Šta je novo?

Tcl inverter TAC-12CHSD/TPG31I3AH

Ne, samo zadatu.
Ee,taman rekoh,konacno aplikacija koja ima tu opciju.Ne znam koja to ima.Da krenem redom da skidam,pa mozda neka i ima😉😃 Nego mi nije jasno da klima vise struje trosi na ovim spoljasnjim temperaturama,kada je setovana na 24°C,nego na 26°C.Ide sad i do 500W.Totalno mi nelogicno.Umesto da se ugasi i pusti da temperatura spadne ispod 24°C,ona duva cini mi se jos jace.

Poslednja izmena:
Ee,taman rekoh,konacno aplikacija koja ima tu opciju.Ne znam koja to ima.Da krenem redom da skidam,pa mozda neka i ima😉😃 Nego mi nije jasno da klima vise struje trosi na ovim spoljasnjim temperaturama,kada je setovana na 24°C,nego na 26°C.Ide sad i do 500W.Totalno mi nelogicno.Umesto da se ugasi i pusti da temperatura spadne ispod 24°C,ona duva cini mi se jos jace.
Nista ti ne znaci, kod mene midea extreme pokazuje 26 stepeni, a realno ima 24 dok je sada osrednje hladno...

Ova TCL aplikacija okej radi naspram fujitsu-msm brze mi se ocitava itd Jedino sto fujitsa pokazuje unutrasnju, ali nesto mi se cini da nije bas tacna :D

NAmestene ove klime, i kod mene i kod jos 3 komsije, fino rade, nisu bucne- bar unutrasnje..spoljnu nisam izkazio da slusam, ovih cu dana kad malo padne temp da se kompresor malo vise aktivira :D

16693.jpg

Sad sam zvao u Tehnomedia-i.Kaze covek da ta reklamaciona izjava nije ni potrebna u slucaju reklamacije.Dobili ste sertifikat od uvoznika o produzenju garancije i to je to.Kaze covek da cuvam radni nalog od montera i garanciju iz prodavnice,a tu reklamacionu izjavu kad ja hocu,mogu da daju bilo kad.
Jel treba pečat od montera ili ne?
🤔

Nazad
Vrh Dno