira. Rekoh sebi bas me briga, odoh ja u pecinu, ali u tom trenutku nesto bljesnu sa druge strane planine i zvuk poput munje. I tako resim ja da se popnem na brdo da vidim sta se to desava sa druge strane. Popnem se ja, kad ono zmaj se bije sa dzinom i sve bljuje struju na njega, a dzin njega mocugomPade zmaj mrtav, a ja mu brzo pritrcim odozgo i pokupim mu dusu, a nisam ga ni takao
![]()
A momci imam par pitanja , ako nadjem kroz igru kakav rijedak item , tipa buzdovan Molag Bala (ili tako nesto se zove bozanstvo ) jeli ***** ako ga nadjem na svom levelu recimo 15 u odnosu da sam ga nasao na 75 levelu ?
Sto ce reci da li se damage koji daje item leveluje sa mnom ? Kontam da se povecava sa ONE HANDED skillom , ali buzdovance ostaje na svom nivou jel da ? A da sam ga nasao na 75 lvl svom da li bi i on imao veci DMG ? Sledece pitanje , mrzim jako da grindam bilo sta , pa se pitam da li je u igri moguce naci armore oruzja i sl . koji su mocniji od napucanih sopstvenom proizvodnjom ? Ili da budem zaludan , pa da grindam smitting i enchanting ...
nikako da pitam .. jel zna neko sta su one silne oznake koje mozemo naci urezane u zidove svuda po skyrim-u i u gradovima itd... na primer jedna je u whiterun-u cim se udje pa ispod tog mostica na kom stojite kad se loaduje whiterun...
ok a kako znam sta je sta ? xP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari