Da potvrdim da se kartice u OTP-u definitivno izgleda čekaju 2+ nedelje, u petak će biti 14 dana od otvaranja Fluo računa, a karticama ni traga ni glasa.Ja danas otvorio u OTP-u Fluo račun, rekoše 2 do 3 nedelje se čekaju kartice. Baš me zanima sad da li će stići ranije ili je neka gužva sa karticama.
Onda je verovatno do ekspoziture u kojoj se otvara račun.Da potvrdim da se kartice u OTP-u definitivno izgleda čekaju 2+ nedelje, u petak će biti 14 dana od otvaranja Fluo računa, a karticama ni traga ni glasa.
Meni su kartice stizale za 10 dana.Čisto informativno u Eurobanci je za to potrebno tačno 14 dana.
Epilog: Bio danas ponovo. SMS nije stigao (sistem takodje nije registrovao). Zamolio zenu na salteru da fizicki pregleda sve koverte sa karticama i na kraju mi nasla kartice (jedva).Ne mogu da se oslonim na SMS koji moze da zakaze (licno imao iskustva a i drugaru pre par meseci nije stigao SMS iz OTPa za kartice, mada mislim da mi rece da su mu pomesali broj). Bolje da odem do poslovnice i nateram ih da licno provere.
Ja mislim da sam video na sajtu Erste. Mislim da moze da se spoji dinarski i devizni. Racuni su besplatni samo godinu dana. Sad kad je NBS nesto uveo smanjili su pretplate u Erste i drugim bankama od 1 9 do 1 9 sledeće godine.Gde ima besplatan devizni račun, ako to postoji?
Ja to nisam video na sajtu i na temi ovde. Nije problem u odrzavanju i ceni, svi skidaju toliko 290. Nego o tome da nigde nije naznačeno da je samo online kao sto je naznačeno u RB lepo napisano.Besplatno je ako apliciras za dinarski racun preko sajta Erste banke.
Sada vidh na sajtu pa imalepo u meniju pod opcijom Zelim pa Da otvorim racunJa to nisam video na sajtu
Nisam prevideo. Nisam znao da to vazi samo za online apliciranje. Nigde to nije naglašeno kao u slučaju Raiffeisenovog iRačuna.Sada vidh na sajtu pa imalepo u meniju pod opcijom Zelim pa Da otvorim racunmislimmizda si prevideo.
Jel ovo vazi i za dinarski i devizni racun zajedno? Kod njih mi leze plata i sem visa kartice za placanje kod nas, ne koristim uopste taj racun, a placam (bar do ovog meseca) 290din. Prebacio bih platu na iRacun, a ovo ukoliko nista ne naplacuju, neka stoji, lakse je nego da gasim racun, pa da otvaram ponovo ukoliko bude potrebno.Erste ne naplaćuje održavanje ukoliko je promet manji od 1000 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari