Šta je novo?

Telenor Touch Plus

U opcijama za sinhronizaciju ti se nalazi gallery ili picasa, pa decekiraj samo go.

HEEEELPPP,HELLLPPPPPPPP. Na telefonu u fajleru mi se obrisala ona dokumenta DCIM , blutut i ostalo. Ja sam imao u tom faljeru neke gluposti nesto android.exe i jos nesto ali pored toga je bila slicica upitnik i kad kliknem na to nista ne pise i ja obrisao i sad mi fon baguje i sve mi se obrisalo i muzika i slike???????????????

Sta si kliknuo i odakle si kliknuo? Nije fajler nego folder. Dok lepo ne objasnis sta si uradio niko ti ne moze pomoci. Android.exe ne postoji na telefonu. EXE fajlovi ne postoje u Androidu.

Pitao je i mene na pp ali nisam mu odgovorio dok neobjasni o cemu se radi.

Eo malo opsirnije :D Imao sam u fajleru neke foldere kao andorid.exe i jos nesto ali kad kliknem na to pise ne odgovarajuca aplikacija onda sam ja to obrisao i od tad mi zabagovao telefon i pobrisalo mi se sve iz telefona a na Memoriskoj mi ostalo nesto.

Pozdrav ljudi, ima drug ovaj telefon, ali je imasio mng puta onoj pattern za otkljucavanje i sad mu trazi email i pass, email zna, ali pass ne zna, takodje ne moze da se seti ni sta je stavio za alternetivnu adresu na mailu za oporavak.. Jel postoji neki nacin da pristupi telefonu?

Pozdrav svima opet,
jel postoje usb drajveri za ovaj telefon ? I kako uopste da prebacim kablom slike iz telefona na komp ? ne vidim opciju da se prebace na karticu (samo upload na mail, fb itd.) a preko usb'a komp vidi samo karticu itd.

Konfuzan ovaj telenor :/

Eo malo opsirnije :D Imao sam u fajleru neke foldere kao andorid.exe i jos nesto ali kad kliknem na to pise ne odgovarajuca aplikacija onda sam ja to obrisao i od tad mi zabagovao telefon i pobrisalo mi se sve iz telefona a na Memoriskoj mi ostalo nesto.

Ala si objasnio :wall:
Mi sad treba da gledamo u pasulj da saznamo sta si ti mislio...
Sta je fajler? File Manager? Sta android.exe? Jesi taj fajl prebacio sa kompa ili sta? Jesi ga pokrenuo na kompu dok ti je phone bio prikacen? exe file ne radi na androidu.
Kako si objasnio tako ce ti neko odgovoriti - nikako.

Pozdrav ljudi, ima drug ovaj telefon, ali je imasio mng puta onoj pattern za otkljucavanje i sad mu trazi email i pass, email zna, ali pass ne zna, takodje ne moze da se seti ni sta je stavio za alternetivnu adresu na mailu za oporavak.. Jel postoji neki nacin da pristupi telefonu?

Jedino da se seti pass gmail naloga koji je povezao sa phonom.
Ako se ne seti jedino sto mozes da odradis je factory reset.

Pozdrav svima opet,
jel postoje usb drajveri za ovaj telefon ? I kako uopste da prebacim kablom slike iz telefona na komp ? ne vidim opciju da se prebace na karticu (samo upload na mail, fb itd.) a preko usb'a komp vidi samo karticu itd.

Konfuzan ovaj telenor :/

Pa slike se nalaze na kartici. Ono malo interne memorije sto ima telefon rezervisano je za system i instalaciju aplikacija.
Pogledaj u folderu DCIM.

Ma opusteno to je sredjeenoooo :D A kako se ovaj rom ubacuje? I da li Go Launcher EX kad skines sa prodavnice jel baguje na ovom telefonu jel znaci nesto oko potroslje baterije?

Skini sa prodavnice i probaj.

Pablo skinuo sam i ono :D Ne razumem se tolko u android telefone jel ovo mi je prvi telefon. Pa zato se i raspitujem kod vas :D A kako rom da ubacim i da nadjem moze pocetnicka pomoc? :D

Procitaj celu temu, sigurno ima i upustvo za ubacivanje costum roma ali moras da se bacis na citanje, niko ti nece servirati sve na tacni.

Došao sam igrom slučaja do ovog telefona. Platio ga nešto sitno. Mislio sam da ga dam klincu. Medjutim, po instalaciji IGO-a nisam mogao da verujem kako radi GPS na ovom telefonu. Treba mu svega par sekundi da nađe lokaciju. Radio je bolje nego moja standalone navigacija Sky Drive IP4. Tako je telefon ostao meni. Prodao sam navigaciju i još uštekao neku paru. Na kraju krajeva, ovako imam i telefon (ubacio prepaid karticu), i navigaciju i sve ostalo što nudi android.

Inače, GPS radi za dve klase bolje nego što mi radi u Alcatelu 997D.

Došao sam igrom slučaja do ovog telefona. Platio ga nešto sitno. Mislio sam da ga dam klincu. Medjutim, po instalaciji IGO-a nisam mogao da verujem kako radi GPS na ovom telefonu. Treba mu svega par sekundi da nađe lokaciju. Radio je bolje nego moja standalone navigacija Sky Drive IP4. Tako je telefon ostao meni. Prodao sam navigaciju i još uštekao neku paru. Na kraju krajeva, ovako imam i telefon (ubacio prepaid karticu), i navigaciju i sve ostalo što nudi android.

Inače, GPS radi za dve klase bolje nego što mi radi u Alcatelu 997D.

Otkud IGO ? jel moze da se instalira sa marketa ?

Ne može. Skini sa googla.

Jel ima neko neki predlog za stednju baterije i neku temu lepu sem GO Launcher EX ? :D

За батерију ти нема помоћи, каква је-таква је, а за теме не знам;)

U skorije vreme redovno mi se desava da gubim mrezu ? Jel se nekom isto desavalo ili?

E ljudi,da vas obavestim,ne znam jel bilo price ranije,ali ko ima CM9 postoji OMX Patch koji omogućuje HQ na youtube.Ja sam ga flešnuo i radi extra.

Koje su mane CM9 za ovaj telefon? Nisam duže vreme pratio. Devojka zadovoljna sa Fish n Chips, ali uvek može bolje. :)

Ne stavljaj CM9, ja sam na zenin tel i trazila mi je FNC nazad. Prednja kamera ne radi, blic.. lag kad otvaras meni za pozive, poruke... nju je to izludjivalo. Probaj Androlum rom.

Probaj CM10.1 ja sam instalirao i moram da priznam da sam impresioniran.Stabilnost-brzina-baterija ...

P.S. Il probaj najnoviji PaC Man rom on ima jos neke najnovije fix-eve doduse ja ga nisam jos testirao.

Dovah, koji kernel za Vivacity je stabilan u kombinaciji sa AndroIum ROM-om?

Ja sam stavio oc kernel, jedino sto je prednja kamera izvrnuta ostalo sve radi kako treba.

Ok. Tako sam i ja uradio.

Jel kad mi je upaljeno 'Prenos podataka omogucen' To jest internet jel to trosi megabajte ako ga ne koristim a to stoji upaljeno? Inace imam ZTE atlas w? I imam problem kad ugasim net i ocu da ga upalim na 'Prenos podataka omogucen' Nemoze da se vrati net nego ne reaguje uopste? HELP!

Nazad
Vrh Dno