Eo malo opsirnijeImao sam u fajleru neke foldere kao andorid.exe i jos nesto ali kad kliknem na to pise ne odgovarajuca aplikacija onda sam ja to obrisao i od tad mi zabagovao telefon i pobrisalo mi se sve iz telefona a na Memoriskoj mi ostalo nesto.
Pozdrav ljudi, ima drug ovaj telefon, ali je imasio mng puta onoj pattern za otkljucavanje i sad mu trazi email i pass, email zna, ali pass ne zna, takodje ne moze da se seti ni sta je stavio za alternetivnu adresu na mailu za oporavak.. Jel postoji neki nacin da pristupi telefonu?
Pozdrav svima opet,
jel postoje usb drajveri za ovaj telefon ? I kako uopste da prebacim kablom slike iz telefona na komp ? ne vidim opciju da se prebace na karticu (samo upload na mail, fb itd.) a preko usb'a komp vidi samo karticu itd.
Konfuzan ovaj telenor :/
Pa slike se nalaze na kartici. Ono malo interne memorije sto ima telefon rezervisano je za system i instalaciju aplikacija.
Pogledaj u folderu DCIM.
Došao sam igrom slučaja do ovog telefona. Platio ga nešto sitno. Mislio sam da ga dam klincu. Medjutim, po instalaciji IGO-a nisam mogao da verujem kako radi GPS na ovom telefonu. Treba mu svega par sekundi da nađe lokaciju. Radio je bolje nego moja standalone navigacija Sky Drive IP4. Tako je telefon ostao meni. Prodao sam navigaciju i još uštekao neku paru. Na kraju krajeva, ovako imam i telefon (ubacio prepaid karticu), i navigaciju i sve ostalo što nudi android.
Inače, GPS radi za dve klase bolje nego što mi radi u Alcatelu 997D.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari