Da li moze da se raskine ugovor za mobilni internet i potpise ovaj studentski adsl?
poz
ako ti je ugovor na godinu ili dve dana, ne mozes da ga raskines dok ne istekne (tj mozes, ali da odmah platis sve rate)
Da li moze da se raskine ugovor za mobilni internet i potpise ovaj studentski adsl?
poz
Koliko vam je iznosio prvi racun za studentski ADSL? Meni je stigao prvi racun i pise:
ADSL - obracun pretplate 2093,00
ADSL - zasnivanje pretplatnickog odnosa 1,00
Korekcija iznosa -2092,0
Ostvarene usluge: 2,00 i onda obracun pdv-a...
U ugovoru mi pise ADSL paket 3, a mislim da se ne spominje cena.
ne samo ces imati manji popust...
Da li to onda znaci da na kraju po isteku ugovora moras da placas cijenu za 4Mbit ili ti
daju brzinu click 1 paketa a ostave cijenu (divnih 1425 din). Ne bih bas volio da placam
duplo u odnosu na ovo sto sad placam.![]()
Ugovor ne istice posto je sklopljen na neodredjeno vreme. Po zavrsetku promotivnog perioda (12 meseci) placas redovnu, punu, cenu za Click 4 / 4Mbit a sve po slovu jasno napisanog ugovora.Da li to onda znaci da na kraju po isteku ugovora moras da placas cijenu za 4Mbit ili ti
daju brzinu click 1 paketa a ostave cijenu (divnih 1425 din). Ne bih bas volio da placam
duplo u odnosu na ovo sto sad placam.![]()
Ugovor ne istice posto je sklopljen na neodredjeno vreme. Po zavrsetku promotivnog perioda (12 meseci) placas redovnu, punu, cenu za Click 4 / 4Mbit a sve po slovu jasno napisanog ugovora.
Ugovor ne istice posto je sklopljen na neodredjeno vreme. Po zavrsetku promotivnog perioda (12 meseci) placas redovnu, punu, cenu za Click 4 / 4Mbit a sve po slovu jasno napisanog ugovora.
Ne moras da raskidas ugovor ali ti moras da trazis promenu na Click 1, kao i bilo koju drugu promenu / izmenu ugovora.Veoma je zanimljiv taj Telekom.Znaci nakon isteka 12 mjeseci opet raskid ugovora i vracanje na cijenu od click 1 tarife...
To je malo smor, al bar cu godinu dana uzivati u 4Mbit po cijeni 1 Mbit.arty: Znao sam da mora biti neka zackoljica negdje...
Pogresno je sta? Ja sam naveo delove ugovora.Pogrešno,
Kada 12 meseci istekne, onda ugovor više nije obavezujući i sam možeš birati brzinu (nižu) ili postpisati neki novi ugovor sa novom promocijom, ili ga jednostavno raskinuti bez obaveza.
Pogrešno,
Kada 12 meseci istekne, onda ugovor više nije obavezujući i sam možeš birati brzinu (nižu) ili postpisati neki novi ugovor sa novom promocijom, ili ga jednostavno raskinuti bez obaveza.
Imam isti paket i isto pise ADSL Paket 3 - studenti, brzina 4096/256 ali ja mislim da posle isteka 12 meseci promocije ukoliko ne raskines ugovor (ili nesto ne promenis) brzina ostaje ista ali cena se povecava na normalnu cenu paketa za tu brzinu.Neće ti naplatiti po višoj cijeni nego će ti, ako ne raskineš ugovor, nastaviti naplaćivati po cijeni za click 1.
Kod mene u ugovoru ne piše da sam uzeo paket click 4 nego brzinu 4096/256, a paket se zove ADSL Paket 3
Imam isti paket i isto pise ADSL Paket 3 - studenti, brzina 4096/256 ali ja mislim da posle isteka 12 meseci promocije ukoliko ne raskines ugovor (ili nesto ne promenis) brzina ostaje ista ali cena se povecava na normalnu cenu paketa za tu brzinu.
Secam se kada sam potpisao ugovor, rekli su mi da pred kraj zadnjeg meseca smanjim brzinu ako ne zelim da placam punu cenu paketa 4096/256
Imam isti paket i isto pise ADSL Paket 3 - studenti, brzina 4096/256 ali ja mislim da posle isteka 12 meseci promocije ukoliko ne raskines ugovor (ili nesto ne promenis) brzina ostaje ista ali cena se povecava na normalnu cenu paketa za tu brzinu.
Secam se kada sam potpisao ugovor, rekli su mi da pred kraj zadnjeg meseca smanjim brzinu ako ne zelim da placam punu cenu paketa 4096/256
nije to bas kako se cini ....kod beotela potpisujes ugovor na 18 meseci ali u tih 18 ne ulaze i 6 meseci koje dobijas gratis sto mu dodje da si na krju vezan 24m!!!U pravu si @peneda2010, ja bas ovih dana "pretrazujem" kako dalje.
Ne interesuju me bas velike brzine, odgovara mi 1536/256 a Telekom za tu brzinu ima samo 1 mesec gratis. Tako sam dosao do zakljucka da je najbolje kod BeotelNet-a uplatiti odjednom 6 meseci i dobiti 6 free.
To mu dodje 9132 dinara sto na godinu dana iznosi 761 din mesecno, a akcija je do 31.03.2011
nije to bas kako se cini ....kod beotela potpisujes ugovor na 18 meseci ali u tih 18 ne ulaze i 6 meseci koje dobijas gratis sto mu dodje da si na krju vezan 24m!!!
I konstatacija je da na vreme treba pobeci jer se Lelekom prodaje.
Zamislite ako nam dodju T.com, ili T-mobile, Vip, Dojce telekom ko vec ne znam ...
tesko da ce kod njih odmah biti promocija jer se lelekom obezbedio sa novim i starim
korisnicima navatajuci ih nabrzaka dok je imao najbolje promocije.
Dobro sto si to napisao, sutra cu otici do Beotela licno da vidim sta ce reci. Meni je preko telefona tip rekao da je ugovor na 12 meseci.
A evo News iz Telekoma
AKCIJA SE PRODUZAVA DO 30-og APRILA, danas sam bio u njihovoj poslovnici.
Resili bas da navataju studente. :laugh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari