Inace sad ima i bele verzije telefona u radnjama, izgleda lepo.
Imao sam beli telefon tako da ne znam da li ovo vazi i za crni, ali notification svetlo mi je probijalo plastiku u krugu od 1cm. Isto vazi i za kapacitativne tastere.
Bila je neka prica da je touch plus kvalitetniji, naprotiv bas mislim da je manje kvalitetan. Imao sam beli telefon tako da ne znam da li ovo vazi i za crni, ali notification svetlo mi je probijalo plastiku u krugu od 1cm. Isto vazi i za kapacitativne tastere. Sve sam imao osecaj da bi pad i sa 50cm bio dovoljan da ga trajno ostetim. Mada nije kao da sam sa skejtom sigurniji ali ipak ima drugaciji osecaj. .
Za net mi je sasvim ok, na to sam i mislio. Da ne znas nesto mozda u vezi prednjih kamera? Osim izgleda (koji je relativna stvar) sve je manje vise na strani Plusa, ako je zaista procesor njemu na 800MHz a na One Touchu na 600MHz. Rezolucija je opet na strani Plusa. Hvala Bozo na odgovoru.
Citao sam dosta komentara za prednju kameru za oba modela, ni jedna nije fascinantna sto ni ne ocekujem, ali za ovu drugu ne znam ni da li radi za Skajp.
Mojne me drzis za rec ali mislim da skype ne radi. Inace je touch plus po meni klasa iznad alkatela.
Ma mora da radi nego si se ti zapucao nestoja samo operu koristim bilo da je wifi ili telenor net.
Iskljuci data protok, udji u wifi podesavanja, ukljuci ga, izaberi na koga ces da se nakacis i to je to.
Da li je neko uspeo da ostvari video poziv pomoću ovog telefona i ako jeste KAKO mu je to pošlo za rukom?
Ispada da je prednja kamera na njemu dobra samo za pravljenje loših avatara...
Sto se neta tice kada ukljucim "prenosiva pristupna tacka" net radi s tim sto mi znak za wirelless predje u desni gornji cosak i poplavi a pojavi se "E" zeleno. Koliko ja kapiram wirelless baci u drugi plan a podatke skida preko telenorovog neta, sto zapravo ne zelim. Takodje kad udjem u podesavanja Wi-fi i mreze Wi-Fi mi je iskljuceno. Pretpostavljam da postoji negde opcija da se podesi da po defaultu radi preko wirelless-a a da telenorov net koristi kada mu wi-fi nije dostupan. Ako neko zna bicu mu zahvalan.
Kakav trip, radi kada trazis stranicu preko pretrazivaca a nece da radi kada idem direktno preko Opere.
Netreba da ukljucujesh "prenosiva pristupna tacka" posto je to ustvari Wi-Fi tethering - deljenje mobilnog interneta preko wi-fi-ja. To iskljuci i ukljuci wi-fi i konektuj se na mrezu koju 'oces.
Ne treba gubiti vreme sa Viber-om sto se tice video poziva (ja probao). Ali Viber super radi za "obicno" pozivanjeAko je neko instalirao Tango, Viber ili bilo koji program na ovom telefonu, koji pri top podrzava video pozive bicu mu zahvalan za tu informaciju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari