Na stock ROM-u?
Uopšte ne postoji.kako mislis ni traga na nesto sto lici na video call, jel ga je bilo pa je ocajan ili uopste ne postoji?
Garanciju ces igubiti odkljucavanjem a ne ubacivanjem costum roma.
@Sandro mozesh slobodno da deinstaliras tu G+ aplikaciju.
Ja koristim iGo i uopste nije potrebno rutovanje. Ceo sadrzaj se kopira na karticu, instaliras apk i to je to.
Brate ja ti kazem da mi je kompletna aplikacija na kartici a ti kazes da ne moze...
Nije ti ni potrebno to, udjes tamo u "upravljanje aplikacijama ", nadjes igo i premestis na sd. Da se premestiti bez roota.
Aplikacije vecim delom mozes skidati sa Play Store-a. Za pocetak ti nista vise ne treba. Kada prvi put pokrenes Play Store, moras da uneses svoj Gmail nalog (ili napravis novi). To unosis samo jednom i onda ces imati pristup ogromnom broju aplikacija i igara.
Da bi instalirao aplikacije van Play Store-a, moras prvo da omogucis "Nepoznati izvori" u Meni->Podesavanja->Aplikacije->Nepoznati izvori.
Antivirus na Androidu ti ne treba, samo ces bespotrebno usporiti telefon.
U notifikacionom baru (dodirnes gornji deo ekrana (kod baterije npr) i povuces prstom na dole) sta ti pise? Da li ti za te aplikacije pise da je uspesno instalirano?
U sustini, nadjes aplikaciju koju zelis da skines. Pipnes "instaliraj", onda "prihvati i instaliraj" (ili kako su ga na srpskom vec preveli) i tada ce ti skinuti aplikaciju i instalirati. U notifikacionom baru ce ti ispisati da je uspesno instalirana aplikacija. A u meniju ce ti se pojaviti.
Ih. I ne smatram te za tako nesto, nego vidim da si pocetnik, pa hocu da ti objasnim najbolje sto umem. 🙂
Ako ti pise da su instalirane, pokusaj da restartujes telefon. Mozda je nesto zabagovao. Cudno jeste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari