Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

^
#lol

Ovo mi je tek 5.igra koju cu uzeti original na steamu, ali se nadam da cu moci da je malo ispitam i pre rilis dejta :)

Izgleda da je procurela, leka naravno nema.

Znači još malo pa tu je. Još samo da smislim da li da se razbolim od gripa,da se ukočim ili odnesem doktoru flajku šetača za doznake zlu ne trebalo ako na poslu budu postavljali suvišna pitanja. Ili da iskombinujem sve to :D

Pojavila se emudvd-unleashed verzija, cak ima i nfo fajl sa potpisom grupe :) Ima je na gomili torenta, fake verovatno ali ne mozes nikad biti siguran :)

Edit: naravno patka, nema nista pre 11.11.11 :)

Poslednja izmena:
Pojavila se emudvd-unleashed verzija, cak ima i nfo fajl sa potpisom grupe :) Ima je na gomili torenta, fake verovatno ali ne mozes nikad biti siguran :)

Edit: naravno patka, nema nista pre 11.11.11 :)

Pa da, ništa pre petka, btw neki Danci imaju i diskove ali mogu samo da balave nad njima trenutno.

Joj ljudi nemojte me cimati, svaki put kad vidim novi post u ovoj temi ocekujem da vidim "izaslo!" :D

Definitivno igram kao Vukodlak :)

[YOUTUBE]zF4fIJ9J3pk[/YOUTUBE]

Prvi put kada sam gledao trejler nisam obratio paznju, posle sam video jedan detalj na koji imam malu zamerku. Na 1:05 na trgu cak 3 NPC-ja stoje u istoj zamisljenoj pozi na levom rukom podignutom do glave. Valjda ce u igri biti malo vise raznovrsnijih animacija jer ovako pola grada izgleda kao da su neke statue.

Ja cu probati ovu igru da nabavim odmah u petak (original), ali ako nece stici onda moracu prvo nekog gusara da cepam :D

Mislim da li ce biti u NS da se kupi.

Obratite paznju na predposlednju animaciju

[YOUTUBE]iLLJwInYhd0[/YOUTUBE]

Skriptovane animacije koje se startuju u odredjenom trenutku ... barem vecina njih. Ja bih vise voleo da vidim neke animacije i kako reaguju u kombinacijama sa raznim varijablama, koje ce se cesce koristiti nego backstab-ovi i "finish-him"-ovi.

Ali zmaja gadja vatrom... priceless :d

i-9HNNHvS-XL.jpg

***, postade animacija najbitnija stvar u RPG igrama. :D

PS3 Verzija zauzima 9.1 Gb jel moguce da je PC kompresovana na 5.1 ?(ja cisto sumnjam

Xbox je raspakovana na hard oko 4 gb-a. Ali sa losim teksutrama, Za PC je ili kompresovana ili ta nije cela. Mozda bude neki teksture patch uskoro.

Jedino objašnjenje može biti je to da PS3 verzija ima više jezika, a ova verzika koja se pojavila za PC samo engleski.

nije mi jasno kako su uspeli ovako glomaznu igru da spakuju na relativno mali prostor :trust:

edit: rama ulete, moguce da je to objasnjenje

sto ste se zabunili ko pijani oko klota, velicina nema ama bas nikakve veze sa kvalitetom....... takodje texture mogu biti kompresovane

A meni nije jasno kako je Rage uspeo jedva da stane na sicusnih 20gb...

pa megatextures :)

Ako je to sarkastican odgovor na moj sarkastican post, onda smo se razumeli. :D

Ma i Skyrim se biti igretina posle 5-6 opakih modova.....za godinu dana :)

nervous-man.jpg

Nazad
Vrh Dno