Šta je novo?

Telekom ADSL studentska ponuda

Nema više studentskog popusta ali do kraja godine ko potpiše ugovor na 12 meseci prva 3 meseca 1 din.

To imam u planu da uradim do kraja meseca :)

To bi ti bila velika gresa. Bolje sacekaj pocetak sledeceg meseca, jer neces imati 3 meseca gratis, vec 2 i koliko je dana preostalo u mesecu kada se prijavis!

Nismo se razumeli. Mislio sam da krajem meseca odjavim i onda od pocetka oktobra po 1 dinar :D

Ne zezaj! Znaci, 4Mbit-a po ceni jednog? Kao sto je i bilo, jel da?
To su onda radosne vesti :D

U Novom Sadu da bi se raskinuo ugovor i sklopio novi potrebno je:

1. Doći prvi dan i raskinuti ugovor.

2.Doći sutra i podneti zahtev za studenski ugovor.

3.Čekati poziv da se dodje treći put kojom prilikom će se potpisati ugovor.

4.Doći četvrti put i preuzeti opremu.

Svaki put naravno treba čekati u redu minimum pola sata sa time da kada hoćete da raskinete ugovor to je bliže sat vremena.

Vrlo efikasno.

Pa sta i da je kraj, uzmes Click4+IPTV i vozis.

^^^ Pa nije bas tako ,sta ako nekome ne treba IPTV?

Jos traje studentska promocija. Ja sam u petak podneo zahtev i sad cekam da me pozovu.

Mozda sam malo dosadan ali me zanima da li se zna do kada traje promocija posto meni istice ugovor tek krajem novembra? :(

Hmm ovo baš i mene zanima...u novembru tek upisujem master paa.. :)) P.S. Jel može više ADSLa na jedan indeks ? (tj više studentskih promocija)

Mislim da traje do nove godine, ali najbolje se jos raspitajte u korisnickom servisu.

morali su da produze akciju zbog SBB-a, koji je pustio 4mbs u svih 28 gradova u kojima pruža svoje usluge

Da bi dobio ADSL kada upises studije vec u II, III godini srednje treba da podneses zahtev.
EEE oni tamo u Telekomu ne znaju gde se nalaze zaposleni.
Ono je cisto *****avanje naroda u mozak.
Na mailove u 2010 god ne mozes da dobijes odgovor, telefon ne mozes da dobijes operatera, moras da ides 5 puta do tamo da bi ti rekli da jos nista nisu uradili.
Kada su u pitanju oni i da ne odes kod drugog provajdera tada raspolazu informacijama kao CIA,
a kada treba nesto da ti se objasni zabole ih uvo.

Da bi dobio ADSL kada upises studije vec u II, III godini srednje treba da podneses zahtev.
EEE oni tamo u Telekomu ne znaju gde se nalaze zaposleni.
Ono je cisto *****avanje naroda u mozak.
Na mailove u 2010 god ne mozes da dobijes odgovor, telefon ne mozes da dobijes operatera, moras da ides 5 puta do tamo da bi ti rekli da jos nista nisu uradili.
Kada su u pitanju oni i da ne odes kod drugog provajdera tada raspolazu informacijama kao CIA,
a kada treba nesto da ti se objasni zabole ih uvo.
Vidim da se nekoliko ljudi iz Beograda žali na to da teško dobijaju ADSL. Ja sam u Kragujevcu uzeo ovu studentsku ponudu preko drugovog indeksa pošto je on student i završio sam za par dana (trajalo je doduše duže ali zbog toga što sam ja selio telefon na drugu adresu pa dok su priključili ali to je već specifična okolnost)

cekaj, mogu da pozajmim studenta za ovu akciju?
imam mladjeg brata od tetke koji jeste student, jel mogu na njegov index da uzmem akciju?

cekaj, mogu da pozajmim studenta za ovu akciju?
imam mladjeg brata od tetke koji jeste student, jel mogu na njegov index da uzmem akciju?

Ma naravno da može. Ja sam čak sam sve završio, otišao sam prvi put sa drugom ali tada nisam završio jer mi broj još nije bio aktivan zbog preseljenja. Kasnije sam nosio njegov indeks i sve sam uradio i potpisivao

Koliko je sad pametno uzeti studentski paket, i vezati se godinu dana, a od nove dolazi i telenor... mada ja ne verujem da ce telenor ponuditi neku vecu brzinu za tu lovu (4Mb, za oko 1400din)

Telenor ćuti kao zaliven po ovom pitanju... Dal će i kad će početi...pitanje je.. Jesu dobili oni uopšte od Telekoma opremu na korišćenje posle one odluke Ratela...?
I ja se lomim da li da uzmem studentsku ili da čekam Telenor...

Ma ajde prvo nije 1400, vec manje, 3 meseca je gratis, prosek je tek oko 1050 dinara za tih godinu dana, ako Telenor ponudi i 1mb/s za ove pare bice puna kapa, i tako nije njihova politika povoljne cene, vec kvalitet usluge... a ovde je to = telekom.

Korisnik sam ove ponude, može li se povećati brzina uz neku doplatu, zna li neko.?

E, ovo je lepa vest da možeš da uzajmiš index ..... a da li mora index da bude validan? Imam sestrin index, koji je čak i na ovoj adresi, (normalno, dok se nije udala) ali nije obnavljan godinama. Da li to gledaju? Ako ne, odoh ja u SBB ....

U Novom Sadu da bi se raskinuo ugovor i sklopio novi potrebno je:

1. Doći prvi dan i raskinuti ugovor.

2.Doći sutra i podneti zahtev za studenski ugovor.

3.Čekati poziv da se dodje treći put kojom prilikom će se potpisati ugovor.

4.Doći četvrti put i preuzeti opremu.

Svaki put naravno treba čekati u redu minimum pola sata sa time da kada hoćete da raskinete ugovor to je bliže sat vremena.

Vrlo efikasno.
Ovi u telekomu su duduci da nemam reci, konkretno na Obilicu.
Svako prica kako misli,a ne kako jeste,eto ti kazes da 5 puta moras doci.
Ja dodjem da raskinem ugovor, da bi devojka kao student potpisala zbog 4mbit.Kazu mozete raskinuti, ali ne moze ona dobiti odmah port,jer postoji cekanje na slobodne portove, a prednost imaju ljudi koji najduze cekaju. Ok, odem odjavim bez nje, sluzbenik me pita za razlog,ja mu objasnim ,akcija,veca brzina, bla bla bla. Da bi mi on rekao da je trebalo da ona dodje sa mnom kako bismo to odmah zavrsili,da ne budemo na cekanju, grrrrrr.
Nekoliko dana pre toga, zamolim ih da mi aktiviraju adsl zbog dugovanja, ostavim im uplatnicu kao potvrdu,odem kuci vidim nisu mi aktivirali adsl, sledeci dan dolazim da pitam coveka sto mi nije pustio,kaze pa sve je placeno i na kompu mi pokaze listing, a ono za fixni telefonski broj...covek mislio da se dug odnosi na telefon, a rekoh mu i pise mu na uplatnici da je adsl.
Druga situacija isti objekat,drugi salter sluzbenik. Pitam ih je l' adsl 3 meseca free vazi za tri puna meseca, ili do prvog sl.meseca, odgovara mi samouvereno da vazi puna 3 meseca. Ja potpisem ugovor 28-og i naplate mi ta 3 dana,kao ceo.

Da li moze da se raskine ugovor za mobilni internet i potpise ovaj studentski adsl?
poz

Vrh Dno