Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Skywind neće skoro. Sigurno još nekoliko godina, ako ne i duže. Ali pristup razvoju je fascinantan, da Bethesda ovako radi igre bi im bile mnogo kvalitetnije.

Ajde da postavim ovde...

Uglavnom, ovo se pominje već godinu dana a postoji jedna ozbiljna ekipa koja radi na modu - Skyblivion. U pitanju je mod koji igru Oblivion prebacuje u Skyrim engine. E sad, zamislite kako će Betheždina da "upropasti" godine rada toj grupi ako oni oficijalno najave remake Obliviona. Stoji, to je njihova igra i niko ove nije bio po ušima da prave taj mod koji je inače rezervisan samo za PC. Remake bi bio za konzole a negde na netu pročitah da bi mogao biti čak u UE5 što definitivno ne verujem jer neće Bethesda odustati od fenomenalnog CE engine-a makar pocrkali.

Trebalo bi da dobijemo neke informacije uskoro tako da uzmite sve ovo sa dozom rezerve. Ja mislim da će biti istinito jer mnogi žele da igraju Oblivion u novom ruhu. Skyblivion hype to potvrđuje.

Stvarno im svaka čast, nikada se nije desio ovakav poduhvat u istoriji gejminga.
Najbolje bi bilo da ih Bethesda kontaktira i da im pomogne da ovo dođe na konzole, pošto je samo za PC. Biće stvarno bezveze za ove volontere ako Bethesda uleti sa svojim remake-om o kojem se uveliko šuška.

Skyrim oko lvl 40 postao dosadan, svi padaju kao kruske. Setih se danas da moze na legendary tezina, totalno druga igra. First person overhaul, sekiro combat s, ordinator, apocalypse i par drugih combat modova stvarno cone igru drugacijom i tezom. Heal over time potions fenomenalan mod. Ponovo uzivam. Jetste da ginem kao lud ali bas mi prija tezina, moram da taktiziram.
Oblivion sam igrao daaaaaavnooo i nikada zavrsio tako da zeljno iscekujem Skyblivion.

Hahah napravih haos u Magarathu i dobio 19.000 septima bounty. Satima sam se makljao sa čuvarima, save i load grdilo puta. Pošto nije bilo opcije da platim odveli su me u zatvor odakle sam pobegao, i pošto sam pri begu pokušao desetinu puta da ubijem glavnog Forsworn-a, konačno sam ga ubio kada su mi vratili opremu. Fenomenalan mini arc, baš sam se prijatno iznenadio.
Iako ima dosta repetitivnih stvari, par questova me je baš prijatno iznenadilo. Sada shvatam zašto je ljudi vole, pogotovo što je izašla 2011. godine.
Zbog nje sam počeo i Kingdom come deliverance, ali čekam da završim prvo ovo pa da se posvetim pomenutoj igri jer zaista to zaslužuje.

Morao sam ponovo da instaliram Skyrim SE (menjao veci SSD) i sad ne mogu nikako da podesim FNIS da mi radi OK zbog modova koji imaju neke nove animacije.......kad pokrenem FNIS od prijavljuje kako je "modovao" 0 animacija i uz gresku da Skyrim nije instaliran u steam folderu ili tako nesto....ne znam kako i da instaliram u steam folderu kad koristim narodnu verziju Skyrima

Da li neko ima ideju kako to resiti,tj gde zapravo instalirati Skyrim da bi taj FNIS radio kako treba?.....kao i sve igre dosada uvek instaliram u C:/GAMES

Modovi mogu na narodnu verziju??? Ja sam kupio igru upravo zbog modova, mislio sam da ne moze.

Postoji nešto što se zove ljubav prema Art-u. I to je zapravo ovo :love:
Koliko emocija i nostalgije! Svaka čast ovim ljudima! Ovo nam je itekako potrebno u moru današnjih RPG igara.
Mi konzolaši možemo samo da plačemo ako ovo ne dođe kod nas ili ako se ne daj Bože Betheždina ne smiluje da odradi remaster/remake, mada bi to trebao raditi neko drugi.
Nekako, kada ovo pogledam, da mi je da TES 6 bude na nivou Obliviona i Skyrima to dođe kao luksuz.

Modovi mogu na narodnu verziju??? Ja sam kupio igru upravo zbog modova, mislio sam da ne moze.

***,pa imao sam jedno 150 modova u narodnoj verziji i 99% njih je radilo bez problema na prethodnoj instalaciji.....sad sam oko 100 modova instalirao i svi rade ok osim tog FNIS-a

Dobra upotreba AI-a.

Potpuno besmisleno.

Nazad
Vrh Dno