Šta je novo?

Tcl inverter TAC-12CHSD/TPG31I3AH

Ne znam... Ja sam se baš iznervirao.. Prosto, ispada *****, a i mi koji to plaćamo

Jer zbog vakumiranja je on najviše i pozvan, sve ostalo sam mogao sam, creva gotova sam mogao da kupim, hilti sa burgijama imam, kablove takodje, nosač bih kupio

Ugradjena je tako sto je odmah vakumirao, bez povezivanja manometra.. I naravno lupi pečat itd, plus danas kaze, garancija ti vazi samo ako ti mi radimo godišnji servis svake godine 🤣

Reko... Ako crkne za godinu dve, kupujem pumpu i neću da vas vidim vise

Da stvar bude najgora, nakon puštanja gasa, čovek izgubi još 15min dok spakuje alat + pečat ovo ono, dok počisti
Taj genije od montera,izgleda da je vlasnik TCL firme.Ostavio mu tatko u nasledstvo.Sta bre 5 godina bezuslovne garancije.Kad bi mogao on bar nedeljno da uzme 3-5000 za mlacenje prazne slame.E,zaostali i alavi moj napaceni,od samoga sebe narode.

Poslednja izmena:
To je stari model daljinca,koji ide uz TCl on/off klime.Za inverter je drugaciji i ima proreze za senzor sa gornje strane.Nisam pored klime da postavim i ja sliku.Taj tvoj i nema senzor u sebi.

Tesla uštedela 0.2eur po daljincu, ako i toliko. xD

Tesla uštedela 0.2eur po daljincu, ako i toliko. xD
Najzalosnije je sto originalni model od TCL-a kosta 36000,dok Teslin Frankestajn te iste TCL klime kosta 41000.Odavno smo prosli i ludnicu.Jednom sam kupio klimu na kojoj pise Tesla i nikada vise.Ovako izgleda daljinac za TCL.

Prilozi

• inverter-klima-uredaj-tcl-tac-12chsd-xa73ifsh-elite~1873648.jpg
    inverter-klima-uredaj-tcl-tac-12chsd-xa73ifsh-elite~1873648.jpg
    31 KB · Pregleda: 28
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Na sredini uz ivicu, gde ce se nalaziti. Vidi se dioda kroz njih. Napisao sam evo screenshot ali se ne vide prorezi, dakle odnosi se na screenshot.

Ok.Cudno mi je da nisi uspeo da slikas da se lepo vidi.Kazes da fantaziram.U redu.Kao sto sam i napisao.Imam ovaj model TCL klime koja je kod roditelja.Ti imas istu,ali petljanu od strane nasih strucnjaka iz Tesle.I kao sto sam isto napisao.Ko zna sta su menjali ili nisu.Drugo:Nisu nam klime u istoj prostoriji i na istoj lokaciji i ugradjene od strane istog coveka.Kod mene se osim ventilatora SJ,ne cuje nista drugo u njoj.Isto vazi i za UJ.iFeel nisam probao,jer odrzava lepo temperaturu i bez njega.Ja licno kod mene imam Teslu(AUX) koja pola stvari nema ili ne rade,koje su ovi iz Tesle napisali u specifikaciji.

Nisam slikao vec snimao, a screenshot ispao tako da se ne vide prorezi, mrzi me da trazim bolji frame. Nasi nista ne petljaju, oni su strucnjaci samo za prodaju (TCL klime su na Alibabi $150), vec klima ima neki fabricki defekt ili su majstori nesto zeznuli (ali valjda bi se u tom slucaju manifestovalo i na hladjenju a ne samo na grejanju).
Videcemo sta kazu ostali vlasnici, kako njima radi iFeel i da li se cuje gas ili to smatraju normalnim.

Nazad
Vrh Dno