- Učlanjen(a)
- 04.08.2009
- Poena
- 199
Da bas su me navukli...dobio sam wireless ruter umesto starog,potpisao novi studentski ugovor iako nikad nisam ni video fakultet (bratanica je student),dobio brzinu X4 i tri meseca free i najvaznije za neke od nas sto nisu pitali za vlasnika telefona t.j. stana...e da bog da da me svako tako navuce...
Prema tome prekinite da pisete gluposti jer ako je ista dobro od telekoma svih ovih godina bilo to je samo studentska akcija u kojoj su svima gledali kroz prste...a kao starog korisnika me jesu navlacili 5 godina a'l sad malo ja...![]()
uh ala si ih *****ao! ti si njih samo tri meseca *****ao odnosno da kazemo godinu dana a oni su tebe 5 godina *****avali i ko je koga sada tu *****ao, zapitaj se dobro?!
veruj mi telekom nista neradi na svoju stetu, sve sto oni ovde sada da kazem izgube a negube nista veruj mi na drugom mestu naplate... i oni su uvek u plusu ma kakvu akciju da pokrenu...
da puste svima u srbiji 8 mb net pa opet telekom nebi bio na gubitku sto se tice downloada ali zato da ti daju 1 mb uploada e tu bi telekom bi na debelom gubitku, jer oni neplacaju prenos podataka toliko koliko slanje podataka!!!
znas ti onu staru poslovicu: sto neplatis na mostu platices na cupriji... tako da nemoj see previse radovati!!! jer sve sto je lepo kratko traje...