MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Sad će me naterate da prodam ovaj moj One Touch, i da uzmem Touch Plus....
Sad će me naterate da prodam ovaj moj One Touch, i da uzmem Touch Plus....
Može li se upravljati LED flešom na ovom modelu i koja aplikacija je to u stanju?
Jel ima neko ko je koristio Telenor OT 990 da uporedi sa ovim telefonom?
Sta te konkretno zanima?
a sto se tice kodiranosti na telenor mrezu? da li je procedura za sim free jednostavna? posto imam mts postpaid i super broj vec godinama,ne menja mi se
Telenor Touch Plus i ZTE Skate imaju identicne karakteristike. Jedina razlika je velicina ekrana (rezolucija je ista) i Touch Plus ima prednju kameru.
Mozda nije dobro mesto za ovakvo pitanje al nov sam na forumu pa za bolje ne znam 🙂
Dakle uzeo sam pre nekih nedelju dana ovaj Telenor Touch Plus, a od juce imam problem tj. zale se ljudi da me ne cuju. Probao sam i aplikaciju za snimanje zuka isto se jedva cuje snimak osim ako ne vicem 🙂 Dok sa hands free normalno radi, lepo se cuje... Pretpostavljam da je to kvar mikrofona, ali reko mozda je nesto do softvera...Ako je neko imao iskustva sa ovakvim problemom i ima resenje (a da to nije odlazak u telenor posto to i planiram za koji dan) voleo bih da podeli svoju mudrost sa mnom 🙂
Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari