^ako tako dobar utisak moze da ostavi igra koja ima "lose" animacije, onda mogu da zakljucim da za mene animacije nisu uopste bitne u ovakvim igrama.
edit:
IMO, kompeksnije animacije posle duzeg igranja mogu jako lose da deluju jer se ponavljaju. Dobar primer za ovo sto sam napisao je W2 i AC gde su mi se vec bila smucila ona stalna ponavljanja animacija kilova, po nekoliko sec. svaki.
Bilo je dosta manjih animacija u gotikama... Tako nesto ne moze da bude visak u ovakvim igrama, samo pojacava osecaj zivog sveta.
edit:
IMO, kompeksnije animacije posle duzeg igranja mogu jako lose da deluju jer se ponavljaju. Dobar primer za ovo sto sam napisao je W2 i AC gde su mi se vec bila smucila ona stalna ponavljanja animacija kilova, po nekoliko sec. svaki.
...mada kada bolje razmislim, bilo je buckanja potova, kuvanja(za vatrom, sporetom), okretanja raznja, mesanja corbuljka, kovanja oruzija, pusenja(smotuljaka i iz water pipe), poteza oruzijem i raznovrsnog bacanja spelova, penjanja i planinarenja, ispijanja(potova, piva, i kojekakvih brlja), jedenja hrane, branja biljcica...i sve je bilo dobro skockano iako ni tu famozne animacije oko kojih drvimo ovde nisu bile svetla tacka.
Bilo je dosta manjih animacija u gotikama... Tako nesto ne moze da bude visak u ovakvim igrama, samo pojacava osecaj zivog sveta.
Poslednja izmena: