dimi89
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.04.2010
- Poena
- 170
Moja oprema
- Mobilni telefon
- HUAWEI P30 - Xiaomi Mi Note 3 - Samsung S3 Neo- LG Optimus 4X HD - LG Corona KS20- Nokia N76
Da,zalosno je to sto nemamo update na ics tj nema drajvera za nas telefon tako da smo prakticno vec kupili mrtav uredjaj...Ustvari jos zalosnoje je ova baterija koja jedva izdrzi jedan dan (barem kod mene).Dovahpig probao sam PA i iskreno nesto me nije odusevio verovatno zato sto je sve nekako sitno cak i kad se podesi Phone UI,mada zaintrigirao me je tvoj post na modaco forumu tako da cu flesovati opet veceras(da li si flesovao rom koji je postavio rob77 ili izmenjenu verziju koju je postavio gbosh ?)...Mene je konkretno SPB Shell 3d razocarao kad sam preko na android ... Na win uredjajima je bio neprevazidjen ali na androidu ne podrzava ni teme ni bilo kakve izmene sto je zalosno....Savetovao bih ti da probas TSF Shell jer je on po meni najbolji shell za android trenutno + posle skoro 20 dana koriscenja mogu da kazem da mi je mozda zabagovao samo jednom.
P.S.Mislim da te nisam dobro razumeo za ovo oko darkthremor skripte koju si flesovao .... Koliko je znam kad flesujes skriptu ona bukvalno ne sluzi nicemu dok ne instaliras link2sd ili drugu aplikaciju koja ce da je koristi tj koja ce da je pokrene ... Uostalom ti moras prvo da flesujes rom pa skriptu a koliko sam procitao gapps i ne moras da flesujes.
P.S.Mislim da te nisam dobro razumeo za ovo oko darkthremor skripte koju si flesovao .... Koliko je znam kad flesujes skriptu ona bukvalno ne sluzi nicemu dok ne instaliras link2sd ili drugu aplikaciju koja ce da je koristi tj koja ce da je pokrene ... Uostalom ti moras prvo da flesujes rom pa skriptu a koliko sam procitao gapps i ne moras da flesujes.