Šta je novo?

Telenor Touch Plus

Ma jok hteo sam da probam malo g.b. posle par meseci i kad sam ga probao i video odmah sam se vratio ics-u. Te vase price da je baterija jaca na dj.hlebu zaboravite, prosto ovako: baterija na dj.h. je dugovecnija jer pola vremena provedete da touch odreaguje na vas prst, lag je ogroman pa fon ne koristite 1dan kao na ics, nego 2 dana sa time da 1 dan provedete cekajuci touch da odreaguje.

@zaistajedinstven.... ne znam koji si ti to gingerbread rom ubacio ali onaj koji ja koristim uopste nema blage veze sa onim sto si ti opisao.Uostalom kako moze ICS da bude bolji od GB roma kad pola stvari ne rade i grajvera nema nego su skarabudzeni ? Koristio sam dugo vremena ICS (vise njih) i jeste zaista dobar ali nije za nas telefon.Barem dok ga ne doprave kako treba.

Ubacio sam debranded rom sa modaca (2.3.5 onaj telenorov samo bez oznaka), ja koristim cm9 i ne rade mi: 3g kamera i posle 5-6 snimaka odgledanih za redom na yt fon se restartuje, sve ostalo radi i b.t. i wifi i gps.

@zaistajednost.... ubaci FLB2 rom testiraj ga 3-4 dana,mislim da ce da ti se promeni mislenje...Kad flesujes rom ako ti ne radi radio nacices resenje na zadnjoj strani teme o FLB2 romu.

P.S. Kod ICS-a takodje ne radi ni LED fles,radio i jos neke sitnice.

Ako koristis 2.3.6 onda LauncherPro, na 4.04 vec mozes da stavi apex,nova,holo launcher... ides redom i isprobavas.

Posto sam odlucio da prodam ovaj telefon zbog zastarelog armv6 procesora da li mozete da mi kazete (kao iskusniji :) ) koji polovan telefon da uzmem do 13000-14000 hiljada?Imao sam na umu HTC HD 2,HTC HD 7 ili Samsung Galaxy S...

Ja polovan ne bih uzimao. Onaj zte blade 3 za 7000 uz pis 500 mi deluje kao ok fon.

@Dovahpig vidim da si aktivan u temi o alcatelu OT-997...Koliko mislis da ce kostati "na crno"...Posto mi nije problem da sacekam i posle Nove godine...I nisam mislio neku kantu da kupujem vec neki ocuvan :)

Pa sad je 200eur, ne verujem da ce ici jeftinije. Inace uzimam u subotu blade 3, ok mi je 2000doplata uz vaucer.

Single core
http://www.gsmarena.com/zte_blade_iii-4983.php

Има исти процесор као и huawei ascend g300

Poslednja izmena:
Single core 1ghz. Isti gpu kao na touch plus tj adreno 200.

Stim sto mu je baterija mnogo jaca, stock ics, veci ekran, radi skype. Mana, nema blic al to mi je i nebitno skroz.

Anywayz, flesovao sam na touch plus onaj snow ginger, vrlo pristojno radi, tj sve radi ali ne mogu da prelomim koji mi je bolji izmedju njega i fish n chips.

Ps. ako ima neko ko se zeza jos sa ovim telefonom, neka proba nemus launcher sa marketa. Lepo izgleda.

Poslednja izmena:
A jel Blade 3 armv7 ili armv6?Koji je to rom?Mozda swedish snow(ili tako nesto)?

ARMv7. A rom jeste taj, swedish snow.

neka preporuka za Rom? da radi glatko i stabilno ;) naravno koliko je to moguce.. jer ovaj telenorov je tesko s...e :wave:

Za sta ti treba ROM?Ako hoces brzinu onda ICS,ako hoces stabilnost imas FNC 7 kojeg je Dovahpig toliko nahvalio da sam morao da ga flesnem na moj fon :D,ali ipak mi je ICS nekako bolji iako je baterija cisto sra*e...

citajuci razne komentare i ja sam shvatio odprilike da su ta dva roma najbolja za ovaj fon....a zasto ti je recimo ICS bolji? ti si probao i jedan i drugi, u cemu je bolji ICS po tebi? pozz

Screenshot

Drugari, da li znate da li može na ovom Telenor Touch Plus da se slika screenshot ?

@nemanjahtc Po meni je bolji ICS...Brzi je malo od FnC-a,lepsi je :D i meni je laksi za koriscenje...Pitaj Dovahpig-a za vise saveta za FnC posto sam ga bio samo flesnuo da vidim kako izgleda...Ako stavljas stavi ICS lite koji imas jedno 4-5 stranica iza...Mnogo je bolji od orginalnog ICS-a...@stonexman Naravno da moze...Samo prvo rutuj telefon i skini neki screenshot sa marketa i cepaj :D inace na ICS-u kada zadrzite Power button pojavi se i opcija Screenshot...

@stonexman Naravno da moze...Samo prvo rutuj telefon i skini neki screenshot sa marketa i cepaj :D inace na ICS-u kada zadrzite Power button pojavi se i opcija Screenshot...

Hvala na odgovoru, nema rutovanja jer je telefon od drugarice a to isključuje bilo kakvo čačkanje, ipak je žensko u pitanju :)

@stonexman Ma nece nista ni primetiti...Samo superuser ikonu...Kazi joj da je to nesto nebitno...npr.Program za stavljanje tema... :D

inace na ICS-u kada zadrzite Power button pojavi se i opcija Screenshot...

To nema veze sa ICS-om. Mozes to imati na svakom romu samo moras imati root i treba da instaliras extended power menu za tvoj rom iliti da modujes android.policy.jar.

Poslednja izmena:
Nisam neko vreme pratio razvoj romova za ovaj telefon pa me interesuje da li je izaslo nesto sto vredi da se proba ?

Vrh Dno