Kao sto je Kal el rekao i kao sto vidimo u system req, Skyrim ce koristiti sva 4 jezgra za razliku od Fallouta NW. Setimo se da je Witcher 2 imao gotovo identicne min i recommended specifikacije ali je ispalo da je on daleko zahtevniji nego sto su rekli (ili se to samo meni cini) Ne kazem da je W2 lose radio, u sustini je imao dobar FPS za jedan RPG, ali bilo je delova koji su stvarno losije radili. (govorim o detaljima sa iskljucenim UBERSAMPLINGOM)
Ostaje da se vidi da li ce Skyrim biti stvarno ovako dobro optimizovan kao sto kazu u specifikacijama, tj. da li je preporucena masina stvarno dovoljna da se igra na HIGH detaljima sa lepim brojem frejmova i u najzahtevnijim delovima.
Moram jos da dodam da ne volim da vidim kad pise quad core a ne pise koji i na kojoj brzini. Ovako ispada da je dovoljan i najslabiji quad core za lepo igranje na High detaljima uz odgovarajucu graficku. No videcemo...
Zemljace znam ja da se cesto ide of topik, ali nekad se cini da malo preteramo :d^ Zemljak, dobrodosao na Bench! Vise od 70% postova ovde su off topic. :d
Drugari da li su promenili/poboljsali izgled "inventara" u odnosu na Oblivion? Ono je bilo kriticno...
Ja samo komentarisem sta je po njima recommended i ne verujem da je to bezveze napisano da trebaju 4 jezgra jer su za Fallout rekli da je 2 jezgra dovoljno za max. Ostaje da se vidi.
hehe a to kao mora da ima veze? Previse mi se nepotrebno uzbudjujes u poslednje vreme, umesto da bacis akcenat na neke bitnije stvari u tim godinama, kao na pr. pritisak, secer , holesterol....Da, ti i Supermen ste glasnogovornici Bethesde
I za Rage je Quad recommended, pa ipak na Dual core-u radi bez problema.
hehe a to kao mora da ima veze? Previse mi se nepotrebno uzbudjujes u poslednje vreme, umesto da bacis akcenat na neke bitnije stvari u tim godinama, kao na pr. pritisak, secer , holesterol....![]()
Bas htedoh reci....Danas uzeti quad nikako nemozes pogresiti, niti je neka stavka jer ih mozes naci polovne za tepsiju...mislim, za one stedljive...Pa ako taj neko igra jos neku igru znace da je quad must have u poslednje vreme...
Pa ako taj neko igra jos neku igru znace da je quad must have u poslednje vreme... nego jedno pitanje, jel si ti figurativni starac ili si stvarno zasao u 6-7 deceniju?![]()
Sad je jos vise console friendly![]()
Ne vredi ako ja moram da skrolujem pola dana da nadjem sta mi treba, a ako su te ikone velike onda to jos produzava taj posao...Ma neka je ona, ne smeta, bolje to nego onaj nenormalni meni i inventar iz EYE od koga covek moze da dobije nervni slom.
***, šta je console friendly? Meni je bitno da je lepo filtrirano, pregledno, složeno i dostupno sve u inventaru... A dal' je console friendly ili ne to me ne zanima. Ono jeste malo hi-tech za fantasy RPG ali ne škodi nikako.
Pa dobro, nisi igrao igre koje su bile neoptimizovane i kocile na dualu... da si zeleo da igras odma bi to menjao.
Au bre starče al ti prosipaš gorčinu čoveče... Evo ja recimo igram Red Orchestra 2 i strašno je neoptimizovana a inače je PC ekskluziva.
Merni je ovaj iz Witcher 2 bio jako los, kad god sam hteo da pravim nesto muka ziva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari