Šta je novo?

Telenor Touch Plus

Да, троши ти интернет када је укључен проток података.
Не знам зашто ти багује када поново палиш проток... нета ти то каже неко ко има тај телефон:D

Drug ima ovaj telefon pa treba da mu flesnem neki rom drugi, jel postoji neki skroz funkcionalni custom rom? Stavljao sam romove sa Blade 2 ali onda ne radi blic i tako to??

@StexDelijeprobaj da flesujes FnC ili CM7 ili AndroIum ROM (po meni je najbolji CM7 ali radio i prednja kamera ne rade doduse te opcije mislim da nikad nisam ni iskoristio).Sto se tice protoka mislim da ti je jednostavno telefon poceo da baguje (desava se ***) i da je to najbolje da resis,kao sto rekoh, flesovoanjem novog rom-a.

@ProMaster trebao si malo da preslistas temu i video bi postoji vec diskusija o romovima za ovaj telefon.FnC i AndroIum su skroz funkcionalni romovi dok CM7 ima svoje nedostatke ali baterija je po meni na njemu izgura duze od svih ostalih.Vidi sta tebi najvise odgovara pa ubaci.

@dovahpig koji FnC ubacujete ? FnC 7 ili ovaj beta 8 ? I jel ima neke sanse da se promeni tema na FnC romovima ?

Fnc, androlum ili cm7. Nemoj ni da gledate druge romove, probe radi da ali ovako gubljenje vremena i zivaca.
Ja sam zeni ostavio CM7 i zadovoljna je. Pre toga je bio slimbean koji je radio solidno na pocetku al onda je poceo gadno da usporava

@dovahpig i meni CM7 najvise odgovara ali cinimi se da je hvalitet zvuka pri razgovoru nesto losiji u odnosu na FnC7 i FL2B rom...

Zasto mi se aplikacije 'VOICE SEARCH, DOCUMENT TO GO, MAPE , PRIKAZ ULICA' Stalno update same i to svaki drugi dan??

Idi na play store i u opcijama dečekiraj automatic update.

Ili ovako vidi..
Screenshot_2013-07-13-23-34-41.png

Poslednja izmena:
Jel ima ovaj telefon opciju 'Prenos podataka u roming' i kako ona funkcionise ?

Imam problem HITAN. Imam telenor touch plus i otislo mi valjda nisam siguran dugme za paljenje / gasenje telefona koje ujedno se koristi za zakljucavanje? Mozda i nije mozda i jeste ? Hitno?!

^ I?

Nosi u telenor.

Odneo sam u telenor ali nisam imao garanciju dao sam im ugovor i kao ova rekla proce vamo tamo. Nego negde sam cuo kad tako odneses da ti oni daju telefon dok se tvoj ne popravi ? Da li je to istina?

Samo ukoliko si ti uzeo telefon (tj. sklopio ugovor) i samo ukoliko imaju na stanju neki telefon.

Ne dođe isto. Samo vlasnik ugovora može uzeti zamenski telefon. Naravno, u slučaju da imaju neki slobodan.

Vlasnik ugovora je keva. Znaci sutra ja odem sa njom u telenor i pitam dal imaju telefon slobodan jel po pravilu oni meni moraju dati neki naravno ako ima slobodan. A ako ima a oni kurve ne daju?

Tvoja majka je mogla da odnese telefon i pita da li imaju neki slobodan da daju na korišćenje. Tada se onda duži tim telefonom, dok je njen na servisu. Ne možeš tražiti sada, jer si telefon već predao na servis. I oni nisu u obavezi da ti izdaju telefon.

Ali danas sam odneo u telenor oni ga jos nisu ni prosledili na servis

Nema to veze. Ti si predao telefon i potpisao zahtev za slanje na servis. Da je tvoja majka bila, možda bi njoj i ponudili telefon. Ovako više ne možeš učiniti ništa, osim da čekaš da se vrati telefon sa servisa.

Ionako ništa ne propuštaš, sigurno ti ne bi dali telefon na touch, već neki Sony Ericsson ili klasični Nokia telefon.

Vrh Dno