The Witcher mi je uz Star Wars KOTOR omiljeni RPG, ali reci da ima savrsen inventar je smesno.
Cak ni Enchented Edition nije puno pomogao po tom pitanju.
http://yfrog.com/oew3m8j
Stvarno ne kapiram cemu bi sluzila i knjiga od 20 strana za exploration game, a kamoli knjizurona od "preko 650 strana"Al voleo bih je prelistati..
Au ja pitao da li je drugacije uradjen inventar nego u Oblivionu a ono nastade prepirka. U Oblivionu, Witcheru II i slicnim igrama nije inventar "kakav bi trebalo da bude", je*es ti inventar kao u ove dve pomenute igre kad ti skrolujes kilometarsku listu item-a...Licno preferiram recimo inventari kao u Neverwinter Nights(prvi deo) ili Diablo II itd...to je pravi inventar za PC RPG, nisu mi jasni oni koji vole da skroluju 2 minuta da bi nasli nesto...Neko rece da je to konzolaski...i ja mislim da jeste, takav inventar je laksi za koriscenje onima sa joypad-om...
Sve u svemu, kakav god inventar bio igra ce se igrati, nema potrebe za prepirkama i utrkivanjem ko ce koga prvi da prozove da je trol...
Izašao strategy guide...
Ne, ne zezam se.
Ma i da me nista od gejpleja u igri ne odusevi, samo ako se ponovo atmosfera lutanja po sumama uz fenomenalnu muziku Dzeremi Soula ima tu da provedem 300 sati.![]()
Upravo si opisao Guild Wars 2![]()
Prvih desetak minuta:
http://www.dsogaming.com/news/the-elder-scrolls-v-skyrim-first-20-minutes/
Puskom da im prijetis, opet nebi napravili dobre animacije!
Mislim da ste vi previse ocekivali od ove igre , iako se od pocetka videlo da ce biti razradjeni Oblivion-ov engine. Hodanje i nije toliki minus jer cete 75% vremena u igri trcati , a i kada budete morali da hodate polako , zagledanje animacije je poslednje sto ce vam u tom trenutku biti u centru paznje.
Animacije su tipicne RPG-evske. Ali ako je nekima od vas igranje igara gledanje iskljucivo cutscenes-a , pretpostavljam da imate i bolje alternative![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari