Šta je novo?

Telenor Touch Plus

Pa ti flesuj taj FnC pa posle samo flesuj kernel za vivacity 99% bi trebalo da radi.
P.S. Gde si ti video da su izbacili novu verziju ? Ajde budi ljubazan pa postavi link ako ti nije tesko .

Poslednja izmena:
To je ona beta od vajkada samo je raverr uspeo da nadje link na koji je uploadovao.

Slobodno flesuj zip i onda vivacity oc kernel i radice.

Javite utiske valja li cemu, ja sam presao na g300 i poklonio tt plus zeni, ali ako je ok cu ga flesnem

Evo upravo testirao i izgleda dam sam iz prve uboo problem :D Zapravo kada prikljucite slusalice zvuk na istim je veoma "nepravilan" i ocajan.Pokusao sam da sredim to ali izgleda da nema pomoci.

P.S.Sa slusalicama je sve u redu probao na Xperi-i P :)

Iskljuci dsp manager pa probaj.

Juce sam prbao na kratko fnc8. znatno brze se butuje, pednja kamera je i dalje izvrnuta, ince vizelno se ne razlikuje mnogo. Ima novu animaciju kad ucitava nesto (loading), zvuk pri zakljucavanju telefona je promenjen. nije se dugo zadrzala jer mi se javio problem koji verovatno nije povezan sa fnc. nesto sam zeznuo na relaciji a2sd i link2sd pa nisam mogao nista od aplikacija instaliram-telefon se odmah restartuje.Nije pomoglo ni keseva preko cwm ni flesovanje novog roma. desava se cudna stvar da i posle flesovanja ostanu neka podesavanja, recimo na sveze instaliranom romu automatski se postavlja wallpaper(koji je na sd kartici) sa prethodnog roma.imate li predlog kako da potpuno obrisem a2sd i link2sd i zasto su neka podesavanja zadrzana cak i pole flesovanja?

^^
Ako fleshujes a2sd scriptu nemoj da instaliras i link2sd. Izaberi jedan od ta dva programa, posto rade isti posao.

@dimi: Stavio sam FNC8 na zenin tel i nemam problema sa zvukom na music playeru i zte slusalice.

Inace ne primecujem nikakvu razliku u odnosu na 7.

I da kamera prednja je naopako opet :S

juce sam kupio ovaj telefon i imam veliki problem, kad god pozovem neki br. telefon se blokira kao da je zakljucan, nijedna funkcija se ne odaziva, nemoze cak ni da se ugasi samo se cuje cigna da je poziv u toku, i tako je dok god onaj koga zovem ne odbije poziv ili se javi, stvarno ne znam da li su u pitanju podesavanja ili je telefon neispravan. Pomoc?

Nosi na reklamaciju.

Telefon upao u vodu pre nekoliko dana.
Sada, kada se telefon pali ulazi u FTM mode iz koga je nemoguce izaci.
Ima li mu pomoci? Neki full total mega hard reset? :)
Citam po netu da moze biti do baterije. Da li da nosim u neki servis da probaju drugom baterijom ili mogu da probam nesto u domacoj radinosti?

Probaj da flesujes recovery pa neki rom. Imas celo uputstvo na modacu. Kucaju u gugl zte crescent modaco i odvesce te na forum.

Telefon upao u vodu pre nekoliko dana.
Sada, kada se telefon pali ulazi u FTM mode iz koga je nemoguce izaci.
Ima li mu pomoci? Neki full total mega hard reset? :)
Citam po netu da moze biti do baterije. Da li da nosim u neki servis da probaju drugom baterijom ili mogu da probam nesto u domacoj radinosti?

Jesi ga osusio po upustvu koje je zakaceno na ovom podforumu? Posto ako si ga odmah upalio oprosti se od njega...

Nije moj telefon i nisam ga ja sušio. Kako je bila looda žurka verujem da su odmah vraćali bateriju. Ja se jesam oprostio od njega, samo me buni to što po paljenju ulazi u FTM mode.
Pokušaću sa recovery modom pa ću videti šta dalje.

Telefon je bio potopljen u lavabou punom vode.
500 din. u servisu resilo problem.

I posle mesec dva ce da crkne kompletno...

ljudi, molila bih za pomoc. imam Telenor Touch Plus vec par meseci i uglavnom radi super. medjutim,sinoc sam ga zbog nekog kocenja ugasila i od tad nece da se upali. dodje do onog telenor znaka koji se vrti neprestano,ekran se zacrni na sekund i to opet pocne. vec mi se ovo desavalo, jednom, ali se sredilo samo od sebe nakon sto sam ga upalila posle par sati. sada je drugacije, od sinoc je tako, parputa sam vadila bateriju,vracala je i ponovo palila telefon, ali nema promene. ako neko zna nesto o ovome, neka mi HITNO odgovori. hvala unapred!

Poslednja izmena:
Iskljuci telefon, stisni taster za povecanje zvuka i dugme za paljenje i drzi ih zajedno 15sekundi. Ako se ne varam to bi trebalo da resetuje telefon.

Imas garanciju? Pravac telenor.

imam, ali se sve nekako nadam da ce samo od sebe da se resi... otici cu sutra ako se nista ne promeni...

Nemas sta da razmisljas, ako postoji problem nosi. Telefon treba da sluzi tebe a ne ti njega ;)

Hteo sam da pitam jel moze na ovom nasem fonu da se namesti tamo ono telenor pa gde su obavestenja da se namestio wifi,blutut i tako da podesavanja??? I jel moze neko da mi preporuci neke teme za download?

Ako imas Telenorov Rom ne moze nista ni teme ni "tamo ono telenor pa gde su obavestenja da se namestio wifi,blutut i tako da podesavanja" .Ako hoces to da imas onda pravac modaco forum i ubaaci custom rom pa ces moci i teme da ubacis (naravno u zavistnosti da li ih rom koji ubacis podrzava).

Hteo sam da pitam jel moze na ovom nasem fonu da se namesti tamo ono telenor pa gde su obavestenja da se namestio wifi,blutut i tako da podesavanja??? I jel moze neko da mi preporuci neke teme za download?

Ako sam dobro razumeo tebi trebaju toggles. Ako nema u nekom romu mozes da skines aplikaciju sa PS-a koja se zove Power Toggles i imaces sve to.

koji je najstabilniji rom? dugo sam koristio fnc ali ima jedan lag koji bas nervira, blokira se touch screen i tek nakon zakljucavanja i ponovnog otkljucavanja ekrana proradi...

Posto mi je ovo prvi android telefon i nista se ne razumem pa sad oko tih rom-ova i tako tih gluposti. Koji rom je onako bas dobar da nebi telefon bagovo,odakle da ga skinem i kako to da instaliram polako da ucim na ovaj android :D

Evo neverovatnog pitanja...

Kako se brisu slike iz galerije ?
Dakle udjem u meni... pa u gallery > i tu imam nekih 6 slika, kad udjem na bilo koju sliku vidim gore onaj pikasa krug... i opcije su share, details, set as wallpaper... KAKO DA IH OBRISEM ?

hvala !

EDIT> nasao, to su slike sa google+ koje ovaj andrioid svaki put svlaci u album.
Da li moze da se iskljuci kad vec ne moze da se deinstalira ovaj google+ na telefonu ? hvala opet.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno