Šta je novo?

Telekom ADSL studentska ponuda

Koliko vam je iznosio prvi racun za studentski ADSL? Meni je stigao prvi racun i pise:
ADSL - obracun pretplate 2093,00
ADSL - zasnivanje pretplatnickog odnosa 1,00
Korekcija iznosa -2092,0
Ostvarene usluge: 2,00 i onda obracun pdv-a...
U ugovoru mi pise ADSL paket 3, a mislim da se ne spominje cena.

Koliko vam je iznosio prvi racun za studentski ADSL? Meni je stigao prvi racun i pise:
ADSL - obracun pretplate 2093,00
ADSL - zasnivanje pretplatnickog odnosa 1,00
Korekcija iznosa -2092,0
Ostvarene usluge: 2,00 i onda obracun pdv-a...
U ugovoru mi pise ADSL paket 3, a mislim da se ne spominje cena.

Jel to znaci da ce se nakon isteka 3 mjeseca po dinar placati 2092 + pdv???Zar tu nije ono 4Mbit po cijeni 1Mbit specijalno za studente i njihovu edukaciju. :) Da li ima neko
ko koristi ovaj studentski ADSL a da mu je stigao prvi racun koji nije 1 dinar?

ne samo ces imati manji popust...

Da li to onda znaci da na kraju po isteku ugovora moras da placas cijenu za 4Mbit ili ti
daju brzinu click 1 paketa a ostave cijenu (divnih 1425 din). Ne bih bas volio da placam
duplo u odnosu na ovo sto sad placam. :)

Da li to onda znaci da na kraju po isteku ugovora moras da placas cijenu za 4Mbit ili ti
daju brzinu click 1 paketa a ostave cijenu (divnih 1425 din). Ne bih bas volio da placam

To drugo. To samo znaci da trazis ili novu promociju ili novog provajdera;)

Ugovor ne istice posto je sklopljen na neodredjeno vreme. Po zavrsetku promotivnog perioda (12 meseci) placas redovnu, punu, cenu za Click 4 / 4Mbit a sve po slovu jasno napisanog ugovora.

Ugovor ne istice posto je sklopljen na neodredjeno vreme. Po zavrsetku promotivnog perioda (12 meseci) placas redovnu, punu, cenu za Click 4 / 4Mbit a sve po slovu jasno napisanog ugovora.

Veoma je zanimljiv taj Telekom :mad: .Znaci nakon isteka 12 mjeseci opet raskid ugovora i vracanje na cijenu od click 1 tarife...
To je malo smor, al bar cu godinu dana uzivati u 4Mbit po cijeni 1 Mbit. :party: Znao sam da mora biti neka zackoljica negdje...

Ali možeš da promeniš paket po želji.

Pogrešno,

Kada 12 meseci istekne, onda ugovor više nije obavezujući i sam možeš birati brzinu (nižu) ili postpisati neki novi ugovor sa novom promocijom, ili ga jednostavno raskinuti bez obaveza.

Poslednja izmena:
Veoma je zanimljiv taj Telekom :mad: .Znaci nakon isteka 12 mjeseci opet raskid ugovora i vracanje na cijenu od click 1 tarife...
To je malo smor, al bar cu godinu dana uzivati u 4Mbit po cijeni 1 Mbit. :party: Znao sam da mora biti neka zackoljica negdje...
Ne moras da raskidas ugovor ali ti moras da trazis promenu na Click 1, kao i bilo koju drugu promenu / izmenu ugovora.
Pogrešno,

Kada 12 meseci istekne, onda ugovor više nije obavezujući i sam možeš birati brzinu (nižu) ili postpisati neki novi ugovor sa novom promocijom, ili ga jednostavno raskinuti bez obaveza.
Pogresno je sta? Ja sam naveo delove ugovora.

To sto si ti napisao predstavlja samo korake koje je moguce preuzeti nakon isteka promotivnog perioda ugovora. Posle 12 meseci ugovor je i dalje obavezujuci ali moguce ga je raskinuti bez novcane penalizacije, moras da zatrazis raskid ugovora, promenu brzine...itd.

Poslednja izmena:
Onda je tvoj post pogrešno shvaćen, pošto je zvučalo kao da hoćeš da kažeš da je posle dvanaest meseci moraš plaćati Click4, nesporazum. :)

Pogrešno,

E pa onda je to ok. Mislio sam tipa da te natjeraju da koristis 4Mbit i places odgovarajucu cijenu a da se ne mozes spustati na pakete koji se manje placaju. Ono tipa kao kod postpaid-a na mts samo mozes da im dajes vise para, nikako manje. Onda ce i biti tako cim mi istekne 12 mjeseci u Telekom na vracanje na tarifu od 1425 dinara koja god to bude tad :). Idem danas da vratim opremu pa da prijavljujem ovaj studentski net na zenin indeks :). Da li ko zna ima li kakve veze ako je apsolventska godina obnavljana ili tako nesto?

Poslednja izmena:
Uskoro istice ugovor.
Sta ce biti kada istekne,
spustice nam brzinu na click1 ili
podici cenu
ili nista-ostace kako je sada ?

ps

U ugovoru pise da je paket Click 4 ( a placamo click1), sto znaci, ako ne otkazem, verovatno ce mi naplatiti po visoj ceni.
Ja sam ugovor potpisao krajem aprila i za par dana koriscenja naplatili su mi pun mesec, sto znaci da mi je ostao jos samo mart?

Poslednja izmena:
Neće ti naplatiti po višoj cijeni nego će ti, ako ne raskineš ugovor, nastaviti naplaćivati po cijeni za click 1.
Kod mene u ugovoru ne piše da sam uzeo paket click 4 nego brzinu 4096/256, a paket se zove ADSL Paket 3

Neće ti naplatiti po višoj cijeni nego će ti, ako ne raskineš ugovor, nastaviti naplaćivati po cijeni za click 1.
Kod mene u ugovoru ne piše da sam uzeo paket click 4 nego brzinu 4096/256, a paket se zove ADSL Paket 3
Imam isti paket i isto pise ADSL Paket 3 - studenti, brzina 4096/256 ali ja mislim da posle isteka 12 meseci promocije ukoliko ne raskines ugovor (ili nesto ne promenis) brzina ostaje ista ali cena se povecava na normalnu cenu paketa za tu brzinu.

Secam se kada sam potpisao ugovor, rekli su mi da pred kraj zadnjeg meseca smanjim brzinu ako ne zelim da placam punu cenu paketa 4096/256

Imam isti paket i isto pise ADSL Paket 3 - studenti, brzina 4096/256 ali ja mislim da posle isteka 12 meseci promocije ukoliko ne raskines ugovor (ili nesto ne promenis) brzina ostaje ista ali cena se povecava na normalnu cenu paketa za tu brzinu.

Secam se kada sam potpisao ugovor, rekli su mi da pred kraj zadnjeg meseca smanjim brzinu ako ne zelim da placam punu cenu paketa 4096/256

Potvrdjujem,isto tako bilo i kod mene!

Potvrdjujem,isto tako bilo i kod mene!

Sada svim studentima koji su u pocetku tajne promocije Mart 2010 ganjali ugovor
pod studentskim uslovima istice uskoro promocija Mart 2011.
Takodje i ostalima april, maj, jun...

Istice i aktualna javna kampanja 15 Marta. 4 Free pretplate.

Tako da po nekom logickom razmilsljanju ponovo
studenti dolaze na red da obnavljaju ugovore.

Sigurno postoji ili treba uskoro da im osvane opet neka tajna
studentska promocija koje nigde javno nije objavljena u 2010.

Studenti, i svi ostali , borite se za svoja prava kod maticnog provajdera
ili u boljem slucaju Orion "dobar dan" imamo Mik i zeleli bi smo da
sklopimo ugovor sa vama onaj ADSLMAX 16/1.

Poslednja izmena:
U pravu si @peneda2010, ja bas ovih dana "pretrazujem" kako dalje.
Ne interesuju me bas velike brzine, odgovara mi 1536/256 a Telekom za tu brzinu ima samo 1 mesec gratis. Tako sam dosao do zakljucka da je najbolje kod BeotelNet-a uplatiti odjednom 6 meseci i dobiti 6 free.
To mu dodje 9132 dinara sto na godinu dana iznosi 761 din mesecno, a akcija je do 31.03.2011

Tako je, to je za one manje zahtevne korisnike prave studente !
Mislim da Beotel ima ima posebnu promociju za studente koju jos nisu objavili
valjalo bi se raspitati.
Dok za one jako zahtevne studente koji koriste ADSL porodicno : )
za njih kod maticnog Lelekoma jos uvek izgleda nema nista,
dok drugi kao Beotel, Orion ( pogotovo ) i PTT.net imaju manje cene za brze pakete.
I konstatacija je da na vreme treba pobeci jer se Lelekom prodaje.
Zamislite ako nam dodju T.com, ili T-mobile, Vip, Dojce telekom ko vec ne znam ...
tesko da ce kod njih odmah biti promocija jer se lelekom obezbedio sa novim i starim
korisnicima navatajuci ih nabrzaka dok je imao najbolje promocije.

U pravu si @peneda2010, ja bas ovih dana "pretrazujem" kako dalje.
Ne interesuju me bas velike brzine, odgovara mi 1536/256 a Telekom za tu brzinu ima samo 1 mesec gratis. Tako sam dosao do zakljucka da je najbolje kod BeotelNet-a uplatiti odjednom 6 meseci i dobiti 6 free.
To mu dodje 9132 dinara sto na godinu dana iznosi 761 din mesecno, a akcija je do 31.03.2011
nije to bas kako se cini ....kod beotela potpisujes ugovor na 18 meseci ali u tih 18 ne ulaze i 6 meseci koje dobijas gratis sto mu dodje da si na krju vezan 24m!!!

nije to bas kako se cini ....kod beotela potpisujes ugovor na 18 meseci ali u tih 18 ne ulaze i 6 meseci koje dobijas gratis sto mu dodje da si na krju vezan 24m!!!

Dobro sto si to napisao, sutra cu otici do Beotela licno da vidim sta ce reci. Meni je preko telefona tip rekao da je ugovor na 12 meseci.

A evo News iz Telekoma
AKCIJA SE PRODUZAVA DO 30-og APRILA, danas sam bio u njihovoj poslovnici.
Resili bas da navataju studente. :laugh:

I konstatacija je da na vreme treba pobeci jer se Lelekom prodaje.
Zamislite ako nam dodju T.com, ili T-mobile, Vip, Dojce telekom ko vec ne znam ...
tesko da ce kod njih odmah biti promocija jer se lelekom obezbedio sa novim i starim
korisnicima navatajuci ih nabrzaka dok je imao najbolje promocije.

Gde god pobegao, Telekomu ćeš se vratiti, jer pogodi ko je vlasnik last-mile infrastrukture? Kad se Telekom proda bežaćeš i od ostalih jer će oni biti u još gorem položaju nego sada.....................................................................

Dobro sto si to napisao, sutra cu otici do Beotela licno da vidim sta ce reci. Meni je preko telefona tip rekao da je ugovor na 12 meseci.

A evo News iz Telekoma
AKCIJA SE PRODUZAVA DO 30-og APRILA, danas sam bio u njihovoj poslovnici.
Resili bas da navataju studente. :laugh:

pa imas ugovor na njihovom sajtu tako da..... a bio sam njihov korisnik i tada su imali akciju da prvih 6 meseci kako placas za svaki dobijes i po m gratis ....(jan platis pa feb free,mart platis itd...) i buduci da sam potpisao ugovor na 6 m pitao sam da li posle 3 placena meseca mogu da raskinem ugovor odg je bio ne jer gratis meseci ne ulaze u ugovornu obavezu.....a lelekom kako ga neki zovu mene je poz iznenadio ....furaaaa super jednom u 2 meseca mozda ne bude neta na 10 min za mb/s daleko stabilnije radi od beotelovog neta koji je nestajao i do sat svake nedelje....a da ne pricam o sagem mode krshware-u koji dobijete mesto wrls-a kod lelekoma...

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Bio sam u Beotelu i pitao bas za ovih 18 meseci na sajtu i teta mi rekla da je to staro i da ne vazi ??

Onda sam pitao ako uplatim unapred 6 rata i dobijem placenih 12 meseci, na koliko se potpisuje ugovor ? Rekla je da su svi ugovori isti i glase na odredjeno vreme tj. na 6 meseci !!!
Meni nije jasno ko onda meni garantuje da cu dobiti internet posle 6 meseci jer u ugovoru tako pise ?? Izgleda da moramo verovati na rec !
I pitao sam da li mogu posle 12 meseci raskinuti ? Kaze moze.

Bilo bi lepo ako ima na forumu nekog iz Beotela da malo ovo pojasni, ako ne onda cu morati da opet uzmem kod telekoma click4!

Da li je neko probao od studenata da pita ima li kod telekoma opet studentski paket tj. ugovor ?
Na faksu kod mene na ETF u bg-u i dalje nema proglasa kao prosle godine !
Meni sutra istice ugovor i odlazim obliznje telekomove poslovnice i cujem sta ima da mi ponude
osim ove neodgoarajuce akcije 4 free meseca.
Dosadio mi je vec 4mb. paket zar nije bolje preci kod Oriona, Beotela ili PTT-neta za malo vise novca
na brze pakete , koji su kod telekoma abnormalno skupi.

Ako je ona rekla da vazi 6 meseci po meni to je super akcija jer ti mesec dodje za malo preko 750 din sto je stvarno ok jedino sto bih onda zamerio je krshware modem , a to za ko ti garantuje nemoj da te buni jer verovatno da kada uplatis 6 meseci odjednom dobijes i neku potvrdu o akciji u kojoj si ucestvovao i imas sigurnih 12 ili neki takav fazon....

Vrh Dno