Šta je novo?

TCL televizori

• Začetnik teme Deleted member 37912
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 37912

Guest
TCL Technology Group Corporation osnovana je 1981. godine u kineskom gradu Huizhou pod nazivom TTK, a od 1985. godine posluje pod nazivom TCL, što je skraćenica od The Creative Life.

U svom portfoliju imaju dizajn, razvoj, proizvodnju i prodaju televizora, mobilnih telefona, klima uređaja, mašina za pranje veša, frižidera i malih električnih uređaja.

Već dugi niz godina su među tri vodeća proizvođača po broju prodatih televizora u svetu na godišnjem nivou, drugi po broju proizvedenih televizora na svetskom nivou, i među vodećim po broju prodatih televizora na teritoriji SAD u prošloj godini, mada generalno svi proizvođači na tom polju i dalje dosta zaostaju za Samsungom, jer je svaki treći televizor koji se proda na svetu proizveden od strane tog južnokorekjskog proizvođača, koji sa LG i Sony i dalje tradicionalno drži 60% celokupnog svetskog tržišta televizora (doduše po prihodima od prodaje, a ne po broju prodatih primeraka).

Elem, pošto je ovo kod nas relativno nepoznat brend, otvaram ovu temu jer je dosta članova foruma u prethodnom periodu kupilo televizor ovog proizvođača, pa je red da imamo gde da razmenjujemo iskustva i utiske, i pomažemo jedni drugima u rešavanju problema, za koje se nadam da ih neće biti mnogo i da ćemo ih zajednički brzo i uspešno rešavati.

Izvolite...

C805, nakon današnjeg ažuriranja bez fabričkog resetovanja primećujem brže kretanje kroz menije i napokon mogućnost dodavanja prečice u brzom meniju za opciju "samo zvuk" tj isključenje ekrana dok radi zvuk.

Pozdrav svima
Kada sam video da je danas doslo do azuriranja C805,pokuso sam da azuriram dobijam poruku da se sistem priprema i dakasnije pokusam ponovo.Do sada nisam vidjao tako nesto da li moze neko da mi odgovori o cemu se radi

Pozdrav svima
Kada sam video da je danas doslo do azuriranja C805,pokuso sam da azuriram dobijam poruku da se sistem priprema i dakasnije pokusam ponovo.Do sada nisam vidjao tako nesto da li moze neko da mi odgovori o cemu se radi
Jel imas nesto prikljuceno na usb? Da li ti je internet veza stabilna?

Cisto da javim ko mozda gleda da kupi televizor
TCL 55C765, Mini Led sa Quantum Dot, 55 inca i 144Hz, Google TV...
Sa promo kodom LPAQWS i danasnjim popustom za online narucivanje izadje 57.300 dinara u Gigatronu
Ko nema kesa, stavi preuzimanje u prodavnici pa uzme na odlozeno, cekove...

Prilozi

• Screenshot_2025-08-12-15-50-38-561_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-12-15-50-38-561_com.android.chrome-edit.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 55
E bzv bas, ja se lomim oko 55 ili 65 c765 ali mi je iskreno i malo jaca cena i malo povelika dijagonala(65) za prostor gde stoji... Da sam video definitivno bih prelomio na 55, ovako mi je opet razlika 25 hiljada sto mi je donekle prihvatljivo...

Vrh Dno