Šta je novo?

Tcl inverter TAC-12CHSD/TPG31I3AH

Ovi nasi trgovci u radnjama igraju se sa cenama,kao na pijaci.U Tehnomedia-i sa 36000 ode na 64000.Da li je to sada 2x ova klima postala bolja?😄

Kad pokušam da registrujem produženu registraciju dobijem "Ne postoji akcija sa traženim IDem!" na sajtu. Da li se nekome dešavalo?

Ček,a jel pokazuje potrošnju? Mislim dok se ne uzme neka pametna utičnica.

Ček,a jel pokazuje potrošnju? Mislim dok se ne uzme neka pametna utičnica.
Ne.TCL Home aplikacija nema tu opciju da meri potrosnju struje.Mora pametna uticnica ili nesto slicno.
Kad pokušam da registrujem produženu registraciju dobijem "Ne postoji akcija sa traženim IDem!" na sajtu. Da li se nekome dešavalo?
Preko kog pretrazivaca si pokusao?Probaj Chrome ili neki dugi.

Da, mogu da gledam pretpostavljam unutrašnju, a spoljašnju nisam video... Jesi li siguran da ima senzor?

U kodu koji je lik pisao, video sam da postoje modeli koji imaju i senzor svetlosti
Da li je možda neko otvarao klimu i video? 99% ovaj model nema

Očekujte do utorka skriptu
Nisam kod kuće, ali to svakako radi preko neta, tako da verujem da mogu da napravim neku malu app
A ako ne, onda tek za sledeći vikend

Edit: sto se utičnica tice, uzmite sa aliexpressa bilo koju za 500 din... Tuya ili ewelink, uglavnom je isto 😂
Ja bih išao na tuya, jer je jeftinija i mnogoo je veća šansa da će i sledeći pametan uredjaj da bude tuya, pa da imate sve u istoj app
Ne valjaju, imam tri komada i sve se same od sebe gase posle nekog vremena

Nazad
Vrh Dno