^^^ Pa nije bas tako ,sta ako nekome ne treba IPTV?
Mislim da traje do nove godine, ali najbolje se jos raspitajte u korisnickom servisu.
Vidim da se nekoliko ljudi iz Beograda žali na to da teško dobijaju ADSL. Ja sam u Kragujevcu uzeo ovu studentsku ponudu preko drugovog indeksa pošto je on student i završio sam za par dana (trajalo je doduše duže ali zbog toga što sam ja selio telefon na drugu adresu pa dok su priključili ali to je već specifična okolnost)Da bi dobio ADSL kada upises studije vec u II, III godini srednje treba da podneses zahtev.
EEE oni tamo u Telekomu ne znaju gde se nalaze zaposleni.
Ono je cisto *****avanje naroda u mozak.
Na mailove u 2010 god ne mozes da dobijes odgovor, telefon ne mozes da dobijes operatera, moras da ides 5 puta do tamo da bi ti rekli da jos nista nisu uradili.
Kada su u pitanju oni i da ne odes kod drugog provajdera tada raspolazu informacijama kao CIA,
a kada treba nesto da ti se objasni zabole ih uvo.
cekaj, mogu da pozajmim studenta za ovu akciju?
imam mladjeg brata od tetke koji jeste student, jel mogu na njegov index da uzmem akciju?
Ovi u telekomu su duduci da nemam reci, konkretno na Obilicu.U Novom Sadu da bi se raskinuo ugovor i sklopio novi potrebno je:
1. Doći prvi dan i raskinuti ugovor.
2.Doći sutra i podneti zahtev za studenski ugovor.
3.Čekati poziv da se dodje treći put kojom prilikom će se potpisati ugovor.
4.Doći četvrti put i preuzeti opremu.
Svaki put naravno treba čekati u redu minimum pola sata sa time da kada hoćete da raskinete ugovor to je bliže sat vremena.
Vrlo efikasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari